Jag vill ha en svart kvinna som statsminister


MEDIA. Jag vill ha en svart kvinna som statsminister. Flator i Regeringen. Romska kvinnor i Riksdagen. En muslimsk polischef i slöja, djurrättsaktivister i departementen och en kvinna från Balkan som försvarsminister. Jag vill att fler bögar ska kunna komma ut i fotbollsallsvenskan och herrlandslaget, skriver Linnéa Claeson i en krönika i Aftonbladet. 

Linnéa Claeson vill det ena och det andra av det hon tror är mångfald, dock väljer hon folk för vad de är, inte för vad de vill eller vad de kan. Claeson vill alltså ha mångfald till utseendet men absolut inte mångfald bland åsikter. Damen har inte ens några egna åsikter utan har gjort en så kallad “Pascalidou”, det vill säga plankat andras alster. Läs HÄR.

Hon är som sina kollegor på Södermalm som just nu håller sig undan,

Nåväl, om krönikören vill ha representation på riktigt, måste vi väl ha en somalier som biståndsminister, en arabisk våldtäktsman som justitieminister, en kvinna i burkini som idrottsminister och som lök på laxen, en imam som ärkebiskop.

– Annars tycker Pettersson att hon kunde börja sitt korståg för enfalden på Aftonbladets helvita redaktion.

Aftonbladet redaktion jublar över bristen på mångfald.

Jag vet inte om Aftonbladets skribent har läst eller hört talas om rekordåren i Sverige? Då fanns det inga svarta, romer eller slöjor i regeringen.

Samhället ser helt annorlunda ut idag än för 50-60 år sedan. Då under de så kallade rekordåren på 1950 och 1960-talen betalade vi samma eller lägre skatt än i jämförbara länder, mindre än hälften av idag.

Vi hade invandring, men invandrarna kallades gästarbetare, de kom som gäster, arbetade, sparade pengar och åkte sedan hem. En hel del valde att bli kvar, de arbetade, assimilerade sig och deras barn blev svenskar.

Det fanns inga gruppvåldtäkter, gängskjutningar på gatorna eller nya svenskar som krävde sin rätt utan att först göra sin plikt.

─ Då fanns det skolor i varje by, poliser överallt, vårdköer var inte uppfunna, det byggdes hus och vägar överallt. Intressant är att se en kurva över skattetrycket från 1960-talet och framåt. När Palme började höja skatterna mer än omvärlden kom problemen ett efter ett, det blev inflation, devalveringar, prisstopp, lönestopp det ena efter det andra som i sin tur bäddade för krisen i början på 1990-talet.

─ Före Palme fanns en stark optimism och framtidstro inom rörelsen. Under Palme drevs skatterna upp till världens högsta och problemen kom som ett brev på posten. Detaljstyrning blev viktigare än tillväxt och utveckling. Före Palme var S en unik vänsterrörelse i världen, ett optimistiskt framtidparti. Idag är man en pessimistisk bakåtsträvande kraft, som kallar sig själva naiva.

Förfallet fortsatte, när Mona Sahlin som nybliven partiledare fick frågor på vad som var viktigt för framtiden blev hennes första svar ”likställ äktenskapen helt oavsett kön”, sedan hade S partisekreterare Carin Jämtin som tyckte att könsneutrala toaletter är viktigt.

Vart tog framtidsoptimisten vägen? Var tog symbolen för socialdemokratin vägen? ─ En knegare som kämpar, gör rätt för sig och är stolt har ersatts med en bidragstagare av oidentifierad kön och ursprung som ska förverkliga sig själv, kan och kräver sina rättigheter utan en tanke på vare sig skyldigheter eller att försöka bidra med något till samhället själv.

Aftonbladet och S kanske skulle gå tillbaks till rekordåren och se vad som fanns då och titta på vad som finns idag, behövs verkligen allt skattefinansierat i dagens samhälle och vad är det som kostar så fruktansvärt mycket pengar?

─ Pettersson har sina misstankar men dessa håller jag tyst med, men jag tycker att vi klarade oss rätt bra utan en svart kvinna som statsminister, eller flator i Regeringen, eller romska kvinnor i Riksdagen. En muslimsk polischef i slöja, behövs absolut inte ska vi ha mångfald i regeringen så ska mångfalden bero på åsikter och kunskaper, inte på kön eller utseende eller som på Aftonbladets redaktion…


56 responses to “Jag vill ha en svart kvinna som statsminister

 • Krister

  Fan vad bra skrivet!

  Gilla

 • AB eller NMR? | Petterssons gör skillnad!

  […] Claeson är feminist och som feminist kommer man tydligen undan med allt.  Hon skrev en krönika i Aftonbladet som helt byggde på hudfärg, kön, etnicitet och sexuell […]

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Denna demonstyrda och exhibitionistiskt behäftade varelse av honkön måste vara något av det mest repulsiva den svenska prostitutionspressen förmår uppvisa, och torde till och med anses unik för det avloppsflöde som likt punkterade varbölder utströmmar från det svårligen infektiösa organ vi känner som Aftonbladet – mainstream medias läckande anal och septiktank, där det samlade svenska korruptionsetablissemangets psykotiska fantasier och tragikomiska tvångsföreställningar exponeras i komprimerad form.

  Fysiska och psykiska defekter, sjukliga karaktärsegenskaper och minoritetsmonstruositeter med idiotism och svagsinne som främsta meriter upplever sannerligen en storhetstid inom den totalitärfeministiska stormaktens hank och stör, där precis vad som helst gouteras så länge det går stick i stäv mot vanligt vuxet vett och sunt omdöme.
  Andreas, djupt äcklad.

  Gilla

 • Håkan

  Snacka om att ”Dum i hela huvudet” fått en ny dimension!
  Så tjockt huvud visste jag inte att det fanns?

  Gilla

 • Hen Rik

  Det feministiska svineriet har tappat alla spärrar gott folk, så tänk på att rösta rätt 2018. Rösta på Sverigedemokraterna – För Sveriges skull!!!

  Gilla

 • Krister

  Hon är ju inte klok alltså !!!

  Gilla

 • nosferatu

  Är man bara feminist kommer man tydligen undan med vad skit som helst. Aftonbladet ha-ha

  Linnéa trodde hon gjort något bra och så får hon så mycket kritik från alla håll att hon förmodligen rodnar under allt smink

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Önskelistor, det har bara partiska egoister.

  Nu låter vi det demokratiska systemet få full frihet och styra vårt land.

  Vi är inte där än, på grund av att en del, tror att alla ska tycka som de själva.

  Gilla

 • Roland Karlsson

  Gärna för mig. Vilken hudfärg får nästa statsminister har är av underordnad betydelse. Bara Hen är Bra. Sen 60-talet kan jag bara se tre statsministrar som varit bra. Erlander-Palme- Reinfeldt. Igår demonstrerade folk med plakat: Lägg Ner Regnér. Det säger allt om Löfven. Ett samhälle blir aldrig starkare än sin svagaste länk. Mina frågor är psykiskt sjuka med allehanda diagnoser. Här sviks det rejält.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Ursäkta stavfel, gruvan ska det stå !

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Linne’a Claeson vem är det och var kom hon ifrån ?

  Gilla

 • Lilla hennet

  Representation på riktigt? Ok Linnéa, ge din plats åt en svarta lesbisk 30+ tjej rullstolsbunden i damlandslaget. FÖRST DÅ kan jag ta dig på minsta lilla allvar lilla gumman!

  Gilla

 • Krister

  Vilket jäv…la skitsnack.

  Gilla

 • Bob

  Jag vill att Linnea Clason skaffar sig ett vanligt jobb kanske inkvotering i Svappavaara gruvan

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Gruvsn ?
   Det passar nog inte en verklighetsfrämmande kvinna som förmodligen inte kan stava till och inte vet vad ett riktigt hederligt arbete är och innebär !
   Hon trivs naturligvis bäst i de finare salongerna bland alla de andra politiskt korrekta syltryggarna, fint ska det vara en person som garanterat har framtiden för sig i 7 klöverns kärleksdrypande och mångkulturella Sverige.

   Gilla

 • Luntan

  Zigenerskor i Sveriges Riksdag? Men räcker det inte med den vi har i EU?

  Gilla

 • Lena

  Släng er i väggen massmedia, det finns så mycket vackert och skickligt i världen som man kan njuta av !

  Kan verkligen rekommendera detta mästerverk i dans av en rysk balletgrupp, vidunderligt skickligt , beundran !

  Gilla

 • gamgubben

  Jag ville inte ha ett mångkulturellt Sverige, där de med andra kulturer inte accepterar sitt nya lands kultur. Varför måste jag se på när en s.k. elit slutar och tänka och låter massor av invasiva kulturer komma hit och pådyvlar oss sin medeltida kultur.
  Varför måste jag läsa om att uteliggarnas antal växer, när jag samtidigt läser om en man med tre fruar får bo i samma hus med en lägenhet för varje fru. En kriminell man dessutom, eftersom månggifte är förbjudet i Sverige.
  Varför kan jag inte få stryka de namn jag inte vill ska få finnas på våra valsedlar, varför vill inte de styrande ha demokrati?

  Gilla

 • Kapten Bölja

  En typisk meetoo aktivist!

  Gilla

 • Kattsand

  Tävlar dom om vem som kan vara mest politiskt korrekt?

  Gilla

 • ThinLizzy

  Varför kan inte människor som vill ha mångkultur flytta till sådana regioner? Jag vill inte bli påtvingad det.

  Gilla

 • Lena

  Det är en avgrund mellan hur kvinnor i olika delar av Europa tänker och agerar. I de östliga EU-länderna så är kvinnor visa av erfarenhet, de har överlevt under förtryck från kommunism, i de sydligare länderna har kvinnor inte kunnat kasta in sina barn på dagis, för dagis om det finns / fanns kostar en förmögenhet.

  Titta på klippet och snälla notera ………..inga batiktanter, dock fullt av vettiga kvinnor !

  Gilla

  • Lena

   Inga batikkärringar lyckligtvis utan kvinnor med tradition av att vara just det, kvinnor.

   Vanliga kvinnor som satte en heder och stolthet i att vara sin familjs sammanhållande faktor, det viktigaste för barnens framtid.

   Gilla

  • Sixten

   Äsch, dessa italienare läser säkert inte böcker, det är därför de tycker, känner och säger på detta vis.
   Fråga Kap Kennedy, en höna med alla hönsen hemma på loftet. 😀

   Gilla

   • Mimi N.

    Jap, såna är italienarna och övriga av samma latin folkslaget: de tycker, känner och läser varandras själar på eget vis. De behöver inte andra att lära dem göra det på annat sätt än de kan och vill. Man har nog med livserfarenhet och vill fortsätta leva som man lärt sig.

    Gilla

   • Sixten

    Mimi N, jag tvivlar inte på italienarnas läsvanor och är övertygad de är ett kunnigt och beläst folk i allmänhet, till skillnad mot vad kulturmarxistiska psykopater från Sverige garanterat hävdar om just de italienare vi ser i videon ovan.

    Gilla

 • Bosse

  Hon är inte riktigt frisk. Det är en skruv lös bara för att hänga med i pk debatten. Hon är inte intelligent nog för att hänga med i debatten då blir detta resultatet. Detta är också en text hon stulit från 90-talet av en amerikan tror jag. Att hon skämmer ut Aftonbladet gör inte så mycket men hon skämmer ut sig och andra kvinnor inom handbollen.

  Liked by 1 person

 • Tandpetare

  1177.se

  Gilla

 • Mia

  För att förstå vad hon vill ha fram måste man läsa hela hennes krönika.
  Och kanske inte ta den på för stort allvar. En ung tjej som kanske inte kommer att skriva likadant om 10 år.

  För övrigt spelar hon handboll på elitnivå.

  Gilla

  • Bosse

   ja, hon ska ägna sig åt handboll. Hon har ingen framtid som författare och debattör. Är man korkad kan man ägna sig åt handboll det går sämre att lägga sig i samhällsdebatten.

   Gilla

  • Mimi N.

   Yeah, poor child …. !

   Gilla

  • Tony

   Ja vi lär ju har en regering och följare på elitnivå,
   men dom borde inte ens platsa i Gärdsgårdsserien,
   men så är det när partibok går före kunskaper!

   Gilla

  • Bajen666

   Ok, men jag höjde knappt på ögonbrynen….inget förvånar mig längre när det gäller Svenska kvinnor.

   Gilla

 • Tony

  Är det inte bättre för henne att hon bosätter sig i ett Arabland,?
  Hon skriver ju att ”jag vill ha” ?? Hon bestämmer inte vad vi
  andra vill ha.

  Dom som trodde det blev bättre när k–bockarna försvann från
  AB och den förvirrade Anders Lindberg är i Tyskland bedrog
  sig, det fylls hela tiden på med nya Pladdermajor, tidningarnas
  motsvarighet till Bajamajor.

  Gilla

 • Greta

  Linnéa klagar över det ”sexuella våldet” i propagandaorganet #metoo samtidigt som hon förespråkar om ett sverje utan de värderingar som en gång byggde landet…

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Bara en tidsfråga innan hela denna våta vänsterdröm är verklighet i paradiset Sverige, det går fort nu åt fel håll !!!!

  Gilla

 • Argus

  Om inte ”psykiatrireformen*” hade genomförts hade vi intebehövt läsa sånt här.

  * Psykiatrireformen = ”Släpp dårarna loss, det är vår.”

  Gilla

 • Mimi N.

  Denna hona kan lika väl ha varit en i kvinnliga skaran inom hippierörelsen, en som kastat bort behån och vägrat raka sig under armarna. Onödig att minnas en horribel detalj: Charles Mason hade just sådana anhängare.

  Gilla

 • gamgubben

  Om jag inte visste bättre skulle jag fråga, har Beckomberga brunnit.

  Gilla

 • Lucky number Sleven

  Detta är inte Afrika.

  Gilla

 • Lena

  Bekräftelsebehovet är i vissa sjukdomsgrupper och arbetsgrupper omättligt, nu blir det några minuter och strålkastarna lyser på en individ som var på väg in i total glömska.

  Gilla

 • eva

  Grundförutsättningen för att bli minister tycker jag skall stavas k o m p e t e n s, inte hudfärg eller religion. Nuvarande regering lever inte upp till detta så vägen utför har börjat sedan länge men när kompetens anses komma från hudfärg och inte från hjärnkapaciteten är det skrämmande.

  Gilla

 • Grune

  För att vara human måste man ta bort asylrätten i Sverige.
  Varför ! Jo av den enkla orsaken att den s.k. regeringen inte vet vad invandrarpolitik är för något och därför behandlar sina importerade kriminella värre än hur dom blir behandlade i sina hemländer.

  Gilla

 • ossie

  Ett nytt hjärntvättat stolpskott som skolats in av Anders Lindberg.,

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Vad har hon Rökt? Man tror att man har hört allt.Tydligen har folket inte vaknat än men snart är det dags.Mvh Adolf

  Gilla

 • Sara från Skåne

  Och här ser vi tydligt —VEM—- i debatten som stirrar blint på kön och hudfärg….. det är INTE ”extremhögern” (dvs vi som följer Pettersson….)
  utan vänstern.

  Det går inte en debatt utan att VÄNSTERextremisterna på SVT och andra media ser människor indelade i hudfärg och kön. Men, det är klart, att ”som man dömer sig själv, dömer man andra”.

  Gilla

 • Dalmasen

  Tänk att det finns människor som vill förstöra vårt fosterland.
  Tack och lov blir vi fler och fler som vill ha det som förr.
  Tack SD för ett bra jobb, för ett bra Sverige.
  En dag blir Jimmy Åkesson statsminister och får rensa upp och
  Ställa tillrätta.
  Ta er en titt på SD: s valfilm på youtube. Dagens sanning där.

  Gilla

  • Carl edström

   Är hon klonad med än kannibal.lås in individen vi kan inte ha k springa omkring fritt i samhället.Vad är vi på väg..

   Gilla

 • putte

  Vill ha och vill ha jag vill ha ett land som det var en gång i tiden innan dessa feminister och naiva beslutsfattare trodde att dom kunde ändra om ett homogent land till något flumrike där den som skrek högst fick igenom sin vilja .

  Gilla

 • Nisse

  Man kan bara titta hur det ser ut i mångfaldens Sverige Mord Rån Misshandel Våldtäkt Bedrägerier, mm. Asyl måste förbjudas omgående…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: