Går det bakåt för kalifatet – eller ?


ISLAM. Det senaste halvåret har varit fyllt av militära bakslag för Kalifatet i Syrien och Irak. Assadregimen befriar stad efter stad i Syrien, medan kurderna och iranska legosoldater nu rensat de irakiska oljefälten.

Texten överst betyder ”Det finns ingen Gud utom Allah” vilket är inledningen på den muslimska trosbekännelsen. Märket under är en kopia av det sigill som Muhammed använde, det finns lite olika källor exakt på vad det står men ungefär ”Guds profet Muhammed” och som ni vet har islam inget med islam att göra.

Men betyder det att Kalifatet är döende ? Uppenbarligen har man inga utsikter att försvara
och behålla stora territorier vid traditionella fältslag mot USA, Ryssland, Iran och
deras marionetter. Det visar Mosul, Aleppo och Raqqa…
Men samtidigt ser vi en våg av jihadistiska framgångar i ett bälte från Stockholm via London
och Paris till Barcelona. Dagens européer får lära sig leva med att Kalifatet är alltid nära dig !
Så länge vi låter salafisterna bygga nya moskeér i alla Europas större städer kapslar vi in och bevarar smittan…
Tillgången på välbeväpnade och välutbildade jihadister tycks outsinlig i Europa 2017. Den spridda och småskaliga terrorismen är den verkliga tillväxtbranschen. Och den lokala salafistmoskéen är dess inkubator…

10 responses to “Går det bakåt för kalifatet – eller ?

 • compulsoryunion

  IS-niggaz är på semester hemma i Hallonbergen och Rinkeby där svenskar betalar för uppvärmningen nu under vintern är det lite kallt i kurd bergen.

  Gilla

 • Lagro

  Kalifatet som skulle bli med Syrien och Irak har kollapsad, IS och även andra terroriströrelser i Syrien är på väg att bli utrotade.
  Terrorister som har syriskt ursprung har haft den möjligheten att om de lägger ned vapen och genomgår en rehabilitering kan de få amnesti. Utlänningar som kommit till Syrien och gått in i terroriströrelser finns inte den möjligheten, utan Syrien blir deras grav, om de inte lyckas rymma via Turkiet till Europa.
  Men alla som försöker lämna IS blir direkt avrättade av de egna inom IS.
  Om inte Ryssland, Iran och Hezbollahn hade ställt upp på Syriens sida hade helt säkert Syrien blivit ett kalifat som skulle ha styrts av IS och dess terror.
  Sedan skulle naturligtvis kalifatet ha utvidgats till fler länder, Syrien skulle varit endast början.
  När Ryssland 2015 gick in bland annat med sitt flyg vände utvecklingen för den syriska militären, och de började vinna slagen och terräng, som de höll också.
  Iran har anlitat volontärer från Afghanistan, Pakistan som blivit lovade Iransk medborgarskap om de en viss tid strider på Syriens sida och sannolikt under Iranskt befäl.
  Det är Ryssland, Iran, Hezbollahn och syriskt militär som krossat IS och andra terroristerna.
  De länder som önskat att Syrien faller samman är USA, Israel, Saudi, Qatar och Turkiet.
  EU har följt USA i den här frågan finns ingen tvekan om det och skulle ha sett att regimen i Syrien föll samman, som skulle blivit ett övertagande av en regim som IS förespråkade.
  Men nu har det skett att Turkiet blivit vän med Ryssland och samma sak har hänt med Saudi, och Qatar har numera goda förbindelser till Iran.
  Makten i Mellan Östern håller på att förändras och det är Ryssland som är den stora vinnaren.
  Sedan finns Kina som har goda förbindelser med Ryssland, och Kina ar beredda att göra stora investeringar i Syrien nar kriget ar över.
  Idag satsar Kina enorma resurser pa sin krigsmakt, som kommer att bli gigantisk.

  Gilla

  • Lagro

   Russian Foreign Minister Sergei Lavrov said that the operation against militants of the self-proclaimed Islamic State (IS; formerly ISIL/ISIS) “will be accomplished in the foreseeable future,” during talks with United Nations Special Envoy for Syria Staffan de Mistura in Moscow, Thursday.
   Lavrov added that counter terrorism efforts in Syria are “approaching a turning point in terms of final success.”
   In his turn, De Mistura argued that there is a shift “from the period of de-escalation into almost, and we hope forever, defeating terrorism,” adding that “now is the moment of a political process to pick it up.”
   Enligt ( AMN )
   Lavrovs uttalande bekräftar att kalifatet har kollapsad, men IS och andra terrorister slåss desperat, även om de måste veta att de är förlorare.
   SAA och dess allierade har till stor del slagit ut IS och terroristerna, som gör att alla insatser som SAA nu gör blir med en överväldigande styrka, terroristerna är helt enkelt chanslösa.
   Terroristerna tycks vara medvetna att de kommer att möta döden var de än befinner sig, och att ge upp för dem är ingen lösning, utan de har en dödsdom hängande över sig.
   Syrien har dödsstraff för grova civila brott, och de här terroristerna har begått brott som gör att de har ingen pardon.
   För SAA gäller krigslagar och den typ av brott som terroristerna begått är det avrättning som gäller.
   .

   Gilla

 • dave

  Kalifatet går sakta men långsamt framåt.

  Gilla

 • Mimi N.

  Det går uppåt för kalifatet, uppåt på Europas karta, norrut. Michael Skråmo &co ser till att det blir så. Idag såsom 2009, ingen skillnad. Vem kommer att stoltsera med en Ny al Raqqa ? Varken Norge, eller Danmark, eller Finland. Kvar är bara Vresige – natursköna ……

  Gilla

 • Stenbock

  Jo nu kommer en verkligt svår period,då dessa IS-terrorister återvänder till Europa,som en form av hjältar,bland de hjärntvättade små muslimska glinen.Tänk er hur 8/10-åriga ser upp till dessa barbarer som kan lära ut,hur man dödar oss ”otroende hundar”:

  I Tyskland varnar man nu via skolorna,att vara uppmärksamma på elever som visar tecken på att ha indoktrinerats.

  Gilla

  • Lagro

   De här terroristerna som kommit till Europa från MÖ har sannolikt gått igenom ett trauma som gör att det finns inga spärrar för att exempelvis döda en annan människa med sprängdåd eller vapen.
   Terrorister är inga soldater, utan terrorister dödar civila, som kvinnor barn och åldringar . En soldat i en arme går under krigslagar som gör det förbjudet att döda civila personer eller krigsfångar.
   Därför är en terrorist något helt annat än en soldat, som stridit för en krigsmakt.
   Terrorister som kommit tillbaka till Europa kommer naturligtvis förneka att de dödat någon, men vad sanningen är kan vara något helt annat.

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Snart kommer PK-etablissemangets s.k svenska IS-terrorister hem igen efter sitt bizzara utlandsäventyr och ska få hjälp med att lite snyggt och obemärkt smälta in i det trygga mångkulturella svenska samhället igen och då blir det ett gullande och snyfthistoria kommer flöda i massmedia !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: