Eget rättssystem, våldskapital och hederskultur – det parallella samhället växer i förorterna

INVANDRING. Staten har inte monopol på att bygga samhällsstrukturer och rättssystem. I ett stort antal så kallade ”särskilt utsatta områden” har grovt kriminella nätverk och mäktiga familjer tagit över. Så vad krävs för att rättsstaten ska återta makten i dessa parallellsamhällen.

-Pettersson säger att vi betalar skatt för vårt gemensamma bästa. Skatt ska gå till infrastruktur som vägar och järnvägar. Skatten ska också gå till vård, ålderdom och skola samt till polis och rättsväsende och en hel del annat.

Men när polisen och rättsväsendet inte fungerar, vården, skolan och pensionerna blir allt sämre och skatterna används till att importera problem finns det då anledning att betala skatt?

Från Dagens Juridik

14 thoughts on “Eget rättssystem, våldskapital och hederskultur – det parallella samhället växer i förorterna

  1. Något som bidrar till att ett parallellt samhälle uppstår är att det bor så många utlandsfödda inom samma område. Rinkeby är ett exempel på hur integrering blir nästan omöjligt. Där bor ju nästan inga svenskar alls.

    När man möter ett gäng ungdomar där jag bor brukar det oftast vara både svenskar och nyanlända som går tillsammans. Över huvud taget uppfattas inte nyanlända som problem.

  2. Invandringen är en cancer i samhällskroppen som det krävs andra metoder för att bli av med än för cancer som drabbar människor, djur och växtlighet. För egen del anser jag att tillståndet för Moder Svea är så pass allvarligt att hon nog är bortom all räddning.

  3. Den s.k svenska rättsstaten innehållande struntpratande ryggradslösa politiker vågar inte och kommer aldrig att kunna ta tillbaka dagens mångkulturella och genomkriminella parallellsamhällen som skapats efter drygt tre årtionden av en vansinnig och totalt ansvarslös massinvandring utan strid det förstår ju alla även politikerna, den organiserade brottsligheten ger aldrig upp sina territorier utan motstånd det handlar naturligtvis om stora pengar som kommer in via olika typer av brottslighet i dessa områden.
    I sandlådan Sverige är det idag bara en massa måsten utan någon verkstad om det är något Sverige är världsmästare på så är det att prata trams, som sagt TOMMA TUNNOR SKRAMLAR ALLTID MEST !
    I valet 2018 har svenska folket återigen chansen att välja Sveriges framtid blir spännande att se om vänsterns mutor i form av skattefinansierade allmosor även denna gång gjort en majoritet av svenskarna nöjda och glada och låter allt vara som det är, tyvärr så vinner nog välfärdsbidrag på kort sikt vilket politikerna naturligtvis vet.
    En blocköverskridande regering bestående av S,V, MP, C och L är förmodligen att vänta i Sverige efter valet 2018 om SD växer ännu mer vilket ju är högst troligt !

  4. Redan för 10 år sedan och mer ville muslimer i förorten att polisen skulle hålla sig borta och deras egna lagar skulle gälla. Och fler och fler blir de.

    • Det här samhället har dessa jävla sossar och vänstern orsakat.Och kan fortfarande inte se vart det kommer att sluta.Blir dom inte bortröstade så kommer dom att fortsätta med förfallet.Dom är så fruktansvärt korkade.

  5. Ylva Johansson har tittat i spåkulan och meddelar glatt att kommunerna får färre nyanlända att placera nästa år. Antalet sjunker rejält. Nåja, jag vet inte det jag, i vissa kommuner räcker det med en större familj för att vända hela bordet över ända. Därtill har vi invandrargrupper som hatar varandra och krigar för fullt, tämligen intoleranta. Många väletablerade invandrare vill ha ett totalstopp och röstar givetvis på SD, men det biter inte på regeringen, de tar hellre misär och inbördeskrig, så länge de själva slipper bo där. Ännu mer av socioekonomiska satsningar är tydligen lösningen och den enda vägen att gå. Frågan måste ställas, hur tycker ni att det går?

  6. Teoretiskt skulle något kunna göras, praktiskt dock inte, de enorma resurser som skulle krävas har inte Sverige, inte ens tillsnärmelsevis.
    Dessa områden är förlorade, varje år blir de fler, divide and conquer är strategin.

    • Finns även shariadomstolar i Sverige.

      Svenska rättssystemet är inget som muslimerna respekterar, och faktiskt inte vi Svenskar heller.

      Så min rekommendation till våra domare och nämndeman – börja studera muslimsk rätt snarast, annars är era arbetskunskaper värdelösa inom en snar framtid, och ni kommer vara arbetslösa.

      Detta då vår regering gör allt för att införa islam som statsreligion.

KommenteraAvbryt svar