”…unga svenskar som rest för IS och kämpa”?

”…unga svenskar som rest för IS och kämpa”?

”…unga svenskar som rest för IS och kämpa”?

Ann Linde är socialdemokrat och Sveriges EU- och Handelsminister, damen har gjort den vanliga karriären. SSU, statsekreterare åt partiet och Ygeman, och nu minister.

-Pettersson har lyssnat på Ekot lördagsintervju flera gånger, jag trodde jag hörde fel men det är så Ann Linde (S) säger. En svensk minister säger att svenskar har kämpat för IS…herrejävlar…

 

19 thoughts on “”…unga svenskar som rest för IS och kämpa”?

  1. Anna Linde – gick knappast att lyssna på. 1) Skånskan i sin värsta form 2) flosklerna som ramlade ur munnen. 3) Stridsglad batikhäxa.

  2. Sverige påminner om ett växtförädlings program som bara köper in värsta ogräs från hela världen, blandar ihop ogräs. Kronan är ogräs gödsel som bara forsar ut ur Försäkringskassans gödselspridare bankomater.

  3. Det måste inses att den svenska regeringen är helt inkompetent, det är en samling personer som borde syssla med något helt annat och inte sitta i en regering och fördärva landet, som tidigare var ett av det mest framstående, men som nu har åkt ned till ett paria land.
    Regeringen har helt öppet gått ut och sagt att de stödjer ett regimskifte i Syrien och det enda alternativet till det skiftet var IS terrorister.
    Sedan har det accepterats att det även skett värvningar i Sverige för ungdomar att åka ned till Syrien och värva sig för IS.
    De som låtit värva sig för IS har fått en lön i US dollar och som bonus har de kunnat våldta kvinnor och underåriga flickor, nu när områden blivit befriade från terroristerna finns det otaliga vittnesuppgifter från kvinnor och flickor som vittnat om hemskheter de blivit utsatta av terroristerna.
    IS och terrorismen växte hela tiden med enorma grymheter som de utförde tills Ryssland och Iran 2015 ställde upp på Syriens sida, efter det fick terroristerna stora förluster och tappade mark.
    Eftersom Sverige accepterade att alla som kom från Syrien behövde inte visa pass eller ID handlingar, var det lätt för terrorister som insåg förändringen att åka till Sverige.
    Av de som kommit till Sverige från Syrien är det helt omöjligt att veta om de varit engagerade som terrorister, naturligtvis skulle de själva aldrig erkänna något sådant, och det är endast deras egna uppgifter som är kända av auktoriteten i Sverige.
    Nu här i slutskedet var IS koncentrerat en väldig massa i Deir Ezzor som var mest lik en fästning för IS,
    De blev inringade av SAA och dess allierade, som uttalade att inga IS terrorister kommer levande ut därifrån, och idag är alla IS terrorister borta , och inga har kommit ut därifrån.
    Det finns fortfarande vissa smågrupper i Syrien, men de kommer sannolikt att inringas och förintas, som är helt rätt, enligt krigslagarna är de krigsförbrytare och då är det avrättning som gäller.
    Att Sverige blivit världsledande i kriminalitet per capita är inte förvånande, sett till den politiken som förs i landet av en samling inkompetenta personer för uppgiften.
    Det har bedrivits en hatpropaganda mot Ryssland av den Svenska regeringen och orsaken kan vara den, att Ryssland tillsammans med Iran, SAA och Hezbollahn gick in för att krossa IS terroristerna och det planerade Kalifatet.
    Ryssland har haft en avgörande betydelse som alla inblandade erkänner, men det kan inses. att alla har genomfört en heroisk insats.

  4. Men är det svenskar (och inte utlänningar) som åkte till IS, så är det väl inga problem att åtala dom för krigsbrott och dra in alla förmåner? 🙂

  5. Var det kanske det som var resultatet när vår regering besökte SaudiArabien?
    Var ”överenskommelsen” att Sverige skulle bli islamiserat?

    Vad annars skulle vara orsaken till att en representant för Sveriges regering uttalar sig så?

    => 87% av svenska folket har röstat för den här regeringen!
    => 87% av svenska befolkningen kunde inte förså konsekvensen!
    Nu börjar vi se resultatet!

  6. SVT Vetenskapsstudion om när artificiell intelligens tar över. Datorer är redan idag ofta bättre på att göra läkares jobb med att ställa diagnos. Hur långt borta är det att robotar tar över våra jobb?

    https://www.svtplay.se/video/15757575/vetenskapsstudion/vetenskapsstudion-avsnitt-6?start=auto

    Stefan Löfven (S) visste nog inte hur rätt han hade 2015-08-30 …

    http://1.bp.blogspot.com/-k65LetuJG_o/VeTJg3S7VwI/AAAAAAAABTY/5vps6Pwx9T0/s1600/DN-L%25C3%25B6fven-Robot.PNG

    Det absolut bästa för Sverige vore att omgående ersätta hela den nuvarande omänskliga regeringen och alla dess människofientliga myndighetschefer m fl med sanningsenliga, medmänskliga och demokratiska robotar.

    Det kan knappast bli värre än vad det är idag.

  7. Ministern borde få sitta i TV och förklara sitt ordval medan några av IS ”reklam videos” visas samtidigt. Tex avgivningar, bränna levande och liknande som IS folk gör.
    Låter som hon pratar om en fotbollscup…

    • Skräckingivande och visar hur obegåvade och underutvecklade,de Absurdska ministerierna arbetar och väljer sin trogna idioter,till välbetalda ”uppdrag” !

  8. Hjärndöden och det allmänna föraktet för det svenska folket sprider sig lavinartat bland landets politiker.
    Hur i hela världen har vi kunnat välja dessa stollar och lögnare att representera och styra vårt land?

    • Svenska regeringen stötte ett regimskifte i Syrien, och det var att IS tog makten i landet och skapade ett Kalifat.
      Svenska regeringen har stött IS och terrorismen i Syrien.
      När Ryssland och Iran gick in på Syriens sida 2015 började IS och terroristerna tappa mark, därför började många av de här terroristerna lämna Syrien och bege sig till Sverige som också tog emot dem.
      Att det sker mord och våldtäkter som aldrig förr i Sverige är inte alls förvånande med den politiken som regeringen fört med att acceptera terrorister in i landet.

KommenteraAvbryt svar