Nio beväpnade Mena-män slog ner pappan framför sonen


INVANDRARVÅLD. Minst nio män, beväpnade med järnrör och kniv, attackerade en pappa i 40-årsåldern på en innergård. Från familjens balkong såg mannens lille son överfallet. Han grät medan pappan slogs blodig av gänget. En av männen har även åtalats för att ha dödshotat en åklagare.

”Det var som en myrstack. Det var så många. Det är obehagligt att tänka på”, berättade pappan, som är i 40-årsåldern, i polisförhör. I juni attackerades han på en innergård i Huddinge av minst nio personer. Flera av personerna var beväpnade med järnrör, planka och kniv. Då han föll till marken fick han flera slag i huvudet med tillhyggen, enligt åtalet.

Medan pappan misshandlades grovt stod hans lille son på balkongen. ”Han såg hur hans pappa blev slagen med en påk och hur han var blodig i ansiktet. NN är dock osäker på hur mycket pojken uppfattade om att det var hans pappa men han började i alla fall gråta och blev rädd”, har mamman berättat för polisen.

– Förundersökningen har till stor del utgått från den film ett vittne har filmat med sin mobiltelefon. Den har relativt bra kvalitet och frågan i utredningen har varit vem som är vem på filmen. Min bedömning är att de fem tilltalade är delaktiga i misshandeln och syns på filmen, säger åklagare Tobias Kudrén.

På Metro finns en film och där ser man klart och tydligt att det handlar om män från Mena.

Bild från Metros film

Förutom pappan misshandlades en annan man grovt av gänget. Fem män mellan 17 och 22 år åtalades och rättegången pågår. I förhör nekade alla till brott. En av männen hävdade att han utdelat något slag mot pappan – i nödvärn.

Minimistraffet för synnerligen grov misshandel är fyra års fängelse. – Men flera av de tilltalade är under 21 år, vilket gör att de kommer få kortare straff om de döms, säger Tobias Kudrén.

Ytterligare minst fyra personer ska ha deltagit i attacken.

– Men det går inte att komma längre i utredningen mot övriga eftersom de inte syns tillräckligt bra på filmen, och det inte finns någon teknisk bevisning som kan peka på viss gärningsman.

Attacken resulterade i att pappan bland annat fick sårskador, näsfraktur och utslagna tänder.

17-åringen har även åtalats för hot mot tjänsteman. I brev som beslagtogs av häktespersonal uttryckte han om en åklagare bland annat att ”hoppas hon dör”. Den kvinnliga åklagaren har berättat att hon efter hoten ”blivit mer uppmärksam” och att det är viktigt att driva ärendet ur ett samhällsintresse för ”man ska inte få hota åklagare man måste sätta ned foten speciellt när det gäller unga personer”.

Flera av de misshandelsåtalade har även åtalats för grov befattning med punktskattepliktiga varor, efter att polisen i ett förråd hittade drygt 1,1 miljoner cigaretter.

Metro

-Pettersson har några förslag till syltryggarna. Maxstraff, utvisning, indraget medborgarskap, det finns mer att göra…


35 responses to “Nio beväpnade Mena-män slog ner pappan framför sonen

 • Nio beväpnade Mena-män slog ner pappan framför sonen — Petterssons gör skillnad! – Life, Death and all between

  […] via Nio beväpnade Mena-män slog ner pappan framför sonen — Petterssons gör skillnad! […]

  Gilla

 • Joy

  Det hände på vår lugna, lilla och fina gård på 90-talet, då jag nyss separerat från maken och tog med mig barnen. Hyresvärden huserade en familj kurder som flytt från Saddam Hussein.

  Vi hörde ett himla oväsen en eftermiddag och såg hur de drog ut en man ur en lägenhet på andra våningen och slog honom med baseboll-trä i huvudet och på kroppen, skrek på arabiska och var som en apskock, skuttande och skränande runt offret. De var 15-20 st. svarthåriga, taniga, de slog sönder fönster och slängde runt på våra cyklar över gården. De sprang runt i de fem portarna på gården, ringde på våra dörrklockor och vrålade på sitt språk, de ville att vi alla skulle se på, förmodligen. Vi var många som ringde polisen och när polisens siren tjöt på vägen till området, hoppade de in i bilar, de flabbade, knuffade varandra och skrek. De drog iväg och jag vet inte om polisen stoppade dem ö h t.

  Jag vittnade i rättegången sedan. Den fick tas om eftersom gängledaren bodde eller hade dragit till Tyskland, han vägrade infinna sig till rättegången.

  Jag flyttade omgående till ett helvitt område!

  Gilla

 • Lena

  Vi behöver en folkrörelse, en sammanhållande faktor. Som det är nu så spretar det hej vilt, det som fungerar och har fungerat bäst i Sverige, är den ordentliga medelklassen.
  https://detgodasamhallet.com/2017/11/02/gastskribent-rutger-engellau-upp-till-kamp/

  Gilla

 • Jhonsson

  Om apor anfaller, gör de också gärna det i flock.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Detta barbariska grottbeteende har självklart ingen koppling till dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige !
  Detta är väl som vanligt SD:s fel ?

  Gilla

 • Bajen666

  Små fega råttor som är så inavlade att myrorna blir avundsjuka.

  Gilla

 • Mia

  Det har kommit för många män till Sverige.
  Dessutom har det kommit många killar i just den åldern då de begår flest brott.
  Det har uppstått kriminella gäng där man straffar varann med tillhyggen, knivar och skjutvapen.
  Det behövs inte särskilt mycket för att man ska ta till grovt våld.

  I Södertälje lyckades polisen få bukt med kriminaliteten, så nu får de ta itu med andra områden med samma metoder.

  Gilla

  • Fredde

   Jag håller med dig, förutom den sista meningen. Södertälje är definitivt ett problemområde fortfarande.

   Och förresten kallar sig männen för ”barn” och blir daltade med, trots att de på alla sätt uppförs sig fel.
   Att först begå brott, och sedan gråta ut i media för att man riskerar livet om man blir tillbakaskickad, det håller inte.
   De borde ha tänkt sig för innan de begick brottet, och dessutom visare det ju sig att det inte alls är fara för livet i hemmalandet.

   Om de höll sig till att ta livet av varandra vore bättre, men nu drabbas ju alla av deras framfart.
   Lägg sedan till dessa gruppvåldtäkter mot kvinnor, män och barn… fy f-n.

   Gilla

  • Bajen666

   Det första i ditt stycke löser ,man med upplysning om inavel och dess verkan på människan.
   Det andra med Södertälje är ju bara skitsnack och ett jävla trolleri ifrån dig.

   Gilla

   • Kardanaxel

    Och vad får dig att tro att det finns någon som lyssnar i andra änden på informationskanalen?

    Gilla

  • OPete

   Mia ! Vad vet du om kriminaliteten i Södertälje ? Eftersom jag har väldigt många vänner som är poliser så får man veta väldigt mycket hur värkligheten ser ut . Jag kan lova dig att polisen har inte varken bukt i Södertälje eller någon annan stans . 90-95 % av alla deras utryckningar har med invandrare att göra i hela detta land , så du verkar verkligen ha koll precis som alla andra hjärntvättade i detta land . Dessa problemen har du /ni röstat för . Problem som vi aldrig kommer bli av med .

   Gilla

   • Mia

    Förr kunde man stup i kvarten läsa om den höga brottsligheten i Södertälje och efter en stor och dyr rättegång som gällde den organiserade brottsligheten satsade polisen rejält på att göra något åt detta.

    Och det skrevs sedan att det blivit mycket bättre och den lyckade förändringen diskuterades i olika sammanhang och Södertäljes poliser fick beröm

    Men det var ett tag sedan och nu har det tydligen blivit sämre igen. Jag är inte uppdaterad och i media skrivs det mer om andra områden.

    Och kalla mig inte hjärntvättad, jag är en person som har för vana att tänka själv.

    Gilla

   • Stenbock

    Mia:
    Kanske så att svensk Statsstyrd media har fått nya förhållningsregler,vad gäller nyhetsbevakning inom de s.k. ”socialt eftersatta områden” (No-go Zonerna)
    Denna vändning och locket på, kom i samband med att utländska nyhetsbyråer från väst och öst,började rapportera kring landets förfall.
    Petterssons och andra fria medier,gör därför ett stort arbete som dagligen avslöjar och speglar verkligheten.
    Därmed ges ju också fritt spelrum för PK-organen,att specialisera sig på ämnen,likt senaste tidens sexuella störningar inom kändisvärlden !
    Även om dessa från början (av Aftonslasken) ju var tänkta skada en helt annan grupp och ett ”främlingsfientligt” Riksdagsparti.Allt gick ju bra så länge Hanna dagligen kom med nya spännande storys,från finare delen av folkvalda.
    Själv är jag orolig att landets bekanta ansikten,som ”Loket” och ”masen” jag glömt namnet på,får sina sexuella liv belysta i X-pressen.

    Gilla

   • Mia

    Media har inte lagt något lock på, man kan dagligern läsa om våldet som förekommer på olika ställen i vårt land.. Och det är ju också därifrån Pettersson får material till sina artiklar.

    Om du syftar på metoo så startades det av kvinnor som ville berätta om sina erfarenheter. Det var på tiden att det kom upp till ytan vad kvinnor får och har fått stått ut med i alla tider.
    Men då vill du och andra män att kvinnorna ska återgå till största möjliga tystnad.
    Om det inte handlar om Soran Ismail förstås..

    Gilla

   • Tony

    Ja fast bara i socialistiska banor?

    Gilla

   • Tony

    Ja det är bra att tafsarna åker dit, men samtidigt så tar
    det focus från dom verkliga , kvinnoplågarna där,
    åtta man kan ge sig på att våldta och förnedra en ensam
    kvinna, eller hur Mia .

    Gilla

  • Pettersson

   Södertälje är värre än någonsin. Brottsligheten sprider sig till de ”etablerade” delarna av samhället. Tjänstemän på kommunen misstänks och numera behandlas alkoholtillstånden för krogarna i Eskilstuna.

   Från vakter på krogen, tjänstemän, politiska partier, kyrkan, idrotten och ända upp i regering och riksdag sträcker sig klanernas makt.

   https://petterssonsblogg.se/?s=Sagan+om+S%C3%B6dert%C3%A4lje

   Gilla

  • OPete

   Mia ! Det hade annars varit någon förmildrande omständighet . Men nu när du tänker själv så förstår man hur illa det står till med tanke på att du har röstat för detta . Normalt sett borde du ha ruskigt dåligt samvete i och med alla som har drabbats svårt pga detta !!!

   Gilla

   • Mia

    Och om nu min röst gått till SD för tre år sedan så hade förstås allt i detta land varit helt annorlunda idag..

    Gilla

   • Kardanaxel

    Jajamän, men du får en ny chans om knappt ett år!

    Gilla

  • OPete

   Mia ! Hade du/ni istället lagt rösterna på SD år 2010 istället kan jag garantera att vi hade inte haft dessa problem i samhället . Garanterat färre brotts och våldtäkts offer . Det borde väl även ha gläds dig hoppas jag !!!

   Gilla

 • Fredde

  Flatheten från myndigheternas sida är deprimerande, vi ser ju gång på gång vad som händer, och likaväl fortsätter de stryka de kriminella medhårs.

  Ett annat bra exempel på detta:
  ”I mars 2017 dömdes 23-åringen av tingsrätten i Lund till ett och ett halvt års fängelse. Listan över brott var lång: misshandel, stöld, rån, tillgrepp av fortskaffningsmedel, försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel, försök till utpressning, grov olovlig körning och obehörigt avvikande från trafikolycksplats. Tingsrättens dom blev ett år och sex månaders fängelse.

  Men 23-åringen överklagade domen och släpptes på fri fot.
  I april var han i gång med nya brott. I maj dömdes han till två månaders fängelse för inbrott.

  Nu fastställer hovrätten i Skåne domen vid Lunds tingsrätt till ett och ett halvt års fängelse. Brottet anses särskilt grovt eftersom flera av de utsatta har vissa handikapp.

  23-åringen har 14 avsnitt i belastningsregistret.”

  Gilla

 • OPete

  Denna/dessa personer som inte känner något som helst ansvar över alla offer som har fått lida undrar man verkligen vad som är fel ! Det handlar inte som en del påstår att det kommit för många år 2015 . Det handlar om att det har kommit hit för många dom senaste 30 åren . Dessutom fel människor många gånger och utan att ställa några som helst krav . Istället bara ge dom bidrag . Det finns många gånger en orsak till att det är problem i deras hemländer och det handlar inte om att de är fattiga . Farför skulle de bli en vanlig Svensson för att dom kommer till Sverige ??? Farför vill denna/dessa personer förgöra/förstöra för nästa generationer ???

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Ut ur landet hela bunten.Snart är det dags göra storstädning i landet och se vilka som är välkomna vilka som skall ut.Upp till kamp för trygg Sverige MVH Adolf

  Gilla

 • ossie

  Offentlig prygel skulle dessa kräk ha.

  Gilla

 • ruben

  Om de så vore 5 år, så skall de väl behandlas efter vilken skada de kan åsamka andra. En giftig orm, som är fridlyst måste förstås ändå avhysas från områden där det bor folk, som den kan skada. Kan man inte fånga den levande, måste den dö osv. Dessutom har jag väldigt svårt att lita på när någon sägs vara 17 år. Det är den magiska gränsen för ensamkommande barn när de vanligtvis är många år äldre.
  Men kommunisterna, MP och S i Sverige vurmar för denna blandade samhällsmodell och sättet att göra affärer, som berikar och gör det lönsamt längre fram, hur det nu går till.

  Gilla

 • Tony

  Nio stycken misshandlar en????? Vad fan är det som fattas i
  huvudet på dessa ynkryggar??

  Gilla

 • Trötter

  Jag yrkar på hängning, utan pardon. De kommer få mer bidrag och en klapp på axeln i dagsläget.

  Gilla

 • Andrew Bradford Fischer

  Bästa redogörelsen hittills om Las Vegas.
  VEGAS UPDATE DR. JAMES FETZER AND SCOTT BENNETT

  Las Vegas Shooting Exposed by Ex Military Surgeon

  Gilla

 • assad

  Nio (9) mot en (1) igen.

  och järnrör igen.

  Gilla

  • För Vårt Bästa?

   Dom var nog på väg till att börja bygga upp landet(som PK säger) järnrör till en byggställning plus en planka. Så träffa dom den som blev misshandlad. Han kanske inte ville delta i uppbyggandet.
   MENA-Sd:are, knappast.

   Gilla

 • Mm

  Det kanske är dax att upprätta läger med inhyrda ryssvakter som får uppfostra vänsterns älsklingar och batikhäxornas skyddslingar.

  Gilla

  • dave

   Dessa läger ska vara förlagda till sibirien.

   Gilla

   • Kardanaxel

    Eller också kanske vi kan köpa en bit av Svalbard, och ha lite halvhungriga isbjörnar utanför stängslet. Blir billigt och bra, bara lite mat till björnarna, så de håller sig där.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: