#MeToo kapat av vänstern

Det var väl bara en tidsfråga. Vänstern har kapat hashtaggen MeToo och gör nu politiska ställningstaganden.

Borta är intresset för kvinnor som utsatts, men som råkar ha ”fel värdegrund” enligt arrangörer. Så mycket för kvinnors utsatthet.

20 thoughts on “#MeToo kapat av vänstern

  1. Jag minns hur tjejer ofta tafsade på mig i min ungdom, särskilt när jag var uppe på dansgolvet. Det är minst 25-30 år sedan men Jag minns hur kränkt jag kände mig.
    Är det försent att anmäla det? Pch till vem?
    Kan jag vara med i Me too?

  2. Det är för jävligt när en sådan viktig sak som detta med ”meToo”, ska bli en del av en partipolitisk rörelse. Skrämmande och sorgligt för de kvinnor som drabbas.

    Fy fan säger jag bara, till alla dessa ”vänsterstollar” som inte kan se problemet för vad det är .

    Själv tillhör jag arbetarklassen och skäms dagligen för att höra alla dessa ”fasadsolidariska ” människor yttra sig.

    Detta innebär att detta viktiga med ”meToo” kommer att tappa mycket i trovärdighet.

    Tack vare dessa verklighetsfrånvarande, partiska och teoretiska ”vänsterhjärtans” inblandning.

    Vilket jag beklagar för alla drabbade kvinnors skull.

  3. Den text den alltid lika utmärkta Uvell fäster vår uppmärksamhet vid, bär ett genomgående drag av ren och skär inkoherens och förfärande infantilitet, där detta rabiata regemente av ragator exkluderar den som har fräckheten att opponera sig mot det falska värdegrundsevangeliet och därför valt att sympatisera med det enda etablerade parti som företräder svenska folket och rättssäkerheten.

    Ett löjeväckande tydligt exempel på systematiserad exkludering med avseende på politisk uppfattning, där vissa av offren för den av radikalfeministerna så omhuldade dysfunktionalitetsimporten per automatik utesluts och där den kapitalt omdömesbefriade retoriken säger allt om de verklighetsfrånvända och manshatande neurotikernas mentala status.
    Andreas.

  4. Blir garanterat många oskyldiga som kommer att åka med i denna häxprocess men det är naturligtvis ett pris som får betalas för att vissa grupper i samhället ska vara och bli helt tillfredsställda !
    Bäst att vi män nu intar ett stort säkerhetsavstånd inte söker för mycket ögonkontakt eller önskar någon okänd kvinna trevlig helg för att undvika missförstånd och inte bli anklagad eller haffad för sexuella trakasserier.
    En sak är helt klar, moder Svea mår definitivt inte bra 2017 !

  5. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    Vad mer att vänta? Yttrandefrihet eller åsiktsfrihet om du är SDare, glöm det. Om du våldför dig på en ung svenska då stöttas du naturligtvis av de som inte tillåter dig vara anhängare av SD.
    Är du ….svensk och begår en kriminell handling då blir du svensk i dagspressen. Om du är anställd av SVT eller en aftonblaska och tafsar på någon är du fortfarande bara anställd, men är du anställd av TV4 då får du namn och allt publicerad innan du är befunnen skyldig.
    Det är någonting som är ruttet i vårt Absurdistan.

  6. Nu när de kastade in Lasse Kroner i spelet, så har de nog bränt fingrarna, underarmen och gäddhänget.

    Och då vänder hela paketet och metoo blir ett snabbt överspelat jippo och kvinnor som verkligen våldtas på arbetsplatser, i skolor och i idrottsföreningar kommer att bli förlorare. Som vanligt. Vänstern manifesterar och alla andra förlorar. Inget kvinnligt offer är värt något för dem.

  7. Det här jävla #metoo får mig att vilja spy. Alla kvinnor vill passa på och vara offer nu men fan ta dig om du inte passar in i offermallen.
    Endast offer där vita män kan utpekas är önskvärda så Gudrun kan komma fram och älta sina gamla mantran.

    Har folk inget bättre att göra än att vilja vara offer? Hur vore det om de någon gång kunde växa upp istället för att älta skit som hände när de var 19 år gamla. Mycket skit händer naiva ungdomar innan de lärt sig något men de flesta bruka dra lärdom och lägga skiten bakom sig.

    • Det är inte naiva unga och omogna män som begår sexrott mot kvinnor! Man blir fan mörkrädd när man läser ditt spott och fräs mot kvinnor som drabbas!

      • Eftersom jag aldrig hört dig gnälla över alla dom gruppvåldtäkter som sker i samhället, och som ständigt
        ökar, så tycker du väl att det är okej, eller alla
        som våldtar ska inte pekas ut? Bara om det är
        vita Svenskar?

    • Bra, precis så är det i verkliga livet men där lever ju inte det välgödda hycklande PK-etablissemanget som tydligen har gott om tid att prata strunt och älta runt i massa gammalt för att dölja det som händer just nu samhället !

  8. Mot SD är argumenten svårfunna,för vänstern. Därför kör man med dem, som man använt i tjugo år. De är följande: rasist, nazist, främlingshatare, delar inte värdegrund, tycker inte alla har lika värde etc..
    En massa floskler men helt utan substans.

  9. Väntar med spänning på ett uppvaknande ifrån FI med Gudrun i spetsen , då får vi vita män huka oss för vi kommer att bli avklädda in på bara skinnet och anklagade för allt ont sedan Moses låg i vassen .

  10. Denna häxjakt börjar bli rent osmaklig. Mycket är säkert sant men skulle tro att en del är rent hittepå av extremfeminster och karhatare.

  11. En hel generation har indoktrinerats med detta extrema tankegods. De tror sig vara beskyddare och värnar av en god samhällsordning och inser inte att de själva genererar det de påstår sig vilja motverka. Möjligt att genomföra pga den stora mängd unga som indoktrinerats och berövats på sin egen förmåga att kritiskt granska vad de själva hävdar. De är redskap för krafter som till varje pris vill ha makt. Makt att fortsätta beröva människor tron på sig själv.

    Hur många sån här ”duktiga fluckor” som går andras obskyra människofientlig ärenden finns det?

    De står inte ens upp för sig själva.

KommenteraAvbryt svar