Misstänkt mordförsök i Bjuv – tre babbar gripna

INVANDRARVÅLD. Två personer i skånska Bjuv har förts till sjukhus med stickskador. Tre misstänkta gärningsmän stoppades i en bil och har gripits. Skadeläget är oklart.

-Pettersson säger att det är egentligen inget att rapportera om i det nya Sverige om det inte vore för en sak. Rapporterna mellan olika medier skiljer lite i detaljerna. Men, men, det är lätt att glömma några ord för de ”seriösa medierna”…

Expressen: ”Tre män har gripits misstänkta för inblandning i våldsdådet. I nuläget är övriga omständigheter oklara, skriver polisen på sin hemsida. Utredningsjouren i Helsingborg arbetar med att utreda ärendet, och de gripna kommer att höras under lördagskvällen. Motivet till gärningen är enligt Anna Göransson oklar för tillfället.”

HD/Sydsvenskan: De tre gärningsmännen greps under lördagskvällen och misstänks nu för mordförsök.
Utredningsjouren i Helsingborg arbetar med att utreda ärendet, och de gripna kommer att höras under lördagskvällen.

Hallands Nyheter: Polisen vet ännu inte exakt vad som hänt men det ska ha uppstått ett bråk, i samband med bråket ska de tre männen ha blivit knivskurna. – Vi försökte med ett inledande förhör med männen men vården av dem fick gå före. Sedan behöver vi tolk så fort sjukvården ger oss klartecken, säger Christer Fuxborg.

21 thoughts on “Misstänkt mordförsök i Bjuv – tre babbar gripna

 1. Vad kan denne kriminelle Irakier ha kostat oss skatteslavar ? Denne parasit har troligen aldrig tjänat en ärlig krona,under alla sina år i Absurdistan.Varför sändes denne inte omgående tillbaka i retur ?

 2. Har ni lagt märke till det fikonspråk som polisen mer och mer
  kör med, som polisen vet inte exakt vad som helst, oklart vad
  för motiv som låg bakom, i nu läget lämnar vi inga kommentarer
  o.s.v o.s.v, det blir mindre och mindre som polisen avslöjar,
  troligen på order av myndigheterna, folket ska hållas ovetande
  om figurerna som begår merparten av jävelskap? Men vi vet ändå!

  • Tyvärr så försvinner även frigående grisar i Skåne, då vet vi att ziggarna har varit i farten !

 3. intressant att många blattar gör precis vad de vill och nonchalerar regler här, och kräver islam.

  • Dessutom tar de alltid chansen och läxar upp oss och vårt land i oficiella sammanhang och i antivit slaskmedia.Det land och folk som så generöst givit dom ett värdigt liv och en fristad.Ockupanterna som bedrar och besudlar oss är inte lite fräcka.

   • De är ganska lika 87% av svenskarna, Jag ser ingen större skillnad på dem eftersom båda parter är lika dumma i huvudet.

 4. O T
  Manchestermördaren i bild just före morden , bra med kameror , hade varit bättre om han inte befunnit sig i UK utan där han hemma i Afrika.

 5. Alltihop är bara ett rollspel. Åka till Sverige och lajva rättssamhälle.
  Kriminell (mord, våldtäkt, bedrägeri, misshandel osv)
  Tolk
  Jurist/Advokat
  Offer (diskriminerad)

  Det är en evighetsmaskin och de håller varandra sysselsatta. Pengarna som pumpas in i deras ekonomiska bubbla blir allt fler och de rinner till från verksamheter som i stället måste dräneras och torkas ut.
  Vem vill kalla detta för strukturomvandling? När ett samhälles ekonomi alltmer byggs upp kring kriminell verksamhet. Oavsett om regeringen haft som syfte att åtgärda den så växer den. Gynnar politikerna medvetet att alltmer av vår tillväxt skall grunda sig på improduktivitet? Varför kan vi då inte lika gärna göra skit som.vi tjänar pengar på? Våra politiker skapar skit och går med förlust.

 6. Hade själv det tveksamma nöjet att besöka akuten igår eftermiddag. Nio timmar senare, med oförrättat ärende, så var det bara att vända hem igen. Jag fick som tur var sjuktransport, det var ju mitt i natten. Mitt svullna och troligtvis inflammerade knä får vänta på vård till imorgon istället. Personalen var verkligen jättetrevlig, inte tu tal om det. Den hygglige läkarens förklaring förbryllade mig dock något. Det hade kommit in andra, mer akuta ärenden under tiden, därav den långa väntetiden. Då han satt upptagen med att sy ihop en snubbe som blivit knivskuren, så kunde han inte meddela mig på något sätt, utom personligen. Han fick alltså inte lov att delegera en sköterska att informera mig om varför timme efter timme förflöt. Stämningen hos övriga patienter började bli alltmer hätsk och sköterskan meddelade att det kunde ta alltifrån 30 minuter till fem timmar. När jag satt och väntade på taxin så dök tre babbar upp. De parkerade bilen, gick in i entrén och kom snart ut med en linkande babbe. Jag gjorde en, möjligtvis förhastad, koppling till det jag nyss fått berättat för mig.
  Svensk sjukvård må vara i toppklass på många områden men långt ifrån alla. Ingen människa kom in i rummet och erbjöd någon juice och macka. Informationen var bedrövligt dålig och rummet var dragigt som satan. Väntrummet var en sorglig syn; ingen tv eller tidningar och en patient låg hopkrupen i ett hörn och serie-kräktes i en påse. Ren misär. Min lokala vårdcentral är ännu sämre; årliga kontroller skiter de i, man får kalla sig själv. Tre-fyra veckors väntetid är standard, oftast betydligt längre. Har haft olika läkare de fem senaste besöken och de som var någorlunda vettiga, en gång i tiden, har slutat. Vart går skattepengarna?

  • 87% av det Svenska folket röstade för denna utveckling i ödesvalet 2014.De visade inget intresse för landet och Svenskarna.Det faktumet går liksom inte att snacka bort.

 7. tolkar tjänar fett, på att sitta i domstolen med hijab. exempel hijab arab i migration kör Audi q7. byta bara frambroms skivor på den kostar 100 000kr. pensionärsblodspengar.

 8. De är ju utplacerade, jämnt fördelade över hela vårt fosterland.
  De måste väl upprätthålla det de lärt sig i träningslägren.
  De gick väl till närmaste stridsledningscentral, moské, och fick beröm för sin teknik.

  Hur länge ska det dröja innan några utanför vår lilla grupp inser detta faktum?
  Dessa stridspatruller, ”millitanta islamister”, gömda under täckmanteln,
  ”ensamkommande flyktingbarn” väntar bara på den slutgiltiga ordern;
  att fullfölja koranens krav.

  Vi måste göra Sverige svenskt igen!
  När det är för sent är det redan för sent!

 9. Stäng akuten för våldsmän !
  De kan försöka att reparera varandra, blir illamående över att de suger resurser !

Kommentera