Sa sanningen om gruppvåldtäkter, döms för hets mot folkgrupp


INVANDRARBROTT. En 65-årig man från Eskilstuna fälls för hets mot folkgrupp i två fall efter att han skrivit sanningen på Facebook.

”Men VAKNA det är inte Svennar som e ute och grupp våldtar !!! utan det är dom så kallade ‘nyinkommna’ typ Afkaner,araber,afrikaner osv osv!! sluta dölja detta faktum från oss..!!!”

Exakt så skrev den 65-årige mannen från Eskilstuna på sidan Politikfakta på Facebook klockan 03.44 på morgonen den 11 januari. Nu har han fällts för hets mot folkgrupp.

Inlägget skrevs som en kommentar till en delning av ett Rapport-inslag, där SVT i delningstexten anklagades för att släta över en ökning av sexualbrott.

I sin dom mot mannen poängterar Eskilstuna tingsrätt sammanhanget i vilket kommentaren skrevs. Man konstaterar att inlägget innehöll en grov anklagelse om att människor med ett visst nationellt ursprung begår allvarliga brott, och att inlägget inte kan anses ha varit en del i en saklig diskussion eller att det bidrog till en sådan.

Mannen döms till villkorlig dom och 60 dagsböter om 50 kronor.

-Pettersson tycker inte det är någon tvekan om att mannen skrev sanningen, 90 procent av de dömda för gruppvåldtäkt i Sverige är av utomeuropeiskt härkomst, men det är tydligen olagligt att nämna i Sverige. Vi får hoppas han överklagar, det är en politisk dom…

Domar för sexualbrott 2012-2017, PDF-fil, med sammandrag att skriva ut.

Sexualbrottslighet bland män födda i Sverige och i utlandet. Hela utredningen med fakta, alltså domar. Inte statistik eller tyckande, utan fakta.


36 responses to “Sa sanningen om gruppvåldtäkter, döms för hets mot folkgrupp

 • Krister

  Han skulle skrivit invandrare istället. Det är ingen folkgrupp. Tyvärr är det så sjukt i detta land. Man känner förtvivlan över framtiden och hoppet om förbättring är nästan helt bortblåst.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Det krävs en viss intellektuell kapacitet, strategisk målmedvetenhet samt icke minst en flexibel moraluppfattning som fraterniserar med kriminalitet för att implementera den pseudolag som benämns ”hets mot folkgrupp”.

  Denna exceptionellt försåtliga författning kan inbegripa vilket slags kritik som helst i syfte att effektivt tysta all artikulerad opposition och förse de medborgare som uttrycker de för makthavarna oönskade åsikterna med munkorg, eller skrämma självständigt tänkande individer med hot om rättsligt efterspel.

  Begreppet hets mot folkgrupp utgör i sig en kontradiktorisk definition, eftersom hets enligt den logiska innebörden är synonymt med jäkta, stressa , plåga och alla andra verb som beskriver systematiserad förföljelse och mobbning mot främst enskild person.
  Facebookinläggets avsändare namnger ingen och har heller inte jagat någon i fysisk bemärkelse och det är orimligt att klassificera den uttalade råa sanningen med detta dramatiskt värdeladdade ord.

  I en sann demokrati, om vi nu skall ponera denna storslagna inbillning, kommer alla till tals – även de som kanske inte behärskar den ädla formuleringskonsten och därför begagnar sig av ett icke akademiskt språk.

  Att vissa grupper, där i synnerhet de unga brottsbenägna och dokumenterat allmänfarliga medlemmarna genom otaliga våldsbrott utmärker sig, ändå kan åtnjuta lagens beskydd genom ständig hänvisning till hets, är en av globaliseringsprocessens mest framträdande fenomen och förnuftsvidriga finter, vilken stadgats i akt och mening att kväva yttrandefrihet och fri opinionsbildning.

  Avslutningsvis kan erinras om att den grupp som har en välmotiverad anledning att åberopa verklig hets är de våldtäktsoffer som nu genom regeringens och rättsväsendets gigantiska svek tvingas erfara dubbel bestraffning och erinras om att de inte betyder ett förbannat dugg inom den hysteriskt feministnavigerande och humanitära stormaktens vidöppna gränser.
  Andreas.

  Gilla

 • jgarn

  Överklaga till Europadomstolen.

  Gilla

 • Utvandrad

  Veritas liberabit vos!

  Vilka motbevis har domstolen?

  Gilla

 • Nejtacktillmoderat och sossepack!

  Vi ska ha klart för oss att våra demokratiska fri och rättigheter är till salu nu, – Socialdemokraterna och ex KD vill förbjuda vissa åsikter och den obildade lågutbildade svetsaren jobbar hårt för att FÖRBJUDA vår rätt att framföra våra åsikter, han har tillsatt en grupp där alla partier utom SD ingår, – målet är att ändra lagen så en blogg som Petterssons kan komma att FÖRBJUDAS….-VAR SKA NI DÅ SKRIVA ???????? Även Flashback är hårt styrd och tar bort åsikter de inte gillar! VAR FINNS KVAR AV DEN S.K. ”DEMOKRATIN”?
  Tänk att en extremt lågutbildad facklig småpåve kan bli den som inför DIKTATUR i Sverige vilket det nästa är idag med plats för bara en åsikt i taget på SVT som helt klart bara går SOCIALDEMOKRATERNAS ärenden!!
  Vi är ett korkat folk som inte ser detta!!!!

  Gilla

 • Jörgen

  Säkert en viss fjant och bolagsfifflare från Göteborg och hans gäng som varit i farten.

  Gilla

 • per22

  Sverige är ett unikt land. Landet där det är straffbart att berätta sanningen.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Eftersom att få tala sanning borde vara mänsklig rättighet, t.ex. enl EKMR, borde dessa domare dömas i Nurnbergrättegångar när Folkutbytet är över….

  Liked by 1 person

 • Greta

  Väl värt att upprepa: Det ÄR våra politiker, myndigheter och tjänstemän som är fiende till allt sunt förnuft och sverjes befolknings väl. De drivs enbart av sin egen agenda, dvs rädsla och fruktan!

  Liked by 1 person

  • Kenth Andersson

   Är även alla svenska väljare som vid varje val tillsätter samma politiker också fiende till sunt förnuft ?
   Det borde logiskt sett vara så.

   Liked by 1 person

 • Carl edström

  Han har för fan 110% rätt…Svensk domstol kommer aldrig försvara än Svensk ,är vad jag förstår av detta.

  Gilla

 • Malmöbo

  Sanning? Är det sant att det står i Koranen”ljug, ljug ljug”eller att ”nyinkomna” är våldtäktsmän? Eller är det sant att ”90% är lika med 100% som 65 åringen påstår.

  Inget av det han påstår är sant. Och därmed är domen riktig och saklig, han hade ingen annan agenda än att sprida lögner och hetsa. Det enda jag tycker synd är att han kommer undan med så löjligt lågt straff.

  Gilla

  • Fredde

   Inget av det han påstår är sant??
   Du har alltså inte läst informationen ovan, 84% av de som är dömda för grov våldtäkt är utomeuropeer.
   Däremot kommer de undan med låga straff, trots grova brott.
   Det är skillnad på straffen för svenskar och icke svenskar.
   Förklara det, den som kan.

   Gilla

   • Mia

    Förklaringen är att påståendet att det är skillnad på straffen för svenskar och icke svernskar är en ständigt upprepad lögn som för många blivit en sanning.

    Gilla

   • Mr Q

    Trodde du Mia var hos dina Jehovas Vittne !

    Gilla

  • Bosse

   Malmöbo! Du är säkert inte läskunnig eftersom du har missat all fakta och statistik om detta.Det är bara korkat av dig att påstå någpot annat eftersom du inte har några andra fakta. Det räcker inte med er förnekelsestrategi som ni kör med,att det inte är sant.Utbilda dig och läs på.

   Gilla

   • Malmöbo

    Bosse och Fredde: länka gärna till den statistiken och faktan där det framgår att alla invandrare från MENA är kriminella och våldtäktsmän. För det är vad ni och 65 åringen påstår.

    Gilla

   • Stenbock

    Ali:
    Undantagen är så få,att de inte ens är värda att nämna.Du om någon som lever i landets kriminella islamska centrum,
    borde ju om någon känna till detta ! Nåja även inom vår kultur är sanningen illa hörd.

    Gilla

   • Lena

    Malmöbo :
    Palestina behöver DIG och det NU !

    Gilla

  • Jörgen

   Sprida lögner och hetsa?
   Som profeten menar du?

   Gilla

 • Jhons

  Sådana här fall hanterar domstolarna med glädje. Enkelt för dem att fälla en gammal man för en skitsak. Dessutom säger han bara sanningen.
  Men anmälningar om våldtäkter, nyligen begågna, dem slänger de i papperskorgen.

  Gilla

 • eva

  Så sanningen är ”hets”. Det går utför med Sverige och så har det gjort länge. Farväl gamla land!

  Gilla

 • compulsoryunion

  65-åringen blev gruppvåldtagen av vänsterpartiets nämndemän i den internationalsocialistiska domstolen som har absolut tvång att tillämpa Palmesocialistisk författning

  Gilla

  • Bosse

   Någonting är konstigt med alla dessa domar senaste tiden för ”hets mot folkgrupp” Nästan alla har drabbat gamla mellan 60-75 år.Hur kommer det sig? Det måste vara yngre som också har något att säga om dessa invandrande våldtäktsmän och kriminella.Morgan Johansson sa i en TV intervju för något år sen att dom svenskar som yttrar sig om invandringen på ett fel sätt enligt honom kommer att sättas dit. Jag tror att domstolarna är under ministerstyre och infiltrerad av vänsterliberaler. Sen är gamlingar en lätt grupp att döma. Och dom döms alltid till böter. Det ger pengar till staten. Fängelse skulle kosta staten och det skulle ge dom dåligt rykte.Det skulle jämföras med Stalins fängslande av oliktänkande. Men jag ser ingen skillnad.

   Gilla

 • ruben

  Man hoppas han överklagar. Det verkar vara en politisk dom, som skall hindra invandrarkritiska medborgare uttrycka sina egna åsikter. Det blir kanske olagligt om åsikterna kommer från ”fel” identitet och stämmer med verkligheten? Han borde kunna göra en motstämning om övergrepp eller maktmissbruk mot hans mänskliga rättigheter.

  Gilla

  • Bosse

   Helt sant ”ruben”.Detta är en politisk dom.Och att ge honom böter istället för fängelse så kan man fortfarande hävda att man har inga politiska fångar i landet.

   Gilla

  • Arne

   Tänker på alla som som kallar oss svenskar för nazister/rasister/facister..
   Då borde det åxå vara hets mot folkgrupp!??

   Gilla

 • Fredde

  Jag noterar att han åker på 3.000 kr i böter.

  Det är exakt samma summa som ”Buss-Muhammed” fick efter ha försatt en hel busslast i livsfara genom att mitt på Ölandsbron slängar sig över bussratten för att försöka få bussen köra av bron och 10 meter ner i Kalmarsund.

  Vem är den farligaste, vem riskerade oskyldiga liv?

  Lägg sedan till att lokaltidningen inte nämnde att det var en ”berikare” som stod för angreppet, däremot skrev de att ”Ali blev hjälte på Ölandsbron” för att han hjälpte till att övermanna galningen.
  Då var det plötsligt ”relevant” att berätta ursprunget…

  ”19-åringen åtalades för framkallande av fara för annan, skadegörelse och våldsamt motstånd. Framkallande av fara för annan kan ge maximalt två års fängelse.”
  Men, det blev som sagt 3.000 kr i böter istället…..

  Nu slutar inte historien om ”Buss-Muhammed” där, han hade nämligen varit misstänkt för två våldtäkter tidigare och båda utredningarna har lagts ned.

  Men, till slut åkte han dit för en tredje våldtäkt samt misshandel, langning, samt knarkbrott, och blev senare dömd och och utvisad.
  Även hans bror åkte på samma saker.
  Men, om de verkligen åker till Afghanistan förmäler inte historien.

  Gilla

 • herrgreger

  Även taqqiya är ju en del av hadith och quran- det stämmer.

  Gilla

 • heraldikern

  Sedan när måste vår yttrandefrihet begränsas av att det vi skriver, oavsett det är sant eller inte vara ”en del i en saklig diskussion eller att det bidrog till en sådan”? Och när blev det ”hets mot folkgrupp” att uttrycka en klart rapporterad och väl känd sanning? Sverige har blivit mer och mer bisarrt!

  Gilla

 • Tony

  Ja det som skiljer Sverige från Nordkorea är att vi inte
  har kärnvapen , annars blir vi mer och mer lika.

  Liked by 1 person

 • Tony

  Sanningar är illa hörda, speciellt i Sverige, men sanningarna
  måste sägas ändå. Det är därför som SD är hatade av
  sju klöverns dödgrävare, för att SD säger som det är!

  Gilla

  • Elsa

   Orsaken till att SD är hatade är att för varje procent som SD tar förlorar någon annan.
   Nu är det inte bara MP som ligger nära 4%, KD ligger också nära.

   Gilla

 • Dalmasen

  Mer och mer Nordkorea samhälle tonar fram i vårt Sverige.
  Man fick lära sej som barn att vara ärlig, nu gör ex. Media tvärt om.
  I Dalarna är ett avhopp i sd mer omtalat på P4 Dalarna än grova
  Våldtäkter i Borlänge.
  P4 Dalarna Eftermiddag vägrar prata sanning om invandringen.
  Det är förjävligt att man ska tvingas betala licenspengar när man
  Dagligen blir förbannad.
  Dessa journalister är en katastrof när det gäller objektivitet.
  Det pratas mer och mer här om sosseredaktionen P4 Dalarna,
  Media är till för att tala klarspråk, inte hymla.
  Alla vill veta sanningen, och inget annat.

  Gilla

 • Lokalinvånare

  Det enda kränkande med hans inlägg är ju att han använder det kränkande ordet ”svennar”…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: