Polisoperatören när ambulansen ber om assistans: ”Då får hon ju dö då”


INVANDRARVÅLD. När ambulans skulle åka till den svårt skadade kvinnan som hade blivit attackerad med en yxa i sitt hem i Gräsmark i maj i år fanns ingen polispatrull i närheten. SOS-operatören diskuterade med polisens operatör varpå denne svarade: ”Då får hon ju dö då, i så fall”

Durim Lumi, bilden från grekisk polis där han dömts för att ha dödat en man. Hur kan herr Lumi befinna sig i Sverige?

Det var i slutet av maj i år som den unga kvinnan attackerades av en man i sin bostad i Gräsmark utanför Sunne. Mannen slog ner kvinnan bakifrån med en yxa, och hon skadades så svårt att hon bara några dagar senare avled.

Häromveckan åtalades mannen för mord och i samband med det uppdagades det hur svårt det varit för ambulanspersonal att ta sig till platsen. En av anledningarna var att det saknades en polispatrull i området.

Ambulansen vill inte åka fram då gärningsmannen är kvar på platsen – och när SOS-operatören försöker resonera med polisens operatör om hur man ska göra är denne cynisk i sitt svar:

”Nej, men då får hon ju dö, i så fall. Han är lugn och sansad säger hon som pratar med honom. Men jag menar vi kan ju inte ha en polispatrull i varenda hörn för att ambulansen ska ha hjälp heller. Tyvärr”.

-Pettersson läser om händelsen i flera medier och att polisen underförstått får kritik men som vanligt gäller att svensk polis är dimensionerad för att ta hand om svenska kriminella och inte för dagens massimport av dårar…

Media glömmer naturligtvis skriva att enligt åtalet B 2230-17 vid Värmlands Tingsrätt är den misstänkte Lumi Durim, född 1981, som är medborgare i Albanien och behöver albansk tolk.

Gärning: Lumi Durim har uppsåtligen berövat Noor Naji livet genom att tilldela henne
ett flertal hugg i huvudet med en yxa. Noor Naji har genom våldet tillfogats omfattande skador på hjärnan, till följd varav hon avlidit. Det hände den 21 maj 2017, Forsnäs 48, Gräsmark, Sunne kommun.”

Kvinnan som mördades av herr Durim var hans 21-åriga styvdotter. Den som slog larm var den mördades äldre syster. Kvinnans mor bor också där.

Durim har en enligt åtalet huggit kvinnan ett antal gånger i huvudet med en stor yxa. Den unga kvinnan avled till följd av skadorna. ”– Hur ska man veta hur många slag man slår när man är arg”, har den åtalade sagt i förhör.

Durim har tidigare suttit i fängelse för att ha dödat en man, som kopplas till en blodsfejd i Albanien. Durims släkting dödade en man vilket ledde till att Durim lämnade Albanien för Grekland. Väl i Grekland dödade även Durim en man.

I sådana här fall borde det i stället för att dölja gärningsmännens etnicitet diskuteras vem och varför de släpps in i landet.


16 responses to “Polisoperatören när ambulansen ber om assistans: ”Då får hon ju dö då”

 • age

  ÖPPNA ERA HJÄRTAN!
  Sverige i dag!
  Tack Reinfeldt, tack Löfven, tack regeringen och
  tack alla 87%:-are!

  Jag är rädd!

  Gilla

 • Polisen – hur mycket skall de klara av?? | Petterssons gör skillnad!

  […] senast var det skriverier och reportage om händelsen i Gräsmark i maj  där polisen inte kunde komma fram förrän efter 1 timme. 1 patrull på 4 kommuner???? Klumpigt […]

  Gilla

 • Suzie

  Detta fasansfulla mord på en ung kvinna är Löfven den feministiska socialistjuntaledaren och sjukklöverligan ytterst skyldiga till,hennes unga släckta liv och blod är på Löfvens händer och alla andra oskyldiga offer för massimport av dysfunktionella klankulturer från barbariland och alla mördare och grova kriminella som välkomnas hit till brottsparadiset Sverige av Löfvenjuntan och sjukklöverligan och systemmedia som alla skyddar dessa satans mördare barbarer och gömmer dem här i vårt land.Djävulen själv styr Svea rike och majoriteten av folket vägrar att vakna upp till den fasansfulla verkligheten de själva röstat fram.På Birger Jarls tid fanns en kvinnofrdidslag som straffade våldtäktsmän och kivinnomördare med döden,kvinnor hade mer skydd på den tiden än i dagens Sverige,pga Ruinfeldt och Löfvens kvinnofientliga politik som premierar satanisk importerad grov brottslighet med all in clusive .Sverige är mycket sjukt!!

  Gilla

 • Conny Lundberg

  Detta är ju för h-e inte mänskligt!!! Vårt samhälle har blivit artificiellt på många sätt och människovärde existerar endast selektivt beroende på vilken kategori man tillhör. Sopm det ser ut just nu så verkar en massiv folkresning vara enda lösningen eftersom ingen i regeringen är tillräckligt mänsklig för att väcka opinion på allvar!

  Gilla

 • weasel

  Jag såg ett inslag om det här på SVT .
  Naturligtvis försökte dom smeta skulden på den enskilda polismannen (Hans kommentar var ju helt sann och därför bröt den mot ”värdegrunden” )

  Lika naturligtvis var det ingen på SVT som begrep att problemet inte var att den enskilda polismannen uttryckte sig lite plumpt.
  Problemet är att polisen är underbemannad (vilket är en konsekvens av massinvandringen ) samt att albanska dubbelmördare kan åka in i landet lite hur dom vill.
  Men att erkänna detta bryter säkert mot SVTs ”värdegrund” om ”alla människors lika värde”, så då är det väl mycket enklare att skuldbelägga den enskilda polismannen eftersom han sa ”då får hon väl dö då” istället för att säga ”usch vad hemskt vi kommer så fort vi kan”.

  Problemet är bara att resultatet hade blivit exakt detsamma om han sagt ”usch vad hemskt vi kommer så fort vi kan” eftersom den närmaste polisbilen befann sig 9 mil ifrån platsen….

  Den albanska dubbelmördaren, som numera är trippelmördare , kanske var ”EU-migrant” eller också kanske han var ett ”ensamkommande barn” eller kanske ”papperslös”.
  Han bär ansvaret för mordet- men Reinfeldt, Fridolin, Lööf, Sjöstedt och Löfven bär ansvaret för att han befann sig i Sverige och kunde utföra det.

  Gilla

  • age

   Snälla!
   Klandra inte våra poliser!
   De är vårt sista hopp!
   De är våra hjältar!
   De offrar sig för oss!
   Beröm en polis när du har en chans!

   Gilla

 • Grune

  Då har alltså Löven fått ytterligare ett mord på sitt samvete.

  Gilla

  • Adolf Nilsson

   Byfånen till statsminister har ingen samvete,det vet han inte vad det är.Han är bra på käbbla och svamla.Avgå fort som fan.Han är världsmästare att förstöra fädernäslandet fy fan .Mvh Adolf

   Gilla

  • Kenth Andersson

   Ännu ett mord på samvetet, vad hjälper det när inget samvete finns, bara är ett vakum innanför pannbenet ?

   Gilla

 • ossie

  Detta är bara början på förfallet av vår fina välfärd. Alla resurser går till utländska bedragare.

  Gilla

  • maar

   En av de värsta bedragarna är klanen kring Fatemeh Khavari. Hen är inte 17 år gammal. Hela historien kring hen luktar konstigt, men det ser inte våra PK-politiker.

   Gilla

 • Grune

  Det är ju synd att dom har lagt ner sjukvården för Svenskar och bara har den kvar för dom som kommer från en annan planet.
  Invandringen tar alla pengar i statsbudgeten så det blir inget kvar till välfärden tyvärr.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Glöm inte politikerna och det övriga välgödda svenska etablissemanget, de har och får den sjukvård de behöver !

   Gilla

 • Adolf Nilsson

  Vad han för Värdegrund? I hans kultur är människoliv har inget värde.Varför tillåter man såna svin vara i Sverige och hur många finns bland okupanterna som har samma värdegrund?MVH Adolf

  Gilla

  • Tony

   Det är det som kallas ”att det är bra med Mångkultur”, det var det
   som vårt universalgeni till Statsminister beklagade sig över häromdagen, ”att det var synd att några av Europas länder inte
   ville ta emot obegränsat med invandrare”, och därför tvingades vi ha kvar gränskontroller!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: