Afghaner hotar svenskar i Sverige

INVANDRING. Inför Stefan Löfvens framträdande i Bollsta Folkets Hus samlades ett 70-tal demonstranter med kravet att alla utvisningar av ensamkommande unga ska stoppas.

Bakom manifestationen står den rikstäckande rörelsen #vistårinteut som vill stoppa alla utvisningar av ensamkommande barn och unga.

-Pettersson hittade bilden nedan på SVT, men den togs senare bort. Förstår någon varför? SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det de publicerar ska vara sant och relevant.

Skylten som afghanerna håller upp påstås hänvisa till att muslimer som konverterat till kristendom får tre dagar på sig att ångra sig annars ska de dö. För mig är det ännu en lögn, de unga deserterande männen har ljugit om ålder och ursprung, de har tappat sina id-handlingar men inte sina mobiler och nu ljuger dom om att de har blivit kristna och inte törs återvända hem.

Man kan undra varför SVT inte rapporterade stort om detta hot från #vistårinteut????

Tidigare var det tre bilder på SVT:s hemsida, en saknas numera. Tycker inte SVT att det är en nyhet när utlänningar, illegala invandrare kommer och hotar vårt demokratiska system? 

38 thoughts on “Afghaner hotar svenskar i Sverige

 1. Besviken att se vilken lögn det här är. Bor själv i bollsta och kan hela trakten innan och utan. Detta kort är av bakgrunden att dömma inte taget där. Får mig att ifrågasätta era källor, kanske har jag varit för naiv och trott på fler lögner ni kan ha spridit?

  • Ja, sådant här ger ju en hel del muppar vatten på sina kvarnar.
   Onödigt att ge packet det man vill ha på guldfat.

 2. Dessa Afghaner har med hjälp av falska pass transporterats till Sveriges gräns där smugglarna samlat in passen. Vi vet ingenting om dem, inte namn, ålder, ursprung, många lär komma från Iran. I den här gruppen använder många narkotika och många är kriminella. Afghanistan är en av världens största amfetaminproducenter!
  Att Socialdemokraterna och Miljöpartiet nu har gett den här gruppen illegala papperslösa amnesti är ingenting annat än sabotage mot Sverige och grov kriminell myndighetsutövning. Det kommer pay-back-time!!

 3. Skylten som afghanerna håller upp är en hänvisning till min och Bengt Sjöbergs insändare i tidningen Dagen ”Konvertiter får tre dagar att ångra sig – eller dö”: http://www.dagen.se/…/konvertiter-far-tre-dagar-att…

  Kort sammanfattning av texten: ”Enligt Migrationsverket har konvertiter vid ett återvändande till Afghanistan tre dagar på sig att antingen ångra sin konvertering eller dödas. Detta eftersom det enligt Norska Landinfo “finns en förståelse för enskilda personers agerande för att försöka säkra uppehållstillstånd i Väst och att dessa personer inte riskerar något om de ”gör avbön” och offentligt uttalar att de inte företagit en reell konvertering”. Så om Migrationsverket bedömer att konvertiten nog kommer att ångra sig vid ett återvändande så har man ju därmed inget skyddsbehov i Sverige och får heller inte uppehållstillstånd. … Så Migrationsverket bekräftar alltså att dessa afghaner har blivit genuint kristna, börjat tro på Jesus, döpt sig och blivit aktiva i en församling, men tror samtidigt inte att de under dödshot från talibaner, släkt och afghanska myndigheter med fara för sitt liv vågar helt ensamma stå upp för sin nya kristna tro.”

  Skylten är alltså inte ett hot mot någon.

  • Du borde inse fakta de här personerna har haft pass som människosmugglarna försedd dem med när de lämnade landet.
   Det går inte att ta sig från exempelvis Afghanistan till Sverige utan pass.
   För att ta sig från Afghanistan till Sverige måste de betala ca 100.000 kr till människosmugglarna, sedan när de kommit till Sveriges gräns får de lämna ifrån sig passen, svårare än så är det inte.
   De här personerna kommer illegalt in i landet för att sökas asyl och när det blir avslag kan de inte utvisas, utan går under jorden som det heter.
   Man kan påstå att det är en samling lögnare, som ljuger för att få asyl och uppehållstillstånd.
   När de inte kunnat avvisas finns en preskriptions tid på fyra år, då kan personen söka asyl på nytt
   .
   Nu finns en utredning att alla som sökt asyl i Sverige och fått avslag, men inte kunnat utvisas skall få uppehållstillstånd utan någon ny prövning.

