Feministiska Sverige levererar

Detta kära Petterssonsläsare vore bra ifall ni ta er tid att lyssna och titta på, det handlar om baaaaarn, och det handlar om barn, men framför allt handlar det om en del svenska äldre kvinnor som i sin sjuka iver att omsluta andra länders unga män (läs Afghanistans unga män i Sverige) gladeligen likt perversa sektmedlemmar inlåter sig att spotta och trampa på svenska flickor som blivit utsatta för afghanskt pedofili. Ve pedofiler, Ve de svenska kvinnor som är medbrottslingar i detta! Till sist, varför bjöd svenska kyrkan in en muslimsk man till att agera hjälpledare på svenskt konfirmationsläger?

9 thoughts on “Feministiska Sverige levererar

  1. Allt detta vansinne har sin grund i vår skamlösa nyhetsrapportering där invällare skall skyddas till varje pris. Med en korrekt rapportering så hade SD fått egen majoritet och dessa invällare hade befunnit sig på fotvandring till sina egna länder.

  2. FY FAN 😡😡😡

    Det är vad som känns när man ser denna video.
    När barn blir utsatta för pedofiler och kvinnor och övriga spottar de utsatta i ansiktet och hyllar pedofeli.
    Gör dom det oxå när deras dotter, syster eller barnbarn blir utsatt för en pedofil ???
    Säger dom då att de står bakom pedofilen och att ex. barnbarnet ljuger och att det pedofilen stämmer. FY FAN !!!

    Alla som försvarar denna pedofil har oxå varit delaktig i övergreppet !!!

    Lider så med de utsatta barnen som får sitt liv förstört av pedofiler och annat skräp.
    Att Sveriges sk. ledare skrattar och hyllar pedofilen är helt sjukt, det är till att spotta alla som blir utsatta för detta sinnessjuka brott.

    Klipp kulorna sen till fängelse i Afghanistan….först då visar Sverige att vi inte tolererar sånt här sinnessjukt betende…och såna brott kommer bli i Sverige ett minne blott.

    Stackars flicka 💛

  3. Denne man och flera män som kommer till vårt land och våldför sig på våra tjejer/kvinnor SKA UT UT LANDET, HELST IGÅR!!! Vad är det för personer som står på en våldförande mans sida? Att försvara en man som klämmer på ens bröst och kladdar under trosorna när man är rädd och inte VILL? En 14 åring är ett BARN och ÄR TOTAL FÖRBJUDEN ATT RÖRA! Denne ekonomiska migrant ska inte våldföra sig i SVERIGE eller någon annan stans på barn, tjejer eller kvinnor! Varför räknas dessa mäns KÅTHET som något som ska försvaras eller t.o.m. HYLLAS? VEM tar hand om tjejen och vad kan läka henne??? Tror man att precis som dessa migranter tror att det är något oerhört stort att en migrant får lust till ett svenskt barn, tjej, kvinna? Att hans kåthet är värd att försvaras till varje pris? Det är och förblir en VIDRIG HANDLING och dessa personer som får ett par månaders fängelse (eventuellt), lämnar ett barn, tjej, kvinna med FLERA ÅRS LIDANDE, t.o.m. LIVSLÅNGT och INGET, absolut INGET, kan sudda ut detta trauma för det utsatta barnet, tjejen kvinnan! Det är en KRÄNKNING av ett LIV som politikerna tar alldeles för lätt på, t.o.m. de politiska KVINNORNA! Kör upp en hand under kjolen på dessa, helst när de står i talarstolen och omringas av 4-5 utländska män och INGEN, ABSOLUT INGEN rör en fjäder för att hjälpa henne! DET är den UTSATTHET jag talar om! Ock så pratar man bland svenskarna om RASISM om man straffar en migrant, har NI INTE GÅTT UR GRUNDSKOLAN ENS???????? Är ni KÄNSLOMÄSSIGT HELT AVTRUBBADE? FÖRSVARA ERA KVINNOR, FLICKOR och BARN SVENSKAR och gör det NU!!! I Sverige kan man få abort när en våldtäkt leder till graviditet och tack gode g-d för det, annars skulle en sådan handling leda till att ett barn föds…….

  4. Svenska kyrkan styrs av vänsterelement, och dom fungerar precis
    som annat vänsterslödder, dom fungerar som nyttiga idioter åt Islam.
    Dom är så otroligt korkade att dom tror att dom kommer att belönas
    av Islamisterna,. Svensk naivitet när den är som mest motbjudande!

KommenteraAvbryt svar