Jens Ganman förklarar när drevet går7 responses to “Jens Ganman förklarar när drevet går

 • Jhonsson

  Metoo ett vänsterjippo där,Timell och Krone’r hängs ut i media för tfafs, som de begått för många år sedan. Detta föranleder Metoo att ordna manifestationer pch andra jippon i protest. Att protestera mot de våldtäkter, som begås av importerat folk från Mena-länderna, är natuligtvis inget, som bekymrar Metoo.
  Metro, inget annat ett vänsterjippo utan något värde.

  Gilla

 • ruben

  Man får hoppas det är andra människor, som har uppsikt på landets säkerhet innan krigshoten blir allvar. Sverige skulle kunna hamna i mardrömssituationen…. men vi demonstrerade ju mot de värsta hotet, vad hände? Jag är säker på att det finns många fler som blivit utsatta för översittare och sexmobbare i sin barndom och ungdom, men har lämnat det bakom sig. Det finns nog dessutom många relevanta sexmobbingfall, som borde polisanmälas och uppmärksammas, men inte gör det. Men överlag i Sverige höll nog den typen av mobbing på att minska rejält, om man räknar antal fall, trodde jag. Men nu verkar det, som att det har skett och sker i princip i alla sammanhang där det funnits/finns män och kvinnor. När sverigedemokraten Jessica Holmeberg ville berätta om sina erfarenheter, fick hon tydligen inte ens vara med, för hon hade fel värdegrund. Va? Det känns hotfullt på riktigt och för tankarna till gamla Sovjetunionens totalitära kommunism.

  Gilla

 • Sven-Erik

  Vi har nog alla vetat om att de här problemen finns, men vidden av dem hade nog få kunnat ana.

  https://pjjonasson.wordpress.com/2017/10/23/ny-undersokning-om-utlanningar-och-sexualbrott/

  Hen är godheten i lyxförpackning men bakom spöket finns in håle. Trick or treat, passar bra i Halloween tider.

  Gilla

 • Valter

  Jag jobbade på ett bygge mitt emot systemet. På bänken där bredvid, satt gubbarna och vänta på bolaget öppnar, och blev sittande ett tag efter också. När jag hade tid över på kafferasten eller matrasten brukade jag vara ibland och sitta prata med dessa samhällets snedseglare. De flesta var jobbare som fått familje bekymmer eller ekonomiska bekymmer som gjort att de hamnade där. Vanliga jobbare egentligen.
  Men det fanns mer vett och logik på den där bänken än vad som finns i riksdag eller regeringen nu för tiden.
  För att inte tala om pressen.

  Liked by 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: