Stäng

10 reaktioner på “Kulturberikning i Birmingham

 1. Över hela norra UK och i decennier. Det är pakistanier och de är pinsamt jobbiga att dela samhället med.
  Ofta hotfulla och i horder, deras hat mot ickemusliner är oändligt och djupt!

  1. En av alla hotfulla situationer, så här var det jämt inte bara i ”Bradistan”, fullständigt vidrigt !

  1. Tony! Skända inte aporna. Alla svenskar som föds får snart hörselkåpor gratis på BB som finansieras av värdegrundsföreningen.

 2. Friande dom i mål mot muslimer 12 mars, 2015.

  NYKÖPING. ”Det är inte normalt att vakna till en åsna som har ont i magen”. Så löd kommentaren till ett filmklipp från en muslimsk utomhusgudstjänst i Brandkärr som en man publicerade på Facebook den 28 juli.

  Inlägget låg på Facebook ett tag och plockades sedan bort. Under tiden fick det stor spridning och skapade starka reaktioner. Mannen åtalades för hets mot folkgrupp, men rättegången, som var i november, avbröts på åklagarens begäran efter bara några minuter, då det stod klart att den åtalade mannen hävdade att han inte hade filmat bönemötet, utan när ljudanläggningen prövades.

  I domen fastställs att filmsekvensen var från när deltagarna samlades och inte från själva bönemötet. Oavsett detta anser tingsrätten att meddelandet (kommentaren och filmen) är förlöjligande av en religiös yttring men inte av en religiös grupp. Det är därför inte straffbart.

  Tingsrätten anser att meddelandet inte är kränkande i den mening som anges för brottet hets mot folkgrupp i Brottsbalken och att mannen inte heller haft uppsåt att uttrycka missaktning för gruppen muslimer.

  Domstolen friade således mannen i Nyköping som publicerade film- och ljudklippet på Facebook med kommentaren ”Det är inte normalt att vakna till en åsna som har ont i magen”

  https://petterssonsblogg.se/2015/03/12/friande-dom-i-mal-mot-muslimer/

Kommentera

%d bloggare gillar detta: