”Muhammed” är Europas framtid

av Giulio Meotti  •  30 oktober, 2017

  • Under de kommande trettio åren förväntas Afrikas befolkning öka med en miljard.

  • Den franska ekonomen Charles Gave förutspådde nyligen att Frankrike kommer att ha en majoritet av muslimer år 2057 – och denna uppskattning räknade inte ens med antalet förväntade nya migranter.
  • Det finns inget tvivel om att Afrikas exploderande befolkning kommer att försöka nå rika, senila Europa, som redan genomgår en intern demografisk revolution. Europa kommer att, för att behålla sin kultur, behöva fatta nyktra beslut, inte bara roa sig till döds. Frågan är: Kommer Europa skydda sina gränser och sin civilisation innan det går under?

Frankrikes president Emmanuel Macron hamnade mitt i den politiska stormen i somras – med anklagelser om att han skulle vara ”rasistisk” – för att ha sagt att kvinnor ”med sju eller åtta barn” bär ansvaret för den afrikanska kontinentens tillstånd, och därigenom skapar en utmaning, enligt Macron, som är ”civilisatorisk”.

FN anger att Macron har rätt. Enligt FN:s årliga demografiska ”befolkningsprognos” bor för närvarande en sjättedel av världens befolkning i Afrika. År 2015 kommer andelen uppgå till en fjärdedel, och vid slutet av århundradet – när det bor fyra miljarder människor i Afrika – en tredjedel.

Läs vidare

10 thoughts on “”Muhammed” är Europas framtid

  1. Palmes medarbetare som fifflade och gav bort våra pengar till ANC och Robert Mugabe som mördade vita, borde dömas i Nurnbergrättegångar (där eventuell preskription och internationalsocialistiska invändningar bortses ifrån). De ska betala tillbaka pengarna de förskingrade från oss.

  2. Min ena son ringde och berättade om något konstfoto- projekt om kvinnors kön, som skulle genomföras i någon del av länet. Och temat var, Är jag normal?

    Så nu ska även könsstympade tjejer visa upp sig och normalisera sina kön? Eller är det bara lesbiska och feminister som har funderingar runt sina kroppar!

    Herregud! Att de bara orkar! Och vem gillar gynekologi så mycket att de måste trycka upp det i ansiktet på oss alla? De blir aldrig nöjda ändå de som undrar om de är normala!

  3. D.vs. Då är det inte inbillning när jag upplever att det svartnar för ögonen inne på ICA Maxi i Nyköping.
    Och att skräcken blir fullständig av synen på alla svarta spöken med sopsäckar över huvudet ute på
    parkeringen.

    Trots min analytiska läggning så förstår jag inte vad
    som hänt med vårt land – och inte heller varför –
    ännu mindre vad som komma skall.

    Jag tackar min lyckliga stjärna att jag är så gammal
    och kan bara lida med alla ungdomar.
    Hoppas att de förstår att de måste rösta på SD när de får möjlighet.

  4. Det finns långtgående planer bland den globala eliten att begränsa världens befolkning. Genom krig, biologisk krigföring, svält, sprida
    sjukdomar. De(globala eliten ) kan inte styra världen som den ser ut idag,
    utan att reducera olika populationer. Depopulationsprogrammet har
    under många år varit på FN:s lista med bl a Rockefeller och andra globalisters önskan. Det pågår ett krig mot mänskligheten på olika nivåer.
    Ett krigsmoment är reducering av CO2, vilket kan göra det svårare att
    producera mat. GMO som attackerar RNA. Slår ut andra icke-genmodifierade växter. Reducera vattentillgångar, skapa misväxt i tredje
    världen. Lab framställda sjukdomar, virusepidemier, skapa kaos bland
    människor problem-reaktion-lösning. Införa diktatur genom EU bl a. Vad
    gäller Rockefeller- familjen exprimenterade de redan 1909 inom ramen för
    rasbiologi och blev sedan inspirationskälla till Hitlers rasbiologiska läror.
    Samma familj idag understöder en global tyranni utan motstycke i
    världens histora.”Flyktingvågor” kommer att fortsätta mot Europa i
    försöket att söndra och härska över europas befolkningar. Samma sak
    kan sägas om dagens vänsteraktivister, nyttiga idioter, de betjänar endast
    en superrik illuminerad elit utan att ens veta om det. Rockefellers styrka
    är att dom inte behöver bry sig om vilka som styr ett land. De har iallafall
    kontrollen över nationernas monitära system. Rotschildsklanen likadant!
    De är ännu mäktigare än Rockefeller. Vill dessa ha krig så får dom krig!

    • Vapenindustrin vill utveckla och expandera, om vi varenda en på jorden vill och arbetar för fred vad sker då med vapenindustrin ?
      Makt och pengar styr, pengar och makt kan kanske skrivas girighet !
      För de med makt och pengar så är överbefolkningen inget prioriterat ämne, långt därifrån.
      Det verkar nästan att vara en förutsättning.

  5. En Framtid för vårt Europa kräver sterilisering av undermåliga individer!
    OBS. Menar då inte pga individens hudfärg utan pga låg & t.om sjunkande IQ.

  6. En humanitär katastrof vilken, om inget radikalt görs, kommer att som sagt sprida sig till europa. Den mest betydelsefulla orsaken är att Negrerna inte förmår att begränsa sin egen förökning, vilket också till stor del gäller Araberna. Den enda alternativa lösningen är lagstadgad barnbegränsning, hur otäckt det än låter.
    Sverige var tidigare ett av få länder i världen som höll på att stabilisera sin folkmängd på ca 8,5 miljoner.

    • Europa kan också stänga alla sina gränser mot resten av världen. Det är inte ett omöjligt beslut att fatta och verkställa speciellt när den tekniska utvecklingen går så snabbt framåt. Då får Afrika & Mellanöstern lösa sin befolkningsexplosion helt på egen hand.

      Europa har ingen skyldighet att ta emot befolkningsöverskott från andra delar av världen ! USA, Australien och Nya Zeeland har redan stängt sina gränser.

  7. Att som Sverige ha en demonstration med vuxna afghaner som har utvisningsbeslut medan polisen bevakar dem och få bokstavligt en kniv i ryggen av en av brottslingarna. Det väcker en hel del förundran. Sverige diskuterar detta och verkar inte komma till pudelns kärna. Sverige har faktiskt inte ett ansvar för Afrikas befolkning. Inga gamla kolonier, slavar, plundring av råvaror. Sverige kommer till a men aldrig till b i diskussionerna. Så löser man inga problem. Sverige säger inte ens att det är ett problem.

  8. Ja det är skrämmande, en råvarustark kontinent som afrika, vem /vilka kammar hem råvarorna, jag tror att jag vet och inte är de vita.
    Förövrigt en annorlunda sammanfattning av Sverige i den här dokumentären, mycket som kom fram borde har framkommit långt tidigare men…………..
    https://www.svtplay.se/video/15722192/tvarvandningen-om-svangningen-i-flyktingpolitiken/tvarvandningen-om-svangningen-i-flyktingpolitiken-avsnitt-1
    Billström är bra riktigt förutseende men det är inte lätt att stå ensam, kanske inte ensam men utan stöd från de andra som förstod det han förstod, de andra i partiet var helt enkelt fega och riktiga ynkryggar vilka svikare !

KommenteraAvbryt svar