11 thoughts on “Dagens allahu akbar

 1. Det er nesten ikke hvite unger igjen.
  VG besøker Stovner eldresenter i Oslo og intervjuer Ulla Roverna (77). Hun og de to andre rundt bordet har gjort en observasjon: Det finnes knapt hvite, norske unger lenger på Stovner.
  https://www.document.no/2017/10/29/det-er-nesten-ikke-hvite-unger-igjen-men-det-ikke-gjor-noe/

  Video fra Norge:
  Eks-muslimen Cemal Knudsen Yucel vokste opp i en konservativ, sunni-muslimsk familie, men islamkritiske stemmer Tyrkia fortsatt hadde, sådde tvil i ham, forklarer han. Hvor finnes de stemmene nå?
  https://www.document.no/2017/10/24/vesten-ma-tillate-islamkritikk/

 2. Utanför ämnet till viss del, idag så äter och dricker västvärldens folk som endast de priviligerade gjorde förr………är det därför vi drabbas av så många sjukdomar?
  Kanske på verkar detta även hjärnan, inte omöjligt !

   • Stenbock :
    Nej förtröden är jag inte bara lite orolig att du kan bli högljudd !
    Med maten följer det så många ämnen som inte jag vill ha, bland annat hormoner.
    Köp inte kinesisk honung, de blandar antibiotika i sockervattnet de ger sina bin !
    Titta på hur djuren har det de är numera en industri, sorgligt !

   • Va i helsicke har skett med dig Lena? Säg inte att du gått och blivit en konkurrent till kaninerna ? Sedan tror jag inte du skall tro allt ont som skrives om Kina och Trump !
    Själv har jag aldrig haft en nackdel för mitt namns skull.
    Även min gamle vän Greve Hamilton,har jag bara goda erfarenheter av,förutom tidvis lite hosta.

   • Stenbock :
    Käre vän sedan länge på bloggen, jag har varit delvis vegetarian och sedan gett efter då och då men sällan, numera så är jag inte fullständig vegetarian då jag tycker så mycket om en ”dansk fläskesteg” med kartoffler och rödkål, den enda ”synd” som jag begår i matväg !
    Har hela tiden ätit fisk och skaldjur, grisstackarn som jag njuter av är från en gård med utegångsgrisar.
    Om Kina tror jag vad jag vill och om Trump han……..”will MAGA” !

 3. http://www.pi-news.net/wp-content/uploads/wilders-1.jpg
  På tal om Belgien förbjöd högsta politiska hönset i Molenbeek, ( en muslimsk batikhäxa) Geert Wilders ett besök i den islamska delen av Belgien.
  Nu kommer Wilders tillsammans med en ledamot från Vlaamspartiet ändå att promenera in i islamghettot.Gör inte vår generation något mot Islamiseringen nu,existerar inte våra länder nästa århundrade,sade belgiske ledamoten Dewinter. Tur det finns några kvar,som visar och uttalar vad alla blinda och döva í Europa,ännu inte upptäckt.
  Molenbeek gjorde sig bekant som Paris och Bryssels-terroristernas hemort.

 4. Vilka gaphalsar,,vad gör de i Antwerpen och gapar o skriker. Det enda de kan, åk tillbaka och gapa och skrik och lev rövare så länge ni kan innan ni sätts i fängelse. Turkar vill inte heller ha sånt folk ute på gatorna. Och något eget land för kurder lär det ju inte bli eftersom kurderna gömmer sig i väst och gapar o skriker..!!!

Kommentera