Terrordömda ”svenskar” i Grekland får ny rättegång


ISLAM. Två män från Göteborgstrakten som dömts för terrorbrott i Grekland kommer att få en ny rättslig prövning, rapporterar P4 Göteborg. Männen, varav den ena är tidigare terrordömde Mirsad Bektasevic, dömdes i maj till 15 års fängelse, bland annat för medlemskap i terrororganisationen IS.

De greps på en buss i Alexandroupolis, nära den turkiska gränsen, i slutet av förra sommaren. Männen hade då bland annat knivar och militärkläder i packningen och misstänktes vara på väg till Syrien för att ansluta sig till IS.

-Pettersson noterar att statsradion lämnar uppgifter som är vinklade och glömmer nämna att den ena mannen är medborgare i Jemen och att den andre är bosnier med svenskt medborgarskap och att båda givetvis är muslimer…

TIDIGARE 2017-05-12. Två ”svenskar” döms för terrorbrott

INVANDRARBROTT. Två ”svenskar” som suttit häktade i Grekland sedan januari förra året döms för medlemskap i terrororganisation. Hade knivar, pengar och militärkläder i packningen, rapporterar P4 Göteborg.

Mirsad Bektasevic, svensk och göteborgare enligt falskmedia.

Domen ska överklagas menar advokaten. Straffet blev 15 års fängelse.

-Pettersson noterar att svensk kan vem som helst tydligen kallas av media…

En av männen är den tidigare terrordömde Mirsad Bektasevic från Bosnien men som en tid bodde  i Kungälv och av okänd anledning har fått svenskt medborgarskap.

Mirsad dömdes 2005 till ett 15 år långt fängelsestraff i Bosnien. Han släpptes 2011.

Den andre islamisten är Al Hasani Amer som har svenskt uppehållstillstånd, men är medborgare i Jemen.


11 responses to “Terrordömda ”svenskar” i Grekland får ny rättegång

 • Jhonsson

  De har väl åkt tunnelbana i Stockholm!

  Gilla

 • Tony

  Ja det är mycket som det enfaldiga SVT glömmer att nämna, dock glömmer man inte att köra sina snyftreportage dagligen om någon stackars invandrare som fått en fis på tvären, ibland tar det upp halva sändningstiden.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  För min del är det tillfyllest att studera delinkventens för den våldspräglade islamismens så karakteristiska fysionomi, för att inse att vederbörande attentatsmakare skall betraktas som skyldig, samt att kriminalpsykopater av denna kaliber icke hör hemma inom vad man brukar benämna som den moderna västerländska civilisationen.

  En ny rättslig prövning är ett rent förbannat slöseri med tid och pengar och påvisar endast myndigheternas och rättsinstansernas patologiska förtjusning att löpa fiendens och den politiska maktens ärenden.

  Enough said!
  Andreas.

  Gilla

 • age

  Jag fick ont i magen när jag såg bilden på ”svensken”.
  Kräkningarna var svåra att hålla tillbaks.

  ”Öppna ERA hjärtan” (från moderaternas förra ledare)
  Jag skäms att jag en gång för länge sedan röstade på M!

  Gilla

  • Stenbock

   Gjort är gjort ”age”…Var tacksam att inte någon av de två,finns med på ditt skolfoto !
   Falköga,TT är något av högsta instans för all form av propaganda !
   En sammanslutning av landets undermåliga PK-slaskpress.

   Gilla

 • Falköga

  Ånyo SVT som kommer med fake news. På Thoralfs blogg kan vi läsa om en socialdemokratisk sexbrottsling som benämns som kyrkoman; här är det TT som hållit i pennan. Men SVT och TT tycks ha pennor från samma leverantör.

  Riksdagsman Jan Ericson i Ubbhult (m) skriver på sin hemsida att Public Service-utredningen vill se på hårdare granskning av att SVT/SR följer reglerna. Det får inte utredas! Det har Alice Bah Kunke förbjudit i ett tilläggsdirektiv!

  Den svenska modellen. En minister med bakgrund från Disney-klubben förbjuder riksdagsmän att tänka och tala om vad de anser. Här är ytterligare en principfråga att kräva svar på från Statsministern.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Med lite påtryckningar från moderlandet Sverige via EU så blir dessa två stackars missförstådda s.k svenskarna garanterat rentvådda från alla misstankar och får komma hem till Götet och bli firade som hjältar, vänstervurmare, Liberaler och öppenhjärtliga moderater tar emot !
  Vi måste är och måste vara rädda om icke helt skötsamma medborgare i detta land , de är också människor som politikerna med huvudet lite på sned och med gråtmild röst brukar säga.

  Gilla

 • centurion

  Ställ fram en tallrik bacon framför näsan på honom, så får vi svaret. Men han har kanske varit nere och botaniserat i tunnelbanan. Då får man visst fripass till hela härligheten. Annars, spontant, så känns det som att, det enda som saknas på bilden är IS-flaggan.

  Gilla

 • Kent

  Man blir väl inte svensk bara för att man har en postlåda i Sverige.
  Att svenskar är muslimer är nog ovanligare än att svenskar är nazister.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Vem är svensk och vad är svenskt brukar dagens massmedia och politiskt korrekta etablietablissemang ständigt tjata om vilket man inte gjorde eller hörde talas om innan den heliga mångkulturen gjorde sitt intrång och blev ett med Sverige !
   Vi som idag snart har passerat bäst före datum vet att det var så, för vi var med på den GAMLA GOA TIDEN när en kvinna och gamla människor kunde gå själva ute utan bli ofredade och utsatta för olika slags våld.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: