Brutal gruppvåldtäkt i Skövde

INVANDRARVÅLD. I lördags morse mellan 02.00 och 04.30 blev en kvinna brutalt överfallen och våldtagen i Boulognerskogen i Skövde, enligt Skaraborgs Läns Tidning. Tre gärningsmän ska ha tryckt ner henne på marken och ”slitit” av henne kläderna.

Kvinnan har berättat att tre okända män hoppade på henne, höll fast henne på marken och att minst en av dem våldtog henne.

– Hon säger att de slet av henne delar av kläderna, berättar Lasse Johansson vid polisens rotel för grova brott.

Efter att de fullbordat brott sprang gärningsmännen från platsen. Exakt var i parken våldtäkten ska ha ägt rum är dock oklart. Polisen har bland annat sökt med så kallade spermahundar men utan resultat.

Polisen är nu angelägen om att få in uppgifter från eventuella vittnen som kan ha sett eller hört nånting vid den misstänkta brottsplatsen. Något tydligt signalement på männen kan eller vill inte kvinnan lämna. Hon vill heller inte medverka i utredningen.

– Skumt säger Pettersson men enligt de fem senaste årens domar har 90 procent av de dömda gärningsmännen vid gruppvåldtäkter utomeuropeisk bakgrund.

Sammanfattning att skriva ut: Domar för sexualbrott 2012-2017

Hela utredningen: Sexualbrottslighet bland män födda i Sverige och i  utlandet.  

15 thoughts on “Brutal gruppvåldtäkt i Skövde

 1. Då får väl Metoo rycka ut igen och anklaga alla vita
  Svenska män, dom är ju skyldiga till alla andra
  våldtäkter och gruppvåldtäkter dom senaste 25 åren??

  • Ja vilka skulle de skyldiga till ständiga våldtäkter som av någon anledning inte förekom i ett f.d icke mångkulturella Sverige annars vara ?
   Inflyttade män, barn, tonåringar eller vad de nu är för något kan det ju inte vara för enligt massmedia, 7 klövern extremvänstern med FI spetsen och övriga PK-etablissemanget så har ju de bara kommit hit för att de är förföljda, mår dåligt av krig, har olika läggningar osv osv osv inte skulle de väl komma på tanken att ge sig på en kvinna, eller ?

 2. Staten kanske kan lösa att svenskar numera har blivit våldtäktsmän genom att dela ut kyskhetsbälten till alla kvinnor utom de muslimska.
  Det heter ju att lika barn leka bäst så det är väl på tiden att våra räddare endast leker med de sina.

 3. Har hittat två videoklipp om äcklet Soran ISmail. Det ena försvann fort, har hunnit kopiera det men det kan inte ses ändå. Det var där man rapporterade att Discovery tog tillbaka inbjudan om samarbete med ’komikern’ i samband med det inträffade.

  https://youtu.be/N7Gl-APhCjw

  Det försvunna klippet var från Dalanytt.

  Soran Ismail utreds av polis för våldtäkt!!!!!

   https://youtu.be/RWqDBdXwcTU 

  • Fega Expressen vägrar att tala om vem den
   så kallade komikern är, och för att ytterligare visa
   på sin feghet så visar man upp en profilbild som
   visar något helt annat än den utpekades profil.
   Ynkligt i kvadrat!

   • Inget annat att vänta av en liberal blaska liksom av vänsterblaskan Aftobladet !
    Bara vidrigt hyckleri som inte håller i längden, allt har ju ett slut som tur är i detta fall.

 4. Det måste varit några av Löfvens pensiomsräddare, som varit i farten. Som vanligt, när det gäller gruppvåldtäkter.

 5. Reinfeldt och andra politiker bör stå till svars. De har förrått landet och svenskarna. Fast fortfarande röstar många på partierna som ledde landet i fördärvet. Som folk får vi skylla oss själva.

  Nu när moderaterna försiktigt åtminstone säger de vill skärpa politiken får de genast tillbaka väljare.
  Skulle samma väljare gjort nya affärer med en entreprenör som byggt fel och orsakat kostenar för resten av livet?

  Nä men usch, inte kan jag rösta på rasister, tänker många.
  Då så, gilla läget.

  • Får se vad moderatväljarna säger efter valet 2018 när nya partiledaren och Reinfeldts lärling U.K sitter i knä på Lövet, lilla Fridde och J.Sjöstedt !

 6. Den som kommer på hur man ska kunna kombinera en björnsax med trosor, kan i dagens Sverige tjäna en rejäl hacka. Även om jag inte förespråkar ett slutet samhälle, så måste kvinnor i dagens Sverige aldrig gå ensam, inte i joggingspåer eller hem från krogen någon natt. Det fanns tjejtaxi, som var en djävla bra idé. Men någon kom på att det var att diskriminera män som måste betala fullt pris. Men med tanke på vad en våldtäkt kostar samhället så kunde tjej-taxi ha fått leva vidare. Önskar bara att alla dessa kvinnor som räkar illa ut tänkter på det i september 2018 och lägger sin röst på SD. B.T.W vart tog kvinnofriden vägen?

  • Läste om en kvinna i Danmark som hade gjort ett plasthölja som typ en tom paptoarulle. uppe i denna var ordentligt fastgjort rakblad på tvärren. Denna anordning gick hon med på utsatta ställen.
   Vet inte om någon någonsin fick spaltat sit organ…men men.

   • Under vinterkriget och fortsättningskriget tog finska kvinnor och delade ett gammaldags rakblad i två halvor och satte den ena fast i en rå potatis som man sedan förde upp i… ja så när fiendesoldaterna försökte våldta dessa så delade sig pitten i två halvor…
    (ryser)

 7. Numera finns en gärningsmannaprofil, vilket betänkligt borde underlätta hanteringen av dessa brott.

Kommentera