Ungdomsgängen


Ungdomsgäng härjar i förorterna. Rapporter om skjutningar, drogförsäljning, hot, våld, trakasserier duggar tätt i dagens Sverige.

Stora resurser sätts in, inte minst ekonomiska, för att komma tillrätta med detta eskalerande våld. Nu tror säkert många att detta bara är ett problem i storstäder och dess förorter? Icke…

Skövde har problem med ungdomsgäng som skapar otrygghet.

Karlstad har problem med ungdomsgäng som stjäl, missbrukar och vandaliserar.

Falkenberg har problem med ungdomsgäng i 13-15 års åldern.

Trångsund har problem med ungdomsgäng som rånar och vandaliserar.

Ronneby har problem med kriminella gäng.

Halmstad har problem med ett litet ungdomsgäng.

Staffanstorp har problem med ungdomar som härjar i centrala delarna.

Borlänge har problem med ungdomsgäng som härjar i köpcentrum.

Degerfors har problem med ungdomsgäng som gör att äldre inte gå ut.

Bollnäs har problem med ungdomsgäng som vandaliserar och hotar.

Söderköping har problem med ett större ungdomsgäng som härjar.

Ett litet axplock om situationen på mindre orter och mellanstora städer. Tydligen behövs fritidsgårdar och miljonsatsningar också utanför de svenska förorterna.

Huruvida det alltid sett ut så här i Söderköping, Ronneby, Staffanstorp, Falkenberg m.m. får polisen uttala sig om. De sitter med fakta på hand och det finns därför ingen anledning att spekulera. Låt rättsväsendet berätta sanningen.


27 responses to “Ungdomsgängen

 • Lena

  Kristna länder skall INTE behöva / tvingas att ta in muslimer…………..det finns så många muslimska länder som kan göra sin PLIKT inte minst emiraten !

  Såvida det inte är det muslimska kalifatet som eftersträvas ?

  Gilla

 • Tony

  Inte ens ifall man använder hela statsbudgeten till dessa förorter kommer dom att få ordning på dessa kräk, endast hårda straff indragna bidrag
  kan lätta på trycket och sända signaler till nya kriminella dårar att det kommer att kosta att bära sig illa åt.> Dalt Sverige <

  Gilla

 • Lena

  Glädjande kära friamedia läsare och kommentatorer, vi har kommit långt långt på vår väg till att lyssna på personer med härligt ”sunt förnuft” och mycket mod.
  Fler och fler som har kunskap och möjlighet får tala klarspråk, tiden är tyvärr inte mogen för vänstern…………..nåja de kommer att våga ……..men då är det försent för dem, dock inte för OSS !

  Lyssna och vi vet, strålande !

  Gilla

 • Lena

  Precis så här är det !

  Gilla

 • OPete

  Alla barn ska ha bra uppväxt hävdar en del . Är det alla utom dom svenska då ? Om man är något så där frisk i huvudet så borde man inte vilja ha det så här . Framför allt inte låta våra nästa generationer bli lidande av våra idiotiska beslut . Så då är frågan vad som är fel på alla som verkar vilja köra hela Sverige i sank och lämna över ett land i ruiner . Detta Sverige som var helt fantastiskt att växa upp i ???

  Gilla

 • ruben

  Här en talande artikel som bekräftar varför mena-länderna ser ut som de gör.
  http://familjen.story.aftonbladet.se/
  Migrationsverket mha pk-maffian har lagt stora resurser på att flytta mellanöstern-konflikterna till Sverige och har väl snart lyckats?
  Hur skall de ansvariga för detta, någonsin kunna plikta för eller gottgöra den mångåriga skada de orsakat svenska samhället?

  Gilla

  • Lena

   Blir helt ”galen” i intervjun så erkänner han att delar av maffiafamiljen är kriminella, i min mening så är kvinnorna som har gjort barn med honom minst lika , vidriga !
   Skitstöveln kan ju ändå inte bli gravid och föda barn, även om de tror det , kolla in deras byxor där barnet skall landa då det föds av en man !

   Gilla

   • Lena

    Han har sju barn och 34 barnbarn……………………..helt oacceptabelt …………….när skall västvärlden förstå ?
    DRA BORT ALLA BIDRAG !!!!

    Gilla

  • Klarsynt

   Vad sägs om ett nytt ”Stockholms blodbad” 2.0? Inklusive deras hela familjer och alla som röstat fram avskummen. Dödas måste de hur som helst, och helst på sätt som får ISIS att framstå som scouter.

   Gilla

  • Kenth Andersson

   Det s.k ”vanliga folket” som det svenska föraktfulla välgödda etablissemanget kallar icke PK-medborgare för men som har vanligt hederlig sunt förnuft förstår och inser nog tyvärr att dagens mångkulturella Sverige som har skapats efter en totalt ansvarslös massinvandring under de senaste 30-35 åren och som resulterat i ghetton eller s.k stackars utsatta områden som det så fint heter inom 7 klövern och dess knähund massmedia som idag är egna samhällen i samhället inte går att göra något åt har helt enkelt gått för långt skulle något mot förmodan drastiskt göras så blir det ju mer eller mindre krig, dagens kriminella välbeväpnade ligor tolererar naturligtvis inte att dagens svenska totalt politiskt bakbundna poliskår kliver in på deras territorium som de totalt kontrollerar, skulle bli anarki och rena Vilda Western och detta är naturligtvis även fega politiker väl medvetna om. Det svensk rättsväsende har helt enkelt kapitulerat det går inte i en demokrati att ta i med hårdhandskarna staten måste till skillnad mot de kriminella som har sina egna lagar hela ta hänsyn till mänskliga rättigheter och personlig intigritet och annat trams och då blir det som synes bara snack i riksdagen utan någon verkstad och råkar någon brottsling bli skadad då blir liv i luckan från flummiga PK- familjen som alltid vurmar för alla icke skötsamma. Man kan tycka vad man vill om exempelvis Kina eller Nordkorea men någon kriminalitet liknande den vi har i Sverige i övriga Västeuropa finns inte där av naturliga skäl, där går nämligen ordning och reda före både intrigitet och mänskliga rättigheter.
   De som tror att det går att återställa landet till det trygga och värdiga land som Sverige en gång i tiden faktiskt var får naturligtvis gärna tala om hur detta ska gå till.
   Tyvärr kommer nog inte heller att SD kunna göra några underverk framöver för f.d folkhemmet !

   Gilla

 • Mm

  Sverige är så tryggt så tryggt utom för alla de som kommer ivägen för dessa huliganer som polisen och politikerna inte klarar av att hantera. När kommer militären att sättas, de som nu är o krigar i Gud vet var. Ta hem alla, de behövs här för att rensa.

  Gilla

 • Lena

  Stora delar av västeuropa Sverige inräknat är ett stinkande bottenlöst träsk.
  Blir både arg, ledsen och förbannad, vilket är första statsmakten …………maffian, msm eller politikerna ?
  http://familjen.story.aftonbladet.se/

  Gilla

 • centurion

  Begreppet ”Svensk” har ju under en tid inneburit invällare/ljugande asylsökare/våldtäktsman, etc, Nu innebär tydligen ordet ”ungdom” även detsamma.

  Gilla

 • argveteran

  Låt oss fylla på med flera orter!
  Härnösand: rivaliserande ungdomsgäng,knivanvändning mm. Åtgärd från V= mera belysning på utsatta platser…

  Gilla

 • dave

  Så länge babbarna skjuter varandra är jag allt annat än ledsen.

  Gilla

  • gamgubben

   När en förlupen kula träffar en oskyldig svensk, hur mår du då?
   Detta måste stävjas nu, utan dröjsmål.

   Gilla

   • Klarsynt

    Han skrev ju faktiskt ”så länge babbarna (bara) skjuter varandra)”..

    Gilla

   • Kenth Andersson

    Hederligt folk ska och får naturligtvis skylla sig själva om de råkar komma ivägen för en kula !
    Råkar däremot en stackars missförstådd kriminell ligist illa ut och råkar träffas av ett skott från en polis, ja då blir det liv i luckan och spaltmeter i en politiskt styrd svensk massmedia.

    Gilla

   • dave

    Då får vi sätta in flygbombningar av gettona.

    Gilla

 • JEX

  Eskalerande problem ,man ser hur det sprider sig utanför ställen som Angered ,VFrölunda osv .Bilbränder och rån Olskroken Gbg ,Lerum mm.
  Dom är bilburna och åker runt och förstör även tryggheten i andra områden . 😦

  Gilla

 • Mimi N.

  Det här med fritidsgårdar är rena idiotin. Arbetskolonier, gulag och dyl fångläger låter rimligt.

  Gilla

 • Sara H. från Skåne

  Klippan, Skåne

  82-åring på hundpromenad misshandlad
  ——————————————————
  Strax efter klockan 06 på lördagsmorgonen ska en äldre man ha blivit överfallen på gatan i centrala Klippan.

  https://www.hd.se/2017-09-23/82-aring-pa-hundpromenad-misshandlad

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: