Irakier åtalas för åtta år gammal våldtäkt – efter dna-fynd


INVANDRARVÅLD. En 33-årig man åtalas för att ha våldtagit en kvinna i Folkets park i Malmö för åtta år sedan. Mannen häktades för brottet i slutet av september i år, efter att hans dna matchat de fynd som gjordes i utredningen 2009. 

Utredningen lades ner i brist på teknisk bevisning. Det var först när mannen blev misstänkt för ett annat brott, en grov misshandel i Bjuv, som våldtäktsutredningen kunde återupptas.

-Pettersson förstår inte varför Sydsvenskan och Expressen/Kvällsposten med flera inte talar om att den misstänkte är irakisk medborgare och heter Ahmed Peywan Aziz…

Återigen, det finns svenska våldtäcksmän och brottslingar men vårt samhälle är inte dimensionerat för att ta hand om Mellanösterns också…

Malmö Tingsrätt mål: B 6667-17


12 responses to “Irakier åtalas för åtta år gammal våldtäkt – efter dna-fynd

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: