AB eller NMR?

Linnéa Claeson är feminist och som feminist kommer man tydligen undan med allt.  Hon skrev en krönika i Aftonbladet som helt byggde på hudfärg, kön, etnicitet och sexuell läggning.

Stackars Linnéa, som är något av den feministiska rörelsens frontfigur, trodde hon skrivit något som uppskattades av alla. Tänk så fel det blev och kritiken är inte nådig. Att hon ens fick denna dynga publicerad, säger nog mer om Aftonbladet än många inser. Kanske inte konstigt att AB:s misslyckade och kritiserade chefredaktör, Sofia Olsson Olsén, sjukskrivit sig. Den här tweeten måste svida rejält.

14 thoughts on “AB eller NMR?

  1. Linnéa Claeson behöver tydligen handbollsklister, även när hon skriver.

    För nu ”tappade hon pennan helt”.

  2. Hon klart kvalificerad att skriva för denna slaskkloak, De vettiga Heimersson, Johan Hakelius fick ju gå. Sofia slutar nog också snart sen är jag rädd att de hittar nån som är ännu värre.

  3. Aftonbladets nya slogan.
    Aftonbladet tidningen för dig som vill bli drogad av lögner och sedan få lögnerna nerstoppade i halsen.

  4. Personligen tycker jag att:
    1. analogin mellan AB och NMR är misslyckad – och
    2. när Gud bestämmer att fruarna Linnéa Claesons och Olsson Olséns tid är nära slutet, kommer de att gå bort ensamma och lika olyckliga som de är nu, trots sjukskrivningen.

  5. Källa?? Tre dagar sedan skrev hon följande länk. Knappast vad Felix Byström syftar på. Fake?

    • Sven-Erik! Oavsett om du skriker efter ”källa” så är denna kvinna århundradets feministiska stolpskott.Hon har inga kunskaper om samhället och det hon pratar om.Hon följer bara strömmen av pk
      idioter.Hon vet att det är chansen att bli lite kändis om man är en medelmåtta till handbollsspelare.Hade hon varit duktig på handboll så hade hon spelat VM som just nu pågår.Hon är helt enkelt dum i huvet.

  6. Självmål av en feminist… igen!

    Så kan det bli när man lever i sin egen lilla rosa bubbla, långt från verkligheten…

Kommentera