”Skador utöver det ordinarie” vid brutal gruppvåldtäkt som var ”en skojgrej”


BROTTSLIGHET. Den kvinna som gruppvåldtogs av en flock invandrare i Fittja förra året hade skador som var ”utöver det ordinarie”, berättar läkaren som undersökte henne. Offrets skador var så omfattande att läkaren direkt skickade henne vidare till röntgen på grund av oro för skallskador och inre blödning.

Mer eller mindre hela huvudet och ansiktet var svullet och ”skadorna var något utöver det ordinarie”, berättade läkaren för polisen i slutet av september. Läkaren arbetar vid Avdelningen för våldtagna vid Södersjukhuset i Stockholm och har träffat många utsatta kvinnor. ”På grund av hennes omfattande skador” skickade läkaren kvinnan vidare till röntgen eftersom ” hon var orolig för skallskador och inre blödning”. 

-Pettersson säger att gärningsmännen har ett konstigt sinne för humor. De har sagt i förhör att det var mer på skoj, när 20 man våldtog en kvinna, dunkade kvinnans huvud i en trappa och sparkade och slog henne.

De flesta medier är väldigt tysta om fallet. Metro skriver dock, men de talar inte om att de misstänkta gärningsmännen är pensionsräddare…

 

TIDIGARE 2017-12-02. Åtalad för värsta gruppvåldtäkten i Sverige – ”en skojgrej”

BROTTSLIGHET. En av de invandrare som åtalats efter den misstänkta gruppvåldtäkten i Fittja berättar hur hans vänner skrattade och filmade övergreppet. ”Det var mer på skoj, en skojgrej typ”, säger han i polisförhör. 

”Det var 19-20 killar som väntade i ett trapphus. De diskuterade, vem som skulle få sätta på mig först och jag fick panik”, berättade kvinnan, som är i 30-årsåldern, för polisen några timmar efter överfallet. ”De drog upp mig till 2:a våningen i trapphuset. Många stod och väntade med byxorna nere och väntade på sin tur”.

Till veckan avslutas rättegången mot de fem män som åtalats för inblandning i våldtäkten. På kvinnans kläder hittades sperma som i slutet av förra året kunde matchas mot tre av de nu åtalade. De tre har medgett att de har haft sex med kvinnan, men redogjort för olika händelseförlopp och påstått att det inte var någon våldtäkt.

Under sommaren misstänktes ytterligare fem män för inblandning i våldtäkten. Flera personer ska ha sett mobilfilmerna från övergreppet, men de har inte hittats.

-Pettersson säger att det verkar vara skillnad på humor här och i Mellamöstern – 20 man på en tjej, en skojgrej…

Vad hade hänt om 20 svenska killar gruppvåldtagit en utländsk kvinna?

TIDIGARE 2017-11-28. Grövsta brottet någonsin har fått en ännu värre efterföljare

BROTTSLIGHET. Gruppvåldtäkten i Mariannelund. I början av december 2011 utspelades vad som har kommit att kallas den värsta gruppvåldtäkten i Sveriges historia. Åtta afghaner åtalades för att ha gruppvåldtagit en svensk tvåbarnsmor på en flyktingförläggning i Mariannelund.

Gruppvåldtäkten beskrevs som det ”grövsta brottet någonsin”, ett brott som saknade motstycke i svensk rättshistoria.

Det brottet ägnade TV4 12 sekunder åt och Expressen tyckte inte det fanns anledning att skicka en reporter för att rapportera från plats.

– Petterssons har i några omgångar, senast den 10 november, rapporterat om en ännu värre gruppvåldtäkt i Fittja, Botkyrka kommun, det är troligen den mest omfattande gruppvåldtäkten i svensk kriminalhistoria, räknat till antalet förövare.

Trots det kommer sannolikt färre att bli dömda för den i Fittja jämfört med den i Mariannelund.

Förundersökningsprotokollet talar på 548 sidor talar för att fem gärningsmän kommer att bli dömda. Det borde vara 19-20 stycken.

Joakim Lamotte gjorde den 27/11 en bra sammanställning på sin Facebook. 

VARNING FÖR OBEHAGLIG MEN VIKTIG LÄSNING

Imorgon fortsätter rättegången mot de män som står åtalade för att ha våldtagit en kvinna i ett trapphus i Fittja förra året, sannolikt en av de värsta gruppvåldtäkterna vi sett i Sverige.

Jag har läst hela förundersökningen och väljer nu att publicera den utsatta kvinnans egna ord om våldtäkten, som enligt åtalet pågick i flera timmar. Det är otäckt att läsa, men viktigt för att förstå vidden av vad som skett. För att få stopp på den här utvecklingen måste vi dra fram det vidriga i ljuset. Nedanstående citat är tagna direkt från förundersökningen.

Ur förhör med kvinnan 2016-08-15:
”Det var 19-20 killar som väntade i ett trapphus. Dom diskuterade vem som skulle få sätta på mig först och jag fick panik. Någon höll fast mig mot väggen och stoppade ner snoppen långt ner i halsen.”
”5-6 killar lyfter upp mig och bär mig genom trapphuset. De andra följer efter. Sedan får jag en spark i huvudet.”
”Sedan dunkade de mitt huvud i golvet och jag blev medvetslös. När jag vaknade hade jag en i varje hål. Munnen, analt och vaginalt. Sedan byttes de om.”
”De drog upp mig till 2:a våningen i trapphuset. Många stod med byxorna nere och väntade på sin tur. De drog av mig allt, jag var helt naken, kläderna låg lite varstans i trapphuset. De sparkade mig. De är smala, långa, invandrare av olika nationaliteteter. De är i 20-årsåldern.”
”Jag låg på golvet, sedan fick jag stå på alla fyra. En var framifrån och en var bakifrån. De andra skrattade. De tyckte det var roligt.”
”En man kom ut i trapphuset för att slänga sopor. Han gjorde ingenting för att hjälpa mig. Han hälsade på killarna och gick in till sig igen. Jag låg då naken på golvet.”

Polisens anteckningar efter förhör 2017-06-19: ”Hon beskriver igen hur de höll fast henne och vände henne så att en kille kunde sitta i trappan och trycka in sin penis i munnen på henne, samtidigt som de kunde våldta henne analt. Hon säger att just den handlingen, när en tvingade in sin penis och tryckte den ända ner i halsen, samtidigt som en annan våldtog henne analt, det var det värsta under hela våldtäkten.” 

”Hon berättar att det var någon av killarna som tog fram en kniv i samband med att de skulle våldta henne i analen. Hon skrek då ”snälla inte i rumpan”. Kniven la han sedan på golvet. Hon berättar att hon vid det här tillfället låg på mage på golvet och sträckte sin arm och tog kniven. Hon berättar att hon sedan högg med den runt i luften så gott hon kunde för att kunna freda sig. I detta skeende hade någon av killarna trängt in i hennes anal. Eftersom hon låg på mage mot golvet kunde hon inte se så mycket av vad de andra killarna gjorde.”

”En kille var lite äldre ca 25-27 år, kraftig/vältränad, tog ett hårt tag i henne och drog upp hennes huvud. Han körde därefter in sin snopp i hennes mun. Han körde in snoppen så långt att hon fick svårt att andas. Hon försökte vrida bort sitt ansikte för att få bort snoppen och få luft. Killen blev då arg och slog ett knytnävsslag i hennes ansikte så att hon fick näsblod.”

”När detta pågick var det flera yngre killar som kom fram och ville ha sex med henne.”

Det här är en av de vidrigaste förundersökningar jag har läst. I början av december kommer domen och jag hoppas innerligt att gärningsmännen då får sitt straff. Allt annat vore en skandal. Följ min sida för uppdateringar.

-Pettersson undrar inte varför detta fall får så lite uppmärksamhet i de etablerade medierna. DEt beror på att samtliga gärningsmän är invandrare, Sveriges framtid och de är inte från Norge och Finland…


11 responses to “”Skador utöver det ordinarie” vid brutal gruppvåldtäkt som var ”en skojgrej”

 • DuGamlaDuFria

  http://katerinamagasin.se/oseriosa-individer-bestammer-om-vara-pengar-om-var-halsa-om-vara-liv/
  Katerinamagasin läsvärt om de IQ befriade som har makten…

  Gilla

 • Ståfräs

  Feministregeringen, FI, Jonas o kommunisterna , 7-Klöverna samt PK , AFA, EXPO o metoo äcklar mej och ger kräksymptom, hur kan dom leva med sig själva? Jag går gärna i första led och kastar sten på dessa djävla svin till förövare, är NI med enligt ovan eller har Ni fullt upp med att hata SD och skiter i denna typ av brott så länge det inte handlar om att rycka luvan av en muslim, svara för fan ?

  Gilla

 • Mm

  Stackars Wallström fick visst en hand på knäet vid en EU middag så hon har verkligen fått känna på sexuella trakasserier

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Måste har varit en hand på en medvetslös person !

   Gilla

  • Grune

   Samtliga kvinnor i Sverige är ju så snabba på att anmäla vad dom tror är sexbrott även om de begicks på 50-talet.
   Jag tror att det beror på att dom hatar män.

   Gilla

  • eva

   Wallström kunde väl ha gett tillbaka på samma sätt. En hand på mannens lår och sedan kollat resultatet.

   Gilla

 • Fredde

  Klart att PK-media inte skriver om detta, de har ju fullt upp med att skriva om någon kändis som fick ett skamligt erbjudande på en fest för 20 år sen…

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  De till ministrar maskerade anstiftarna till detta vidriga illdåd fortsätter med en psykopats karakteristiska envishet och oförmåga att känna några som helst empatier för offrens totala utsatthet, att förtränga, förvanska och förringa den faktiska omfattningen av den importerade våldsbrottslighetens allmänfarliga och gravt traumatiserande härjningar.

  Den anarkosocialistiska statens främsta signum, oviljan att upprätthålla lag och ordning samt tillförsäkra medborgarna ett fungerande rättsväsen, är tvivelsutan ett fait accompli i det kriminalparadis vi en gång kände som föregångslandet Sverige.
  Andreas.

  Gilla

 • putte

  Ta och skär veken av dom och säg sedan att det är bara på skoj , garanterar att dylika händelser skulle minska betydligt . Samt eventuellt skadestånd som dom skulle tillerkännas skulle tillfalla den våldtagna kvinnan fullt ut .

  Gilla

  • Argus

   Eller för att formulera det så att det inte kan angripas i sak; ”Tillämpa straffskala enligt sharia för dem som tror att Allah är Gud och Muhammed hans profet”.

   Gilla

 • Adolf Nilsson

  #MEETOO skit på er och Skäms! MVH Adolf

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: