Ett nytt fenomen, gruppvåldtäkt…

VÅLDTÄKTER. Nytt och nytt, kanske för Ann Heberlein som är en klok kvinna, nåja hon är moderat, och många andra, men vi andra, normalbegåvade har talat om det i många år.

-Pettersson är övertygad om att det beror på namnen, det började när vi började döpa våra barn till Mohamed, Abdullahi, Ahmed, Jama, Mhamad, Abdi, Alkarraf, Bessam, Ibrahim, Mustafa, Mulugeta, Abdelkarim, Yohanes, Hedayat, Salahedin, Mohammadi, Morteza, Aziz, Rahmati, Azim, Rustam och Rafi. Det är inga namn jag hittat på utan killar som är åtalade eller dömda för gruppvåldtäkt.

https://twitter.com/AnnHHeberlein/status/931836556956008454

16 thoughts on “Ett nytt fenomen, gruppvåldtäkt…

  1. Jag kan inte påminna mig om att det begicks några gruppvåldtäkter innan 1975. Kan ju ha gjort det och jag missat, men jag tror att de i så fall var små. Den enda jag kan dra mig tillminnes är scenerna ur filmen 491. Men vid 1975 började Asyrier och Syrianer komma in i Sverige och då började också gruppvåldtäkter dyka upp på tidningarnas första sidor.

  2. Delcitat

    Utsattheten för bedrägerier, sexualbrott och trakasserier har ökat.

    Det visar en delrapport av Nationella trygghetsundersökningen (NTU), som Brottsförebyggande rådet (Brå) publicerade 2017-11-15.

    Unga kvinnor 16-24 år är den grupp som är mest utsatt för sexualbrott, 14 procent av de unga kvinnorna uppgav att de hade utsatts för minst ett sådant brott under 2016.

    Låg benägenhet att anmäla.
    Av de som utsatts för sexualbrott under 2016, uppger endast 11 procent att de anmält händelsen till polisen.

    Den vanligaste orsaken till att man inte anmäler brottet är att den som utsatts inte tror att polisen kan göra något.

    Slut delcitat

    Läs gärna hela reportaget (inklusive grafik över brottsutvecklingen 2005 – 2016) på länken nedan:

    https://bra.se/nytt-fran-bra/arkiv/press/2017-11-15-fler-privatpersoner-utsatts-for-brott.html

    Tvärt emot vad som sägs i rapporten så verkar Jerzy Sarnecki, forskare och professor i kriminologi, envist hålla fast vid sin egen urgamla teori, nämligen:

    https://toklandet.files.wordpress.com/2016/08/jerzy-sarnecki1.jpg

    • Gruppvåldtäkterna kom med jämlikhetens paroll ”allas-lika-värde” bredde ut sig alltmer. För ju ojämlikare vårt samhälle har varit, desto mindre våldtäkter har vi haft. Jag anar ett samband. För ju jämlikare samhälle vi får, desto mer skit får vi, och främst tjejerna i form av övergrepp.

  3. Svenska män våldtar inte i grupp. Det är en sak de ”nyanlända” ägnar sig åt, liksom att de gärna tafsar i grupp. Men så länge varken politiker, polis, andra myndigheter och media ens vågar ta orden i sin mun, får vi leva med det.
    Såg att Jan Björklund nu efter 20 år kommit underfund med att integrationen är fullständigt misslyckad. Det som vi, dvs svenska folket vetat hela tiden.
    Med tanke på detta kommer det säkert att ta ytterligare 20 år innan våra politiker ”fattat” vilka det är som är ute och våldtar i grupp. Och därför kommer inte heller några märkbara grepp vidtagas för att få stopp,på eländet. Det skall vara utvisning som gäller och inget annat.
    Politikerna är som de tre aporna, ser inget, hör inget och säger inget.
    J-a ynkedom säger jag.

  4. Vikka d-a skenheliga lögnare det finns! Bland annat denne man. Skulle inte köpa en 5-öres kola av honom, inte av övriga gänget heller.

    Lite OT: från fria tider.
    – Vi sätter människorna först, hävdade statsministern.

    Björklund på partiets landsmöte i Västerås idag. Nu är tiden för skönmåleri slut, förklarade han enligt Ekot.
    – Jag tänker inte skönmåla. Vi måste säga hur det faktiskt är, sade Jan Björklund under sitt tal på partiets landsmöte på lördagen.

    Björlund erkände att politiken som förts bland annat har lett till framväxande parallellsamhällen i landets förorter dit så kallade liberala värderingar aldrig når fram, bilbränder, stenkastning mot poliser och växande klyftor mellan svenskar och invandrare.
    Enligt L-ledaren är situationen på vissa håll ”akut”.
    Han varnade också för muslimska friskolor
    Det var på en presskonferensen i samband med EU-toppmötet i Göteborg på fredagen som Stefan Löfven sade att medborgarnas intressen nu är EU:s högsta prioritet.

  5. STOPPA PRESSARNA!
    Högt utbildade statstjänstemän har förts NU insett vad HELA Sverige vetat sen invasionens början.

    Ja bra. Dom är bara nästan ett helt decennium efter resten av oss låg utbildade ensamstående VITA ONDA män på landsbygden.

    Viken tur, då kanske det ordnar sig ändå *sarkasm*.

  6. Importerar ett land, som Sverige t.ex. massor av kriminellt drivna människor händer kriminellt drivna brott i massor. De bör få den äran av utvisning på livstid förstås.

  7. Den orimliga och odelat destruktiva massinförseln av icke rättskapabla och psykiskt defekta våldsaktörer från primitiva kulturer, kan aldrig alstra andra effekter än de vi nu erfar i fråga om den grasserande överfallsepidemi som plågar landet.

    Den snabbt stigande kurvan av sexualrelaterad brottslighet representerar den mest kännbara konsekvensen av den oligarkstyrda och rabulistiskt sinnade regimens försmädliga hänvisning till kulturberikning i den etnopluralistiskt profilerade anarki de föredrar att kalla humanitär stormakt, men som icke utvecklats till något annat än ett veritabelt kriminalparadis för all världens allmänfarliga och flockjagande rovdjur.

    Att benämna en nation vars rättsväsende, ordningsmakt och övriga samhällsinstitutioner beordrats kapitulera inför den importerade kriminaliteten som humanitär, påvisar endast ett rent förakt mot folket, förnuftet och framtidstron och företräder det värsta övergreppet mot medborgarna i modern tid.
    Andreas.

  8. Mja, nytt fenomen… Det känns ju som detta började samtidigt som gränserna öppnades.
    Vad tror ni om det, sjuklövern?

    Eller kan det förklaras på något annat sätt?

Kommentera