Utlänningar band och rånade äldre par i sitt hem på Värmdö

INVANDRARVÅLD. Ett par i 70-årsåldern utsattes på torsdagskvällen för rånare som misshandlade dem, band dem och sökte igenom deras villa i Värmdö i Stockholm. Den äldre mannen lyckades ta sig loss och kunde larma polisen.

Förövarna hade trängt sig in i villan och efter handgemäng hade paret bundits och bostaden genomsökts varefter förövarna lämnade platsen. Bl a har kontanter och smycken stulits. Anmälaren hade lyckats göra sig fri efter några minuter och larmat. Paret har utsatts för slag och sparkar men har enligt initiala uppgifter ej skadats allvarligt, skriver polisen på sin hemsida.

Från Facebook kommer mer uppgifter.

Två rånare. Den ene plingade på och överrumplade mannen med morakniv och slägga. Den andre slog sönder fönstret på baksidan där kvinnan satt och tittade på TV.

Paret bands med buntband medan och sedan tömdes huset på c:a 20 minuter.

Gärningsmännen pratade knagglig engelska, troligtvis åt rumänska hållet, en med skador på hals och ansikte efter slagsmål med mannen i huset.

De har guld, klockor, kontanter och bilnycklar med sig.

En 170-180 cm lång i helsvarta kläder.

En 160-170 cm.

Båda mörkt hår och halvmörk hud. Svarta slitna gympaskor med vita sulor, en med färgglad snusnäsduk för mun och näsa. Den andre kortklippt mörkt år och stor näsa.

På Facebook står även att gärningsmännen var tiggare som PK kallar EU-migranter men som jag föredrar att kalla zigenare.

Paret mår OK men var rädda för livet.

7 thoughts on “Utlänningar band och rånade äldre par i sitt hem på Värmdö

  1. För varje illdåd som begås av den importerade kriminaliteten står en oligarkprostituerad psykopatpolitiker såsom varande medskyldig.
    Glöm för all del icke detta faktum!

    För övrigt borde denna rättslösa och ockuperade nationsspillra antaga ett nytt och mer adekvat smeknamn än den ”humanitära stormakten”, och förslagsvis anamma det mycket realistiska begreppet det laglösa kriminalparadiset – EU:s lydstat där brottsoffren förväntas klara sig utan ordningsmaktens och Fru Justitias benägna bistånd och där brutala rånöverfall är en del av det gränslösa globalistkoncept den grundlagsmanipulerande Löfvén och gelikar pådyvlat sina landsmän.
    Andreas.

  2. Ja, det är väl troligt att de tillhör ”de godhjärtade”, d.v.s. de som lyssnat till uppropet av den f.d. ledaren för landet, ”Öppna ERA hjärtan!”

    Dock sade han aldrig att VI ska öppna VÅRA hjärtan.
    Han ville väl inte bli inblandad i eländet själv.
    Och socialisterna på TV bjuder in den dumskallen ändå som konsultexpert.
    Vi får det bättre efter valet när SD blir största parti i Sverige!

  3. Så fint! Istället att bara slötitta på tv så fick de bekanta sig med mångkulturen på nära håll. Spännande! Tänk så mycket mer de har att prata om i fortsättningen. Och vilka historier de kan berätta till grannar, bekanta och släktingar. De blir stjärnor vid fikaborden härefter.
    Mångkultur är bra – rösta på miljöpartiet!

  4. Vardagsmat i vårt nya Sverige. Enda lösningen är tyvärr att vi får införa USA:s vapenlagar så att hederligt folk kan försvara sig och sin egendom. Polisen lär antagligen skriva en anmälan som i morgon läggs ner i brist på resurser och bevis. Det är detta det Svenska folket har röstat fram……..

    • Vill man skaffa vapen så man kan försvara sig själv och sin bostad går det fortfarande med de vapenlagar som vi har i Sverige. Det är lite knöligare om man vill ha en revolver eller pistol.

KommenteraAvbryt svar