   • De som fått avslag på asylansökan och skall utvisas men som inte kan ske, därför personerna har inga pass, blir det samhällets skyldighet att försörja dem.
    De har blivit kallade för de ”papperslösa” av media.
    Om ett land skall ta emot personer utan pass sker det frivilligt genom överenskommelse, men de kan vägra att ta emot dem av många skäl.
    I Libyen hade 3800 personer från Afrika blivit fast, som inte kunde ta sig till Europa, förhandlingar med EU och berörda länder skedde, men de vägrade ta emot de här personerna utan pass.
    De sade att det problemet får Europa länderna lösa, dit de var på väg.
    Sverige är det enda land i Europa som ger permanent uppehållstillstånd för asylinvandrare, andra länder ger endast temporärt.
    Det svenska motivet är sannolikt inget annat utan att personen skall snabbt få medborgarskap, för att kunna rösta på socialisterna.

   • Mycket kunniga och kloka kommentarer, sannolikt har INTE ens de som sitter i regeringen fattat detta eller så spelar de dumma!

 4. Nu visar SVT en bild med ett dödshot mot vår statsminister. Nyligen visade man en bild från Palestina där hakkors lyste tittarna rätt i ansiktet.
  Suck SVT, suck!

 5. Dålig journalistik. de syftar på att de har 3 dagar på sig att avsäga sig kristendomen när de är tillbakaskickade, annars ska de bli dödade. Står om det på dagen.se. Därför är det citattecken.

  • Ja, läste det också. Det blir mer begripligt, hade faktiskt inte en aning om detta hot mot exmuslimer. Men det stämmer ju med islams lära. Däremot har det aldrig någonsin framkommit förut, så man kan undra hur afghanska myndigheter vet att en person konverterat. Det låter mycket konstigt alltihop.

 6. Hela muslimska världen kan hävda att de är kristna, judar, homosexuella eller något annat och på det sättet anse ha rätt till och få asyl i Sverige.
  Den muslimska världen omfattar runt 2 miljarder människor och det är omöjligt att veta vem som ljuger och vem inte.
  Sverige närmar sig den totala kollapsen även om asylmigration skulle (kunna) stoppas helt.

  • Då går Annie Lööfs våta dröm om en befolkning i Sverige på mellan 30-40 miljoner i uppfyllelse !

  • Något har missuppfattats och Robert förklarar hur det ska vara.
   Då händer det som hänt mig flera gånger. Det blir nedåttummar så fort man försöker rätta till ett sakfel.

   Förekommer ingen annan stans än här.

  • Håller med dig! Men ändå stämmer det ju inte att de blir hotade och dödade när de kommer tillbaka till Afghanistan.

  • Tänkte detsamma faktiskt, men det spelar ingen roll.
   De kör med detta knep bara för att få PUT, så genomskinligt så.
   Dessutom behöver de ju då bara säga att de ångrar sig isåfall, inga problem alltså!

  • Ser att du tillhör de verkligt troende….Tager alla lögner detta avskum med hjälp av röd/gröna kommunister söker väcka dåligt samvete hos dig och dina gelikar. 🙁

 7. Texten på skylten kan tolkas ”gör som vi säger” eller vi bombar.
  Det är ett hot eller utpressning att få uppehållstillstånd, kan man också kalla det.

 8. Att SVT tog bort bilden med dödshotet visar ju klart och tydligt vilken agenda de har. Petterssons borde kontaktat och bett de förklara sig. Borde toppat nyheterna kan man tycka…#Jag står inte ut

 9. Den 12 december kommer ett 40-tal gymnasieskolor i hela landet att gå ut i strejk för räkmackornas amnesti.

  Är det rektors order, eller det några kommunistiska elever som tvingar de andra att strejka? Kommer lärarna att strejka också?

 10. Inte batikhäxornas älsklingar utan svenskarna borde sätta på pränt, ropa, skrika – vråla #vistårinteut ! Eftersom de inte tänker göra det, förtjänar de ingen present idag, S:t Nikolaus dag – varken i strumporna, kängorna eller grattis online ! Inget, nothing, nada, zip !

  Det är gubbens dag – den 6 december, och barnen är i sjunde himlen. Barnteatrarna, förskolorna, ornerade parkerna har fått besök av gubbar förklädda som S:t Nicolae som delat ut presenter: leksaker, böcker, godis (varav största succén var snögubbar gjorda av vitchoklad), allt bekostat av stadshusen i respektive städer och orter.
  Inte heller de fattiga och gamla i ålderdomshemmen glömdes bort, S:t Nicolae kom till dem med – de har fått mat av högsta kvalité, kläder och skor m m från kyrkorna och hjälporganisationer. Principesa Margareta har instiftat för egna pengar några av sådana organisationer, ålderdomshem förskolor för behovande eller mindre begåvade/handikappade barn.
  INGENTING till de onda svenska högdjuren, hör ni mig ? Någon emot ? Ned med tummarna då, det kan ni.

 11. Kommer själv från området och skäms å det grövsta över sånt här!
  Ådalen har totalt gått vilse i sin iver att vara vänster. De har ännu inte drabbats lika hårt av invandring p.g.a. att vi andra (staten) står för notan, vilket f.ö. även gäller andra saker som betalas genom ”Robin Hood” skatten.
  En trakt som i årtionden levt i den föreställningen att de är så missgynnade för att ingen smäller upp fabriker i varje älv-vik.
  Att de invadrare som kommer dit tycker det är skönt med en befolkning som har samma åsikter som dem, skapar dessa idiotiska situationer.
  Samma åsikter om revolution och slåss mot överklassen är ganska vanligt i Kramfors och har blivit den livsluft som de flesta lever på!

  Det är dåligt med konkreta ideer och initiativ p.g.a. att dem lever kvar i andan med storföretag som tar om folket. När detta inte längre fungerar då letar man fiender på andra håll och stannar gärna kvar och lever på bidrag. Det finns inga arbeten i trakten som kan svälja såpass många migranter och redan arbetslösa.
  Men det blir väl som vanligt, nya arbeten bekostade med bidrag så att a-kassan gäller igen.

  • Deus, du har helt rätt ! Jag är också från trakten och jag är i det närmaste förstummad av den enorma naiviteten hos befolkningen ! Det gör mig mörkrädd, Mussarna lurar skjortan av folk, men de begriper inte ett jävla dugg. Flinar och tycker att allt är så trevligt, medans invällarna skrattar bakom deras ryggar !

   • Precis så är det. Men dessa naiva begriper inte ett dugg. När de väl får stanna och inte behöver hjälp så skiter de fullständigt i dom.

 12. Solklart fall av Olaga hot och/alt utpressning
  ———————————

  Utpressning är:
  Utpressning innebär att tvinga någon till handling eller underlåtenhet genom att hota med till exempel våld. Utpressning är ett brott upptaget i den svenska Brottsbalkens 9 kap 4 § och kan ge fängelse i högst två år

  Olaga hot är:
  Om någon hotar med brottslig gärning på sätt som är ägnat att hos den hotade framkalla allvarlig fruktan för egen eller annans säkerhet till person eller egendom, döms för olaga hot.

  Det krävs, enligt lagens ordalydelse, INTE ATT DEN HÅRT SKYDDADE STATSMINISTERN faktiskt känner fruktan. Det räcker att hotet är av sådan art att en normal människa skulle känna fruktan.

  Den hotande kan dömas för olaga hot till böter eller fängelse i högst ett år. Är brottet grovt kan förövaren dömas till fängelse i lägst nio månader och högst fyra år.

  Anmäl någon, snälla.

  • Härligt när du citerar något utan att begripa vad det står. ”Hotet” faller då det inte är ett hot. Eftersom de inte riktar sig mot någon kan inte den hota känna allvarlig fruktan då någon inte har blivit hotad. Men detta inlägget är meningslöst då det inte är någon idé att försöka förklara för någon som intet begriper

 13. Jag är 70 bast men jag vet inte vad är det som sker i vårt Fosterland? Asylsökande hotar dom som har gett dom fristad,Svenskar som byggt upp landet blir hotade .Har SD skrivit något liknande då hade blivit fart på byfånen till statsminister,men nu försöker man dölja det som bäst.Det är sossarnas politik i nötskal.Mvh. Adolf

  • Vad som sker ?
   Jo det är en total nedmontering av folkhemnet som började redan i slutet av 60-talet när extremvänstern tog över samhället men som sedan tog riktig fart när Palme och hans lakejer ställde upp den svenska dörren på vid gavel mot omvärlden och en totalt okontrollerad massinvandring var ett faktum !
   Vi som är till åren vet hur det var och lät i Sverige 1968 när vänsterpöbeln drog fram på gator och torg, samma personer som sedan hamnade på inflytelserika poster och styrde Sverige rakt vänster ut vilket vi idag ser det katastrofala resultatet av.

 14. Så länge NWO-strategerna i regeringen et consortes tillåter de illegala äventyrsafghanerna att diktera villkoren och artikulera sina hotfulla förbehåll, kommer deras abderitiska aktioner att intensifieras.
  Där intet motstånd står att erfara blir djärvheten alltmer påtaglig.

  Samma enkla psykologi som inkluderar det samlade utanförskapets avancerade krigsförklaringar mot det svenska samhället och där det brinnande hatet mot värdlandet nu tar sig allt grövre uttryck, omfattar de kringresande teatersällskap vilka under vänsterextremisternas benägna överinseende uppför sina mediala uppträdanden i offergenren.
  Andreas.

Kommentera