Muslimer vill inte ha nyanlända som grannar


INVANDRING. Medlemmarna i Skandinaviska trossamfundet och andra grannar överklagar bygglovet för nio modulhus vid Danska vägen. Bland annat oroas man för trafikkaos eftersom husen ska monteras på en befintlig parkeringsplats.

En oenig stadsbyggnadsnämnd sa i september ja till tre tillfälliga bygglovsansökningar från Malmö Kommunala Bostadsbolag, MKB, om att sätta upp sammanlagt 61 modulhus för nyanlända och hemlösa på tre platser i Malmö.

Men planerna har mötts av protester, framför allt de nio modulhus i två våningar som MKB ska sätta upp på en parkeringsplats vid Danska vägen/Industrigatan. Nu överklagar 15 boende på Danska vägen och Håkanstorpsvägen beslutet. Det gör även medlemmarna i Skandinaviska trossamfundet i Sverige WAKF.

Både grannarna och samfundet är oroade för att det kommer att bli trafikkaos i området.
Hela området saknar i dag tillräckligt med parkeringsplatser då det under olika tidpunkter är mycket rörlighet och trafikstockning”, skriver Mohamad Daoud för Skandinaviska trossamfundet.

Andra håller med och pekar särskilt på att fredagsbönen i samfundets moské ”med tusentals besökare varje vecka.” Grannarna anser också att stadsbyggnadsnämnden begått ett formellt fel när man inte informerat om att bygglovet kan överklagas.

Skånska Dagbladet…

-Pettersson tycker det är bättre att flytta Skandinaviska trossamfundet långt bort från Skandinavien…Moskén då då byggas om till bostäder för svenska ungdomar och pensionärer.


8 responses to “Muslimer vill inte ha nyanlända som grannar

 • Anne-Marie G Wouda

  Pettersson kan ni ordna så det går att dela till VK som det nu är kopierar jag länkadressen dit , Är fortfarande kvar på fb men också på VK som förmodligen blir där många av oss flyttar över till helt och fullt så småningom. Tack

  Gilla

 • Kurt

  Hur kan EN ”religion” ha så stort inflytande på ett sekulärt statsskick. Det verka vara en återgång till medeltiden. gör bordeller utav moskéerna.

  Gilla

 • Monica

  På tal om parkeringsplatser. De vill ha parkeringsplatser till sina bilar då de kommer till moskén för att be. Muslimer har jag sett tycks vara svaga för flotta bilar typ Mercedes och deras kvinnor för guld. I det stora köpcentret Emporia är det många kvinnor med huckle som står och sucktar och glor in skyltfönster hos guldsmeder. De påminner om romer

  Gilla

 • Jhonsson

  En ickefråga. Man får väl ta sig en promenad en bit innan fredagsbönen.
  Det är bara nyttigt.

  Gilla

 • Mm

  Haha, skrapa lite på det muslimska skinnet så vill heller inte de att det skall bo främlingar och störa ordningen. Men vad är problemet, det är ju bara muslimer som väller in och det är väl bra att det får trosfränder som grannar, eller är det fel husse de hyllar

  Gilla

 • Sara från Skåne

  Trossamfundet… så långt från Victoria’s Secret man kan komma….

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Det är riktigt,det finns tillräckligt med djami och moskéer i mellan östen. Vi behöver inte religion som är människo fientlig och delar inte vårt värdegrund.Mvh Adolf

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Men nu har vi den religionen i folkhemmet, bara att gilla läget för det spelar ingen vad vi tycker och säger om detta i sociala medier eller på annat sätt våra folkvalda politiker som vart 4:e år väljs av svenskarna själva har bestämt att nu ska Sverige sänkas och det är bara en tidsfråga innan detta är ett faktum !
   Inte ens SD som många ropar och hoppas på kan eller kommer att kunna göra ett dyft åt Sveriges tragiska samhällsutveckling det är minst 35 år försent.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: