Men in pink


Om du känner dig som en Alien, då är du det, Du bestämmer själv vem du är…….jaha mitt barn (som jag namngav med ett typiskt pojknamn, ATTANS) Du känner nu för att ha klänning och jag som vårdnadshavare ska genast bejaka och tillfredsställa Din önskan och jag köper en rosa…….jag menar Du väljer en rosa klänning………bra, för det är endast Du som bestämmer vem och vad Du är.

På senare tid har en del svenska föräldrar svalt med hull och hår skruvade ”genusteorier”, man experimenterar med sina barn å det grövsta. Modeordet för dagen är ”normbrytande” där ens avkomma själv får avgöra vilket kön dom har, detta drabbar söner.

Söners könsidentitet skruvas bänds och snurras det runt på, genushysteriska förvirrade föräldrar klär sina söner i rosa och rött, sätter på pojkarna klänning och låter deras hår växa många gånger längre än deras flickkompisars.
Vilka är det då som gör så mot sina barn (läs söner) och hur klär föräldrarna sig själva, enligt källa är många av dessa genusfixerade studerande på konstiga utbildningar, mammorna (hen) har konstiga kläder, obs, inte klänning, papporna (hen)har oftast vanliga kläder, jeans och tröja, obs inte klänning.

Och jag anser nog det som märkligt, varför är det så viktigt för dessa föräldrar att sönerna har rosa klänning, medan dom själva inte bär detta flick/kvinnoplagg?
Om Du känner dig som en Alien, då är Du det, Du bestämmer själv……….

VAR KOMMER BARNEN IN?


11 responses to “Men in pink

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Värdegrundskonstruktörernas och PK-konsulternas aggressivt lanserade ordkonstruktion ”normbrytande” är de facto synonymt med moralisk och identitetsanknuten nedbrytning och begreppsmässig dissociation, där de som oförtjänt tvingas hantera konsekvenserna av den moderna mentala manipulationen är dagens i månget avseende svikna och utlämnade barn.

  Fordom dags har konfektionärer och trendsättare hämtat inspiration från Paris, men då de ruskiga radikalfeministerna och genusförvillade intersektionalitetsragatorna axlat rollen som modeskapare, förväntas vi ekipera våra arma gossebarn i småflicksrosa volangdraperade deshabilléer och slikt koketteri för att bejaka deras feminina depåer.

  Icke besynnerligt att stora delar av samhället består av förvekligade Facebook-aktörer, post-it-poeter, manifesterande fackelfjollor och kroniskt kacklande katastrofkalkoner, utan antydan till självbevarelsedrift, vuxen värdighet och stolthet.

  Vilka chanser har egentligen det uppväxande släktet att behålla den psykiska hälsan och integriteten då förutsättningarna är så fabulöst ofördelaktiga och där den vulgariserade insocialiseringen karakteriseras av total föreställningsförvirring och propagandistisk perversion?
  Andreas.

  Gilla

 • Mia

  Jag tittar ibland på ”Familjen Annorlunda” på TV där man får följa familjer med väldigt många barn. Föräldrarna samlar därmed på sig en stor erfarenheten av barn och är mycket realistiska när det gäller deras uppväxt och sysslar definitivt inte med dessa ”normbrytande” idéer.

  Jag tror att det är mest unga mammor som inte vet så mycket om barn som fastnar för olika genusteorier. Något som knappast är en fördel för de som utsätts för det.

  Gilla

 • Tony

  Ja nu har ju Feministisk idioti tillsammans med andra vänsterdårar
  lyckats med kampanjen Metoo, och har fått blodad tand, så mer
  dårskap är att vänta från det hållet.
  Det som förvånar är att Svenska kvinnor verkar att ha svalt betet
  fullt ut?
  Skulle inte förvåna ifall dårarna kommer in i Sveriges riksdag också,
  så att sju klövern blir åtta klövern , och idiotin i landet är fullbordad.

  Tidsfråga innan våra Nordiska grannar sätter upp fullskaliga
  gränskontroller mot Absurdistan.

  Gilla

 • Lena

  Samhället har fullkomligt svikit sina medborgare, när pengarna kommer från ett ”pengaträd”, så betyder pengarna ingenting !

  Gilla

 • eva

  Kan det inte bli en alltför stor press på barnet att ”vara normbrytande” och göra som föräldern vill? Psykiskt övergrepp?
  Om ca 25-30 år har vi att vänta oss massor med personer i psykoterapi som tar upp detta att de av föräldrarna tvingades att VÄLJA KÖN och att valet skulle falla på just det KÖN DE INTE VAR.
  Världen i Sverige är fullkomligt skruvad och galen och tänk att ha resurser och tid att lägga på sådant trams!

  Gilla

 • Sara från Skåne

  Dårfinkar & dönickar – redan för 30 år sedan !!

  Gilla

  • Eva-Marie

   Ja just det, den minns man litegrann. Simone blev Simon för att fröken inte såg eet

   Gilla

   • Sara från Skåne

    OCH för att flickan hade klippt sig i en pojk-frisyr och hade en smockan-i-luften-attityd gentemot killarna i klassen, alla flickorna i klassen blev kära i Simon…. oj oj oj.

    Gilla

   • Eva-Marie

    Just det så var det, och vilket dilemma det visade sig vara (för alla) att spela med i missuppfattningen när Simon egentligen var en flicka som hette Simone.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: