Kyrkogårdar – högriskområden

I helgen kunde vi höra hur kyrkogårdsförvaltningen i Malmö tvingas utbilda sina anställda i att bemöta beväpnade begravningsgäster.

I Göteborg berättar kyrkogårdsförvaltningen att man känner av en hotbild och att polisen tvingas bevaka vissa begravningar.

Den som hävdar att vi inte importerat detta, ljuger sig blå. Kyrkogårdar och sjukhus har alltid varit fredade zoner i Sverige, men det var innan den stora invandringen av araber och afrikaner. Tack så jä..la mycket!

GP

24 thoughts on “Kyrkogårdar – högriskområden

  1. Jag ska använda ett av sjuklövern högt hållet uttryck trots att jag är innerligt trött på det. När jag ser hur dessa hyllade berikare bär sig åt i vårt land undrar jag: Har vi verkligen samma värdegrund?

  2. Svenska folket har ingenting att klaga på. Dom har fått det precis som dom vill ha det. Dom röstade in en muslimsk regering och nu är det bara en tidsfråga innan vi har offentliga avrättningar på våra torg. Allt enligt läroboken i grova brott ”koranen”.

  3. Frid hägne grifterna och de helgade viloplatserna – oavsett vad vår kristendomsfientliga ecklesiastikmaffia med ärkebiskop Jackelén som antikrists inhemska sköldmö djärves antyda!

    Skam vidlåder de ansvariga för denna infama utveckling och de gunstbevågna och förblindade medlöpare som låter detta fortgå.
    Skam och evig varnagel!
    Det går en nationell skälvning av fasa genom de under seklerna besjälade kyrkobyggnaderna vid medvetandet om den nya tidens moraliska förfall.

    Andreas, värdekonservativ nationalist, realist och troende kristen.

  4. Antje Jackelen måste känna sig stolt över att kyrkogårdspersonal
    måste gå kurser för att skydda sig från den mångkultur som Antje
    bara älskar. Det är tragiska figurer som styr Svenska kyrkan
    idag!

  5. Dags att polisen börjar visitera dem som besöker vissa begravningar i Malmö och Göteborg.
    Fantastiskt men Löfven, en hycklare av högsta rang, påstår att svenska folket bara blir tryggare och tryggare.

  6. Här har den turkisktatariska minoriteten egna kyrkogårdar som heter ’cimitir turcesc’. Kristna kyrkogårdarna innebär vigd jord med kapell, präster och mässa. Muslimerna begraver inte sina avlidna i vigd jord bland kristna gravar försedda med sten eller marmor kors.

  7. Vilket jävla gnäll från svartrocken. 87:an har ju valt väg och detta blev resultatet. Föga överraskande, förvisso. Hela det övriga samhället har drabbats av denna varböld; det islamistiska hotet. Så varför skulle ”de allra mest otrogna hundarna” komma undan farsoten. Det muhammed hatar mest av allt är ju faktiskt de kristna och dess värderingar, så varför kan någon tro att en liten futtig kyrkogård skulle vara fredad. Prästerna kommer att bytas ut mot imamer. Kyrkorna kommer att förvandlas till moskéer. Kyrk-klockorna blir utbytta till böneutropare. Kyrkans hövdingar har ju själva visat underdånighet inför islamisternas irrläror. De har alltså själva bäddat för sin egen—och vår—undergång. Så tokigt det kan bli.

    • Varför ska de hjärntvättade ha en begravningsplats?
      De har ju direktleverans till himlen.
      Finns väl ingen anledning att ha tre hemvister efter döden,
      i jorden, i himlen och i minnet?
      Bygg bostäder på gravplatserna!
      Bränn osh släng bort askan. Ingen behöver en nergrävd kropp.
      Minnet kan inte grävas ner eller grävas upp och ”himlen” finns inte.

  8. Varför finns det ingen som upprätthåller lagen i Sverige och anhåller dessa beväpnade gäster för olaga vapeninnehav?
    (Jag antar att de allra flesta inte har vapenlicens för användning på begravningar)

  9. Finns det över huvud taget något enda litet positivt med denna massinvandring?
    Någon som vet??
    Själv så har jag analyserat, tänkt och grunnat, vänt på det mesta, men hittar enbart negativa saker, problem, problem och åter problem!
    Och varför i hela friden ska vi tvingas importera detta elände?
    Bara en komplett dåre kan försvara detta fullständigt helgalna handlande
    Jag ser det som ett mycket grovt landsförräderi!.
    Janne

  10. Stat/landsting/kommun har kånkat, slopa alla skatter och låt folket klara sig själva. Vore för 90% av befolkningen (utom för kriminella och notoriska soffliggare/parasiter) bättre och mer rättvist.
    De i min släkt och vänkrets som behöver hjälp (p.g.a. av sjukdom, ålder), hjälper jag (tillsammans med släkt och vänner) istället direkt (bättre vård och hjälp än i dagsläget är att vänta). Med en inkomstbeskattning runt 50%, moms, arbetsgivaravgifter som betalas till mig iställer för till staten, etc. kommer jag ha mer än tillräckligt för att klara detta åtagande.

  11. Beväpnade arabligor besöker de sina på dagtid.. Tjuvar i form av Zigenare under natten då all form av metall på gravplatserna försvinner,liksom kyrkobyggnadernas tak och rännor av koppar.

      • Ja de gamla var på den tiden verkligt kloka människor, i motsats till dagens 75 %… Och vi äldre som minns dem är tacksamma,över att dessa inte omskrev problemen ! På den tiden riskerade ingen en anmälan,för att saker nämndes vid sina rätta namn !

KommenteraAvbryt svar