Aftonbladet låter inte SD annonsera


MEDIA. Aftonbladet kommer inte låta Sverigedemokraterna annonsera i tidningen i samband med höstens val. – De har inte de värderingar som är acceptabla i Sverige i dag, och för Aftonbladet, säger tidningens chefredaktör och vd Sofia Olsson Olsén i Ekots lördagsintervju.

-Pettersson tror och hoppas på att det inte har varit aktuellt att lägga några pengar på en tidning med så utpräglat nazistiska rötter och en kvinnosyn som hör hemma i Medeltiden...och det är det lilla.

Ni vet väl att ett exemplar av Aftonbladet kostar 23 kronor utan bilaga. Det gör 8.395 kronor om året…

Ovan en ledare som publicerades av Aftonbladet samma dag som Hitler inledde kriget mot Sovjet – den 22 juni 1941.

Märk väl att det är Aftonbladet som påstår nedanstående, samma Aftonbladet som kallar SD nazister och samma Aftonbladet som är för massinvandring av muslimer som i många fall hatar judar.

”Det av västmakterna inringade Tyskland har sprängt sina bojor och går nu med fri och ökad styrka till sin europeiska, sin världshistoriska mission att krossa den röda regimen som utgjort ett ständigt hot mot själva frihetens princip.

Hitler och Stalin hade slutit en fredsöverenskommelse “Molotov-Ribbentrop pakten”, så ryssarna var helt oförberedda. Hitlers anfallskrig mot Sovjet ”operation Barbarossa” startade kl 03:15 den 22 juni 1941 med att över 3 miljoner tungt bepansrade soldater bröt igenom gränsen och påbörjade ett flerårigt utrotningskrig, mot dom ryska “undermänniskorna”. Detta var alltså “Europas frihetskrig” enligt Aftonbladet.

Längre ner i artikeln fortsätter Aftonbladet: “Nu har Tyskland tvingats att först göra rent hus på den servilt styrda kontinenten…”


49 responses to “Aftonbladet låter inte SD annonsera

 • Grune

  Det blir stopp för SD reklam i aftonslasken men dom förbehåller si rätt att skriva om dom. Jag tycker att SD skall se till att allt som skall skrivas om SD i aftonslasken skall passera SD:s partiledning och godkännas av dom, annars har SD rätt att anmäla dom för förtal.

  Gilla

 • eugenecork

  jag visste det inte, va SERVIL, va tvungen att googla…

  krypande, fjäskande, fjäskig, överdrivet tjänstvillig, underdånig,
  devot, inställsam, bugande, bockande, nigande

  Undrar vilka som inte gjorde det ovan, om inte Aftonbladet?

  Gilla

 • Dumsvenne

  För det första Olsson Olsen så skulle SD aldrig tänka på att köpa plats i AB (det kallas själv respekt).

  För det andra är en RIKTIG journalist neutral och professionell (googla dom orden) och skulle därför inte utesluta ett parti på de absurda grunder du uppgett då det är upp till folket och inte dej att välja vad dom vill läsa.

  Och för det tredje Olsson Olsen är SD:s värderingar oändligt bättre än den skit du står för eller du kanske förespråkar att invandrade kriminella SKA HA fritt spelrum åt sina Taharrush lekar?

  Personligen (och kalla mig rasist om du vill) anser jag att kommer man till ett land och begår GROVA brott så är det först fängelse och sen ut på arslet på livstid som gäller.

  Liked by 1 person

 • Monica

  Aftonbladets agerande kommer bara att ha motsatt effekt. Att fler kommer att rösta på SD.

  Gilla

 • anne b rat

  Som medlem i SD skulle jag bli förbannad om SD annonserade i en sådan skittidning som AB.
  Det skulle ju hjälpa till att försörja de idioter som är anställda där.

  Gilla

 • Valter

  Skulle väl troligtvis aldrig falla in i SD tankegång ens, att förknippas med den totalt kvinnoförnedrande värdegrund som Aftonbladet uppvisar. Det är få som numer som vill förknippas med Aftonsluskarna.
  Liknande värdegrunder finner man bara på bakgatorna i en försupen stadsdel i någon avkrok av världen.

  Gilla

 • Sea Gull

  Kan det kallas att projicera, Olsson Olsen?

  Gilla

 • ÖPPNA GRÄNSER SÄGER LÖVEN!!

  AFTONBLADET är tyvärr ibland den enda informationskällan förutom SVT den svenska arbetarklassen tar del av, detta vet de om och det är på grund härav ett landsförrädarparti som SOCIALDEMOKRATERNA ligger på c:a 30% konstant, befolkningen röstar för sin egen undergång! Ni som läser, betänk att Aftonbladet kostar 8395 kronor per år utan bilaga! Vi läser petterssonsblogg och vill fortsätta leva i en DEMOKRATI måste stödja bloggen med minst 100:-kr var!
  VI MÅSTE BLI AV MED SVETSARMONGOT 2018!!

  Gilla

  • ÖPPNA GRÄNSER SÄGER LÖVEN!!

   Köp ALDRIG AB….! Köp av AB är att stödja massinvandring och Lövens diktatur!

   Gilla

   • leif

    Naturligtvis är inte SVT och Aftonbladet den svenska arbetarklassens enda informationskälla.

    Gilla

 • NisseP

  Varför gnäller ni på Aftonbladet, den är ju helt OK, Lambi är ju bara något bättre…

  Gilla

 • eva

  Var inte ledsna SD! Att slänga pengar på att annonsera i AB är att kasta pärlor för svin. AB kan gärna sitta där med ”sin värdegrund”.

  Gilla

 • Bhoman

  Vore Aftonbladet en människa , skulle den individen tvångsomhändertas för självmordsbenägenhet .

  Gilla

 • Håkan

  Aftonbladets värderingar är = Fredrik Virtanen!
  Katastrof!

  Gilla

 • Mr Jordan

  AB tror inte på demokrati, de förvanskar artiklar och ljuger hellre för läsarna. Förtroendet för blaskan försämras för var dag. Tror de fått det hela om bakfoten, varför skulle SD ens vara intresserade av att annonsera i den skittidningen? De ska vara glada för de annonsörer de fortfarande har, de borde vara nöjda med att bara existera.

  Gilla

 • Lena

  Strunta i bladet , de har gjort mer publicitet för SD än de någonsin kan tänka sig ! Ute på de flesta bloggar och gratis !

  Läs och roa er, en så bra artikel om den förgiftade ”värdegrunden”, mycket underhållande !
  https://www.affarsvarlden.se/kronikor/erik-horstadius/forgiftad-vardegrund-6881988

  Gilla

 • ulsansblogg

  Man kan inte påstå att Aftonbladet vårdar sitt varumärke, finns det inte några skandaler till hands fejkar de till några.

  Gilla

 • bemmpa

  de får presstöd och borde där med vara tvungna att ta in annonser från ett riksdagsparti. helst borde de mista det helt när man beter sig så, men det minsta är att presstödet borde minskas med motsvarande SD röstandel. varför skall SD anhängare sponsra AB?

  Gilla

 • Falköga

  Socialdemokraterna och LO driver valkampanj i symbios. De tror sig vinna röster på att i en demokrati ta till diktatoriska beslut. Det kan man göra i Aftonbladet där LO är stor ägare.

  LO förtränger därmed att man är ett fackförbund som ska se till medlemmarnas bästa.

  Numera kommer dock verkligheten fram på andra sätt, precis som det man försökt att tysta om det sanna livet på den egna redaktion och på utsvävningarna på vissa medlemsförbund. Det vore därför korkat av SD att lägga annonspengar på Aftonbladet.

  Gilla

 • Lena

  SD är inte i behov av Aftonbladet för att nå ut med sin politik. Däremot så är Aftonbladet i behov av annonsörer.
  Att köpa en tidning med gamla nyheter för 23 kr (utan bilaga) är bortkastade pengar.

  Gilla

 • centurion

  Var har Afton-röven fått detta perversa antagande ifrån ? Tror dom att SD ens har har övervägt detta som ett realistiskt alternativ. Gå i säng med fienden; nej nu har slasken överträffat sig själv betr. stolleprov.

  Gilla

 • gamgubben

  Tydligt är att Aftonblaskan är suicidal och ingen kommer att sörja.

  Gilla

 • Arne

  Våldtäktsbladet nej tack!

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Vem vill annonsera i Aftonbladet?

  Gilla

 • Jhonsson

  Vem vill annonsera i Aftonbladet?
  Att ragga väljare till SD bland den flock stollar, som läser AB lönar sig nog dåligt. Bara det att de läser AB säger väl allt om dem!

  Gilla

 • jockfall

  Köper inte AB numera.

  Gilla

 • jockfall

  Accepterar hon att kollegor på redaktionen pillar på kvinnor på red?

  Gilla

 • Håkan Eriksson

  SD måste tacka och bocka för den draghjälpen.

  Gilla

 • Tony

  Men gör som jag jag gjorde för 8 år sen, skit i och köp
  denna kommunistblaska, det är bara fördelar att inte köpa
  skiten, ett tapp på så där en hundratusen ex gör gott i
  deras kassakista.
  Stöd inte hycklarblaskor av denna typ, köp hellre
  hänt i veckan innehållet är i stort sett samma
  minus att hänt i veckan spelar inte moralkärringar!

  Gilla

 • Kalle Anka

  Aftonbladet är skam, jag kan inte fatta att det finns folk som betalar för att läsa denna dynga. Hela ledarredaktionen är en samling stolpskott.

  Gilla

 • per22

  SD kanske inte vill annonsera i en tidning med denna extrema värdegrund och människosyn som vill byta ut det svenska folket mot n…..

  Gilla

 • ruben

  SD är enligt AB inte acceptabla trots SD:s drygt 1 miljon väljare. SD är det enda parti i Sverige, som vill se till Svenska medborgares säkerhet först. Svenska regeringen kritiserar och skäller på Ungern, Polen och Tjeckien samt de partier som vill skydda sina egna medborgare i första hand. Men man bugar och kryper för länderna Saudiarabien, Kuwait, Bahrain, Quatar och Förenade Arabemiraten, som förbjuder migranter och flyktingar trots att de kommer från egna kulturer. Vad är det för skumt med detta tjat om att EU skall öppna gränserna för hela världen att komma och villkorslöst bli försörjda på bidrag i en helt opassande kultur. Varför skall EU-medborgare dela med sig intill ett självskadebeteende till alla konfliktländers flyktingar? Varför kommer de stenrika arabländerna undan med sina inreseförbud av flyktingar? Någon som knäckt den koden?

  Gilla

  • Malmöbo

   Ruben:
   Koden är enkel. Det är EU och USA som lever på dessa länders tillgångar, inte de rika arabländer.

   Gilla

   • ruben

    Det tror jag inte ett ögonblick på. Gamla förvillande vänsterargument mot kapitalismen låter det som. Om arabländerna köpt upp många företag i Europa och USA betyder det inte att vinsterna med automatik går till EU eller USA. Det var lite väl patetiskt försök till förklaring om man nu inte skall tro på en form av utpressning från de stenrika arabländerna. Utveckla eller kom med verkliga förslag tack!

    Gilla

   • Grune

    Vad gäller Sveriges syn på invandrare som får betala till människosmugglare som Reinfeldt och Löven så är det dessa båda herrar som ligger bakom all insmuggling av dessa analfabeter och stoppar stora mängder pengar i sina egna fickor.
    Det är klart att det är på detta vis.
    7-klövern skulle mycket enkel kunnat stoppa detta helvete för länge sedan, men ville inte p.g.a. att då skulle AB Reinfelt& Löven gå miste om en betydande inkomst.

    Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  De flesta inom de upplystas och självständigt tankekapablas skara anser förmodligen att det också vore under Sverigedemokraternas värdighet att ha något som helst samröre med detta svårligen infekterade organ, vars hela strävan syftar till att krossa allt av god och sund nationell stolthet och identitet.

  Ett parti som tillvaratar de seriöst sinnade och behärskade medborgarnas intressen och som ser skillnaden mellan en normal invandring eller motiverat flyktingmottagande, och den krigshandling den oligarkstyrda regimen genom den besinningslösa asylpolitiken nu begår mot svenska folket, söker inget stöd inom fiendelägrets rabiata rännstenspublikationer.
  Andreas.

  Gilla

 • ingemar

  Ett klart fall av politisk diskriminering.

  Gilla

  • Bj

   Det är många år sedan jag slutade köpa blaskan men ni som fortfarande gör det uppmanar jag till en total bojkott. Det börjar likna allt men forna Sovjet att göra allt för att tysta en opposition, men det är så vi får leva med om vänstern får styra

   Gilla

   • ingemar

    Tidningen själv tror att nedgången enbart beror på ”digitaliseringen”, det tror inte jag!

    Gilla

  • Mr Q

   Men av positiv art när det gäller en besparing….Är ju bekant sedan århundraden,att endast herden kan underhålla sig med fåren !
   Tror t.o.m. samma sak råder mellan åsnan och dess ägare.

   Gilla

 • Roland Karlsson

  Tror det var Jan Björklund som sa: Ju mer vi fryser ut SD ju mer växer dom o blir martyrer. Är inte detta ett tydligt exempel?

  Gilla

 • Stenbock

  Att annonsera i Aftonslasken är jämställt med, ”att kasta pärlor för svinen”.
  Kan därför inte tänka mig,att SD skulle ha en tanke att spendera pengar på denna kommunistblaska.

  Gilla

 • ossie

  Endast Aftonbladet har de rätta värderingarna. F ö tycker jag inte SD ska annonsera i en sån pissblaska man stöder dem ju ekonomiskt då. Gör som de flesta bojkotta skiten inte en krona till svensk hatmedia.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Skenheligheten har inga gränser.Virtanen,ehsan fadakar osv vidare får sprida sin dynga, men riksdagsparti får inte annonsera. Var är vårt land på Väg? MVH Adolf

  Gilla

 • :)

  Spelar ingen roll, det är ju ingen som läser aftonbladet

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: