Det är ett rasistiskt parti, med nazistiska rötter

INRIKES. Regeringen ska bjuda in alla riksdagspartier utom Sverigedemokraterna till samtal om hur antidemokratiska krafter kan motverkas. Statsminister Stefan Löfven (S) och justitieminister Morgan Johansson (S) menar att SD inte är välkomna eftersom det är ett rasistiskt parti, med nazistiska rötter.

Ett parti bildades 1988 och ett annat 1889, vilket parti?

  • bildade Rasbiologiska Institutet
  • införde Judepass
  • drev 14 koncentrationsläger i Sverige
  • hyllade rashygien
  • samarbetade med Nazityskland
  • registrerade och inventerade ”tattare och zigenare”
  • nominerade Adolf Hitler till Nobels Fredspris
  • godkände 63.000 steriliseringar på Rasbiologiska Institutet ända fram till 1976
  • kallade utlänningar ”boskap, representerande det lägsta stadiet av varan – arbetskraft.”
  • om utlänningar ”Genom hvarje svensk sinnad mans ådror går en skälfning af raseri och man får en obetvinglig lust att tvätta sina händer i utländska skojares blod.” 
  • om svenskar ”Värdet av vårt lands befolkning är av sällsynt, oblandad ras kan knappast överskattas. Det är därför av betydelse att kontrollera invandring av folkslag, som ej till båtnad för oss låta sig sammanblandas med vår befolkning”
  • om mindervärdiga raser ”Det säger sig självt att färgade raser under inga förhållanden – framför allt inte negrer – inte ens som tillfälliga besökare, utom i rena undantagsfall, bör äga tillträde till riket.”
  • om judarna ”parasiter som underminerar och förbränner alla övriga raser, i sin erövring av världen har judendomen följt en målmedveten raspolitik” och ” det ligger i judendomens hela kynne att förbränna den germanska rasen.”
  • om svenskar ”Vi hava ju lyckan att äga en ras som ännu är ganska oförstörd, en ras som är bärare av mycket höga och mycket goda egenskaper. Men det underliga är ju att, medan vi är ytterst angelägna om att ha stamtavlor över våra hundar och hästar, så äro vi inte alls angelägna att se till huru vi skola bevara och skydda vår egna, svenska folkstock. ”
  • om rasbiologi och socialism ”rasbiologin går att förena med socialism och inte bara bekräftar en konservativ världsbild.”
  • om norska flyktingar under kriget ”Enligt vad som från norsk sida erfarits har i Norge cirkulerat ryktet, att norska flyktingar i Sverige åtnjuta fritt uppehälle och dessutom erhålla 250 kronor i månaden i fickpengar, allt utan att behöva prestera något som helst arbete.Det torde icke vara något som helst tvivel om, att detta och liknande rykten i hög grad bidragit till att ett relativt stort antal mindervärdiga element sökt sig till Sverige. Dylika förespeglingar locka givetvis framför allt arbetsovilliga, arbetsodugliga och i övrigt mer eller mindre asociala stundom även kriminella element.”
  • om folkhemmet ”Sverige år svenskarna”
  • om folkmaterialet ”förädling av folkmaterialet” med tvångssteriliseringar eftersom ”undermåliga ynglade av sig” mer än ”vanligt folk.”
  • om Sverige 1965: ”Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare lottad situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden.”
  • om kvotflyktingar från Vietnam ”deras kultur skiljer sig så avsevärt från vår att det skulle få oanade följder.”
  • 1989 ”totalstopp mot invandring. Sverige var ”FULLT”.
  • om invandring 1995 ”de senaste årens invandring har i betydande grad åter blivit en invandring från Europa. Dessa invandrare har ett humankapital och ett etniskt kapital som ligger närmare svensk arbetsmarknad än den utomeuropeiska invandringen…”

-Pettersson säger att ni får gissa vilket parti ovanstående kommer ifrån, men för att det inte ska bli för svårt kan jag tipsa om att det är inte det parti som Löfven (S) och Johansson (S) påstår är rasistiskt med nazistiska rötter…

En inte alltför avancerad gissning blir att vi från S under hela valrörelsen kommer att få höra ”ett rasistiskt parti med nazistiska rötter”

123 thoughts on “Det är ett rasistiskt parti, med nazistiska rötter

  1. SD , ett mittenparti eller enligt vissa ett högerparti .
    Socialdemokraterna , ett vänsterparti .
    30-talets Nationalsocialistiska tyska arbetarepartiet , över 90% i företagsskatt , ett vänsterparti .
    Vilket parti står då närmast Nazisterna ?

  2. blir smått gråtmild då jag iaktar detta fenomen!
    Vargtiken söker bara vänskap, precis som en gång i
    tidernas begynnelse då vi accepterade vargen som
    s.k. hund…samarbete insåg båda parter redan för 4′
    sedan vara A å O…bara de, finns inget säkrare än
    att ha en saftig jycke bredvid sin sida då man går ut
    å slår en drill…inte ens en arabjävel törs då antasta
    mig… den tik i artikeln kommer antagligen bli mulad
    av 87:ans hejdukar…hon ville precis som urhunden
    en gång i tiden, bli människans bästa vän…krävs
    bara en gnutta samarbete så går allt som en dans
    http://www.dn.se/sthlm/varg-foljde-skogsflanorer-i-tyresta/

    • sorry, läste bara rubriken innan jag skrev
      det ovan…min fråga då, vilken normal hund är
      inte nyfiken på en artfrände (tikar speciellt:-)
      …t.o.m. vi människor har svårt att fatta onormalt
      beteende…då blir vi liksom vargtiken idf. lite kon-
      funderade…hon (vargtiken) tänker då;= tvångs-
      håller de min läckerbit, vi som skulle kunna ha
      lite lattjo lajban i ngn buske, min gissning!.,))

      • som husse sedan snat 80 bast,
        anser jag mig som hundägare vara
        oförmögen lära en bastard folkvett,
        om denne motsätter sig detta och
        vill ta över själv…som t.ex inte ge
        ”vacker tass” eller att inte ”sitta
        vackert” har denna byracka inget
        i mitt eget hus att göra…fanstyget
        kan dra dit han kom ifrån, dit där
        pepparn växer

  3. Propagandan maler på:

    http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/polisen-bygger-j%C3%A4ttearrest-inf%C3%B6r-nazistdemonstrationen-1.4663177

    Polisen bygger jättearrest inför nazistdemonstrationen

    Så lyder rubriken och det är oftast bara den folk läser. Men i texten står det som det är, häktet byggs till EU mötet! Vilka är det som kommer att slå sönder stan då? Jag är helt övertygad om att NMR inte på något vis kommer att vara våldsamma på lördag, allt våld kommer dom så kallade motdemonstranterna att stå för!

    http://www.gp.se/nyheter/gp-granskar/de-hetsar-till-v%C3%A5ld-och-hat-1.4656729

    Här granskas NMR, varför ser vi aldrig något liknande om vänstern?

  4. Stasi-diktator´n Löfven är numera så pass inmålad i hörnet och det blå skåpet så pass fullsketet, att han kastar sin egen skit på sannings-sägarna. Han visar tydliga tecken på morbid galenskap och borde anses som farlig för , både sig själv, och sin omgivning. En ängslig och vek mobbare brukar försöka att skyla över sina egna tillkortakommanden genom att vrida över focus på sitt offer. Och hacka så pass mycket att han själv undviker att pinka i brallan. Detta är alltså vår representant, att visa upp för omvärlden. Jimmie, du måste börja försvara dig från dessa orättvisa påhopp och förklara för dåren att han ”kastar glas i stenhus”.häpp

  5. Detta måste berättas för världen och ställas i relation till det insiktslösa förslaget att verka som medlare i världspolitiken.

    Detta är en tidlös galenskap och var tid har sina galningar. Även Löfven visar biologins betydelse. Han är arvsmässigt förknippad med nazism mer än någon av de han ska samtala med. Givet s-historiken så är han även vad avser omgivningen hårt förknippad med den företeelse han säger sig vilja motverka. Han är det epicentrum utifrån vilken antidemokrati just sprider sig som ringar på vattnet.

    Men pendeln svänger alltid. Alltid.

      • Din analytiska förmåga avslöjar hur du tänker. Utveckla gärna din logik så att vi kan resonera kring detta.
        Känner du till något om biologi? Genetik? Hur reproduktion fungerar?

        Om du visste nåt om detta borde vissa fakta nämligen inte förvåna och du skulle ibte heller behöva ställa dessa frågor utan kunna svara på dem utifrån basal kunskap.

        Om nu sd är outbildade människor så är du det motsatta? Dags att visa det annars kommer den ev utbildning du tillägnat dig framstå som bortkastad.

        Det finns kurser i genetik på hög nivå. Givet att du får tillträde till högre utbildning så finns det goda chanser att du kan bringa ljus i ditt mörker.

      • Det är du som borde förklara vad du menar när du skriver:

        ”Även Löfven visar biologins betydelse. Han är arvsmässigt förknippad med nazism mer än någon av de han ska samtala med”.

      • Om du som frågar så mycket inte har förstått mer så är utsikterna att du ska kunna tillgodogöra dig komplexare resonemang inte tillräckligt God för att jag ska lägga min tid på dig.

        Om du har frågat så här mycket hela ditt liv borde du ju ha förstått en del. Känner du till att det finns utbildningar att söka till?

    • Det var ett evinnerligt slingrande från dig istället för att svara på en enkel fråga.Något som skulle ha gått mycket fortare än dina ickesvar.

      Men det är ju också ett svar.

      Själv får jag en hel del frågor här som jag brukar besvara istället för att komma med tramsiga undanflykter.

  6. TÄNK SJÄLVA !

    Varje dag som går och vi närmar oss valet, så kommer mera tokerier ( idiotier) skrivas i media och visas var vi än vänder oss.
    Det gäller att vi är upplysta, vakna och ser hur lögner och idiotin sprider sig.
    Svenskarna är idag ett relativt lättstyrt folk (inte de som ser sanningen och röstar rätt) och kommer försökas påverkas att dessa snart fyra år har gjort Sverige bättre… (Den totala högkonjukturen är global och inte nått som socialdemokraterna ordnat….förutom till de som har haft chansen att tjäna pengar på den ökade invandringen….men ”nån” har/får betala för detta….vi får inga pengar till detta ifrån Mars).

    Frågan är:. HAR DU/NI FÅTT DET BÄTTRE, NU NÄR VI HAR HAFT SOCIALDEMOKRATERNA SOM STYRT ….. HAR ALLT SOM SKER I SAMHÄLLET VARIT/ ÄR BRA … KOMMER DET MINSKA/ÖKA EFTER NYA FYRA ÅR MED SAMMA STYRE ???

    Om man frågar sig detta, så tror/vet jag att man kommer rösta på ”nått” som vill ha förändring för en framtida fungerande politik.

    GÖR OM, GÖR RÄTT !!!

    Tack för mig och ha en fortsatt bra dag.
    Ps. Sverige kan vara fantastiskt…..var rädd om Sverige!

    . // Nazist…..nej tack, men… REALIST !!!

  7. Jag läser i lokaltidningen idag, där en (S)-politiker hasplar ur sig den bekanta floskeln att ”SD är ett högerextremt parti med rasistiska företrädare och rötter i nazismen”.

    Förmodligen är detta en standardfras som skickas ut från Stockholm, och de som använder den har ingen aning om sossarna svarta historia, den har noga gömts under inskolningen.

    Sossen påstår även att (S) vill ”värna och utveckla den gemensamma välfärdsmodellen” till skillnad mot (SD).
    Hon har tydligen totalt missat/förträngt vad som pågår i Sverige med allt mer våld, längre vårdköer och sämre äldreomsorg…

    När ni läser sån här sossepropaganda i insändare – använd faktan uppe i denna artikel och skriv svar!
    Upplys folk om sanningen, och att (S) och de andra sprider lögner i syfte att skada SD och utan att tänka på trygghet och framtid i Sverige!

  8. Jag är så innerligt trött på den här svetsarlärlingen! Och att han sitter på Alliansens mandat! Alliansen tillsammans med SD är klart större än åsnorna på vänstersidan!

  9. Om sunt förnuft numera kallas nazism… Ja, då är jag väl nazist då.
    Jag tänker inte ändra mina åsikter för att media (och sedan deras papegojor politikerna) omdefinierar betydelsen av ord.
    Sunt förnuft är och förblir sunt förnuft!

  10. Regeringen har insett att svenska folket har börjat vakna upp och inse att den okontrollerade asylinvandringen var ett misslyckande med mycket negativa konsekvenser och nu är de rädda att förlora röster.
    Därför bjuder de in alla partier utom SD för att som de påstår, samtal mot antidemokratiska krafter.
    Det som det gäller är kritiken som mer och mer framförs mot den okontrollerade asylinvandringen, och den kritiken måste tystas.
    Det enda parti som förde fram konsekvenserna av den okontrollerade asylinvandringen var SD, och att erkänna att fick rätt i sin kritik kan inte regeringen acceptera och inte de andra politiska partierna heller, som accepterade den policyn..
    Att kalla SD för ett rasistiskt eller nazistiskt parti finns ingen sanning i och har blivit helt söndertuggad och saknar all trovärdighet, de som framför något sådant.

  11. Det säger sig självt när man iakttar djur och hur de interagerar med varandra..

    De vet inte hur de själva ser ut eftersom de inte speglar sig. (Undantagsvis i blanka vattenytor). Ändå dras de till de som ser likadana ut och som beter sig snarlikt. Så har människan också gjort i miljoner år.

    Det finns anledningar till att den här uppstyltade fantasin om mångkultur inte lyckas så bra.

    Det är genomgående så att like likes like. Ända ned på atomnivå gäller detta.

    Allt fler bidrar numera till att få stopp på galenskapen i vårt land. Den tondöva kritiklösheten har stört vår utveckling allt för länge.

  12. Jag är stolt över mina rötter. Mina förfäder bröt malm byggde kraftverk och skapade en välfärd, utan dess like. Skulle någon ha mage säga att de inte duger för att de var rasister?

  13. As State Secretary at the Ministry of Social Affairs, Erlander was one of the most senior officials responsible for the establishment of internment camps in Sweden during World War II.

    • Sverige hade 14 interneringsläger under andra världskriget, det var i första han kommunister som blev internerade inte för vad de hade gjort, utan av andra orsaker exempelvis att de var emot nazismen, som kommunisterna var.
      Det förekom även straffarbete med beväpnade vakter på lägren.
      Den här tiden var Tage Erlander statssekreterare och kände helt säkert till lägren.
      För politikerna efter andra världskriget har det här med lägren varit en känslig fråga och har därför hemlighållits.

  14. Olof Palme vägrade att ta emot drygt tusen kvotflyktingar från Vietnam. ”Deras kultur skiljer sig avsevärt från vår att det skulle få oanade konsekvenser.”

    • Ja men de flydde ju från Palmes kompisar, kommunisterna, som styrde och fortfarande styr Vietnam, självklart ska de inte få komma undan (enligt sossar och kommunister)

  15. Ända fram till årsskiftet 1990/91 styrde sossarna enfaldigt och diktatoriskt fackföreningarna inom LO.

    Kollektivanslutningen nyttjades tidigare inom arbetarrörelsen i Sverige genom att olika LO-förbund och -klubbar anslöt sina medlemmar till Socialdemokraterna.

    Många av dagens ”ledande” sossar lever fortfarande efter den devisen. ”Vi vet bäst och ska tänka politiskt åt er medborgare.”

    Själv reserverade jag mot detta innan kollektivanslutningen försvann och mina pengar fick inte gå till sossarna, utan skulle gå till Kommunals utbildningspott. Istället för till sossarna direkt.

    Fick sedan själv höra mycket kränkande kommentarer p.g.a. mitt beslut, från de ”solidariska”. Så då lämnade jag istället facket helt 1989. Har sedan dess bara varit medlem i A-kassan.

    Spydigheter och ”svartfotssnacket” har man hört till leda och en sosses ord är inte mycket värt för mig, av lång livs- och arbetserfarenhet.

    Jag då som en riktig solidarisk arbetakille, som socialdemokratin lider brist på, kan bara tillägga.

    Löfvens regering är en stor fara för demokratin och öppenheten i Sverige.

    Naturligtvis ska alla demokratiska partier i riksdagen, bjudas in till samtal som berör rikets styrning och det som påverkar alla landets medborgare.

    https://sv.wikipedia.org/wiki/Kollektivanslutning

  16. Om SD inte börjar försvara sig mot påståendet om nazistiska rötter kommer det att bli en etablerad ’ sanning’. Partiledningens taktik verkar vara att inte gå i svaromål men det fungerade inte enligt. mitt förmenande.

  17. Man måste förstå att det handlar om makt! Maktapparaten ”Sosseriet” har all makt via sina tentakler, facket, regeringen, alla vänstervridna i offentligtförvaltning, kommunpolitiker, landstingspolitiker, SSU, SVT, SR, AB, journalister, mfl mfl!

    Detta är en maktapparat i klass med gamla DDR!

    • Vill tillägga att även alla handikappsförbund är totalt genomarinerad i Pk ism/socialism ,”alla(h)s (o)lika värde, och värdegrungen.Är själv med i ett och det är beklämmande att höra hur alla som jobbar i förbundet rabblar som papegojor och de är så faktaresistenta så man mår illa rentav.Istället för att ägna sig åt själva sakfrågorna i handikappsförbunden så upplever jag att man mer värnar om den sk ” värdegrunden” med alla dess floskler och lögner och de är inte ens medvetna om hur galet det är.Lenin Marxisterna har verkligen lyckats långt över förväntan i Sverige med den sataniska hjärntvätten av svenska folket främst tack vare statstv,statsradio och statsmedia.

  18. Ny floskel lanserad av Kd-karriärpolitikern Lars Adaktusson:
    ”Alla människors unika värde”!
    SVT Aktuellt 21/9/2017

    Det låter som raka motsatsen till floskeln om ”Alla människors lika värde” som maktetablissemanget använder som verbalt tillhygge för att försvara och legitimera den muslimska invasionen och islamiseringen av Sverige.

  19. Sossarna är ett parti med nazist rötter och RASBIOLOgi.samt Alva myrdals sinnessjuka bok .tvångsterilsering.osv tycker löfven och Morgan Johansson ska städa upp skiten efter sig.fy fan jag hatar sossar.

  20. Inte är man vare sig nazist eller rasist om man försvarar sitt liv och den plats på jorden man är född! Jämför med hur det står till med skillnaderna i volym i brottslighet mellan Finland och Sverige. 4 krig under 100 år har där skapat en annan mentalitet med hårdare lagar som verkställs. Det vet både zigenare och muslimer varför de vill hit! – Varför får vi inte våra vapen så att vi kan försvara oss Försvarsministern?

    • Bra Erik, Inte nog med att S är rasister utan även fascister.
      Sydsvenskan 9/12-14.
      Hiistoriskt sett har svenska regeringar dragit i bromsen flera gånger när stora flyktinggrupper sökt asyl i Sverige.med luciabeslutet 1989 stoppade Ingvar carlsson s-regering en våg av turkbulgarer.när tiotusentals kosovoalbaner sökte asyl i Sverige 1991 införde carl bildt borgelig regering visumtvång.
      S är inte bättre själva.

      men ett invandrarstopp skulle behövas.nu finnes ingen kontroll.
      falska papper om ålder skola,utbildningar.
      Och varför skall invandrare gå före våra egna ungdomar och äldre på arbetsmarknaden.Det finns de som har blivit arbetslösa pga företaget lagt ner ,men de får inga jobb eller bostäder.

    • Visst är det så, för att hålla ögonen från sin egen smutsiga byk och historia, så försöker dom att skuldbelägga andra med smutsiga tillmälen på andra partier ,men det hjälper inte på oss som följt deras hycklande.genom tiderna.

      Sen hur pass trovärdigt är ett parti som umgås med all världens diktaturer, men försöker att radera ut ett av folket valt parti genom att köra med rena Mobbingfasoner och idiotförklaringar till det??

  21. Helt suveränt,Pettersson!
    Svenska folket och framförallt våra barn och unga måste vi lära vad som är rätt och fel,sant och lögn,varje lögn som barnen hjärntvättas med i skolan måste vi bemöta med fakta och sanning,det är vi skyldig våra barn och deras överlevnad i vårt enda hemland,Sverige.Svenska folket måste ta reda på fakta och sanning och göra sig av med alla socialistiskta/ Lenin Marxistiska lögner och propaganda.Utan kunskap förgås folket lär Bibeln, så sant så sant.

  22. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    Eftersom, förhoppningsvis, landets väljarkår läser, förstår vad sossarna gör och agerar därefter då blir det självgodas parti inte störst.
    Det största partiet efter valet 2018 är inte ett rasistiskt parti med rötterna i nazismen utan det är SD, svenskarnas parti.

  23. Som bekant är skandinaverna personer av så kallad germanskt ursprung: långa, blonda, blåögda, vackra. Nuförtiden verkar svenskarna ha glömt sitt arv och kultur och beblandar sig med underlägsna primater ovärdiga att befolka Norden. Det värsta är att de tillåter egna etniska misslyckade exemplar att representera dem politiskt – jag menar fula, korta, oskolade och korrupta individer har utnämnts till ministrar. När folk utomlands ser på Löfvén, Morgan och Margot blir själva nordiska folkslaget mindre värdigt i allas ögon – inget att bli stolta över. Att gömma sig bakom ord som demokrati, antinazism m fl löjliga begrepp vore att skämma ut sig rejält.
    Rumänerna (latinrasen i allmänhet) är brunögda och inte för långa, men deras representanter utomlands imponerar med sitt utseende: stiliga, långa, utbildade och smarta. Presidenten Iohannis och statsministern Tudose är båda sådär runt 2 m långa. Presidenten besökte just Trump i USA, var ungefär ett huvud längre än Trumps hov och pratade god engelska. What about Löfvén …..??? Bleah, ja arroganten ”Mia”, bleaaaah för din husse !

  24. Suverän kommentar ”Dumstruten” om källkritik. Hoppas Per Andersson lär sig något av detta.Men sosseförnekare är inte lätt att lära upp.

  25. Det är fel av regeringen att inte bjuda in alla rikspartier till samtal, särskilt som Jimmie Åkesson visat sin negativa inställning till NRP. Jag har aldrig förstått varför SD alltid ska uteslutas.

    Samtidigt tycker jag det är fel att skuldbelägga socialdemokrater och andra partier idag för vad som hände så långt bort som för 100 år sedan. Det var en annan tid och ingen sosse av idag har dessa åsikter.

    • Jaså det tycker du, men att dom två pajsarna som nämns ovan, i var och varannan mening upprepar dessa sinnesslöa påstående, det har du inget emot?

      Nej det är ovanligt tomt i ladorna hos dessa två figurer, och då
      menar jag inte samma lador som finansministern.menade när hon
      tillträdde.
      <det sista påståendet, hur vet du det? När dom kunde vända en hand efter kriget så går det nog lika fort idag, det är väl därför man försöker att klistra dessa epitet på andra. <Kom ihåg att det är samma sossar som umgås med allvärldens förtryckare.

    • Mia ! Hade du utelämnat sista delen av din kommentar så hade du fått en tumme upp. Nu blir det som vanligt en tumme ner. Om en åsikt kom 1920 eller 1988 så fanns den då. SD är inte samma parti som det var när det bildades. Inte sossarna heller. Så varför ska SD straffas för gamla åsikter.Sossarna får inte samma straff för sina extrema åsikter dom hade.Ska man straffas i 50 år för gamla åsikter eller ska man straffas för alltid?I sossarnas fall så säger man att det var gamla åsikter när man vill skydda dom .Det är det SDs fall också.
      Min fråga blir.Hur länge ska man straffas?

      • Det är ju straffandet för gamla synder som jag är emot.

        Både när ramsan om ”ett parti med nazistiska rötter” upprepas då och då eller när man gör dagens sossar till syndabockar för sådant som hände i början på 1900-talet när de politiker som lever idag inte ens var födda..
        SD fanns inte då, men tror du att de protesterat våldsamt mot detta om de funnits?

        Jag tycker att det som gäller socialdemokrater och sverigedemokrater idag skall vara det som räknas.
        Och det är bra att Jimmie Åkesson kastar ut de partimedlemmar som avviker från nuvarande regler.

    • grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
      gamgubben skriver:

      Nordiska rikspartiet (NRP) var ett nazistiskt politiskt parti i Sverige, bildat år 1956 som Sveriges nationalsocialistiska kampförbund och nedlagt 31 december 2009

    • @Mia sossarna höll på långt in på 70 80 tal.sen kan man inte företräda ett sånt parti.ABF har också hjälpt till.Sandler en av ABF GRUNDARe var rasbiolog.dom har inte ens rivit huset där Herman lundborg härjade fram till 58.sen byter man namn och kallar allt medicinsk genetik.självklart ska löfven och Morgan Johansson dra åt helvete.

      • Långt in på 70, 80-tal, vad gjorde de då?

        Du drar upp en man som föddes 1884. Jag föredrar att vi håller oss till nutid vad det gäller sossarnas agerande.

      • #@snälla rara Mia nu blir jag besviken på dig.kan du inget om socialdemokratins historia?tvångsterilseringar tex fortsatte långt in på 70 talet.likaså Alva myrdals sinnessjuka styrning.förstår inte hur den kärringen kunde få Nobels fredspris.man valde ut många grupper .IB affären är ett lysande exempel på sossarnas galenskap.sen Mia blir man tillfrågad att bli partiledare då bör man överväga om partiets historia är lämplig.uppenbarligen tycker idioten löfven och rövslickaren Morgan Johansson att deras parti är kanon.och tycker man så bör man avgå eller söka akut sjukvård.för då är man borta nånstans i skallen.

      • Tvångssteriliseringarna började minska redan på 50-talet men av någon an ledning blev inte paragrafen borttagen förrän på 70-talet. Därför tror folk att de pågick så länge.

        Alva Myrdal har jag aldrig tyckt om,och inte blev det bättre när jag läste sonen Jans bok om sin uppväxt..

        Stefan Löfvén är statsminister på 2.000-talet, den tid du skriver om finns inte längre.

    • Mia ! Tycker du det är bra och ingå pakt med muslimerna och stryka dom medhårs, även ge vika på alla krav dom ställer ??? Du verkar ändå vara lite påläst . Då borde du också veta hur många kristna som har blivit förtryckta och mördade i många länder. Jag vill påstå att detta är farligare för Europas och Sveriges framtid än ditt andra diskussions ämne !!!

    • grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
      gamgubben skriver:

      Faktiskt så har S gjort mycket för Sverige, samtidigt som vi stod utanför WW2 vilket gav S drömläge.
      Men 1969 bytte S skepnad och vad de gjort på senare år är inget att skryta med.
      Oturligt nog så har i stort sett hela svenska folket nu stöpts i sossarnas skola, det gäller också borgerligheten.
      Det är allt för många svenskar av idag som är hjälpnödiga och litar till att kommun och staten tar deras beslut. Det är inte folket som styr stat och kommun utan det är i hög grad media som bestämmer vilka beslut tas.

    • #@Mia nu är du ute på tunn is,och det knackar under fötterna på dig.tvångsterilseringar pågick långt in på 70 talet.likaså registstrering av folks åsikter.nu menar man att ib affären gällde bara kommunister.men det var mer en så.sossarna har alltid varit maktgalna.innan man anklagar sd.bör löfven och Morgan Johansson titta sig i spegeln.och rensa upp deras historia.

      • Ja det är därför hon vill lotsas som att det hände för hundra år sen, andra världskriget var på 40 talet, ansvariga för att
        alla judar fick stämpeln J intatuerat var på sossarnas insiativ,
        men den som inget vill se kan ju alltid dra tillbaka händelser till en annan tid.

  26. Annie Lööf leder ett part som verkligen har ett brunt förflutet liksom Sossarna. Inte bara det att hon bor i Nacka kommun som enligt center uppfattning tycker det är bra med månggifte, och lite annat smått och gott, som likskändning, dvs sex med döda. Nacka kommun har hakat på månggifte som belastar kommuninnevånare och inte bara center supportrarna i Nacka. Ur Göran Skyttes ledare i SVD” Under hela 1920- och 30-talet fanns inom dåvarande bondeförbundet (som centern hette på den tiden) drag av antisemitism och rasmystik. Vid sidan av nazisterna var bondeförbundet det enda parti som hade rasismen inskrivet i sitt program.”
    Lycka till 7 klövern.

  27. Morgan avslöjar alltmer sin inkompetens.

    Detta sätter fingret på vad de verkligen är ute efter.

    Är det för att s/mp har ett behov av att framställa sd som rasistnazistfascister?

    Hos de andra partierna kan en viss intelligens ändå anas. Något slags insikt av att dessa 349 personer på samma arbetsplats skall samtala med varandra. Att det är själva anledningen till att de arvoderade av det folk de skall representera.

    Eller är det för att s är rädda att förutom nazism skall elefanten (islamismen) komma upp på bordet?

    S är livrädda och är antidemokratiska i sina försök att framstå som demokratiska. Ungefär som antirasisterna är de mest rasistiska.

    Tror dessa människor på vad de själva säger så är de olämpliga att inneha sina uppdrag.

    • Denne mållgan johansson beter sig exakt som socialister/kommunister gör, mållgan johansson en av medlemmarna i de grovt kriminella sjukköverjuntan har gång på gång i riksdagsdebatter och uttalanden i statsmedia visat att han står på islamisters och andra grovt kriminella utänningars sida när han ständigt propagerar för att de måste få stanna i Sverige hur barbariska brott de än begår mot mänskligheten,helt kallsinnig står han där och upprepar med en galnings övertygelse att Sverige måste ta ansvar för islamisterna som åker fram och tillbaka till Syrien/Europa och begår fruktansvärda brott mot människor dessa kan inte avvisas från Sverige då de riskerar att utsättas för tortyr och tom dödsstraff för de grymma brott de begått.Att svenska folkets och rikets säkerhet sätts helt ur funktion skiter herr mållgan fullständigt i,konsekvenserna av att låta världens värsta barbarer få all in clusive och behandlas med silkesvantar av politikerhelvetet och alla myndigheter och deras underorganisationer struntar denne socialist fullständigt i liksom hela den Löfvenska socialistjuntan.Detta är folkmord som pågår i Sverige,svenska folket måste vakna upp och inse fakta och agera innan det äralldeles för sent.

  28. Om Annie Lööf och de andra borgerliga partiledarna har någon anständighet i kroppen, bör de avvisa inbjudan från S och MP så länge SD inte får vara med i dessa samtal.

      • Är inte svenska folket totalt korkade så måste detta få negativa resultat för sossarna nästa år.Tänk att hela tiden höra detta löjliga uttalande i kör från alla sosseministrar. Det måste folket fatta snart att det är mobbing och i klass med med vad barn på förskolan gör.Jag skäms när jag hör detta, att vuxna ministrar kan var så enormt barnsliga.

  29. Stefan Löfven säger att SD har nazistiska rötter. Han nämner dock inte sina egna nazistiska rötter. Både hans morfar och mamma var faktiskt aktiva nazister. Den ende av riksdagsmännen med sådan anknytning.

      • Att vara källkritisk innebär att man själv kan kontrollera om fakta går att verifiera eller ej. Det är en förmåga som du kan träna upp genom att om och om igen söka information. Det är lite som att träna muskler. Om du tror att någon annan kan träna dina muskler åt dig har du missförstått hur det fungerar.

        Du har ett stort arbete framför dig om du ska kunna bli en gediget källkritisk person men utan insatsen det kräver kommer du att fortsätta vara lika okunnig som du framställer dig i dagsläget.

      • Menar du då att media inte heller behöver vara så noga med att de har källor på det de skriver/säger, utan det är läsarnas sak att kontrollera.
        Det brukar bli ett himla liv när det visar sig att de inte kontrollerat en källa och något blivit fel..

      • Det åligger var och en att kontrollera att det man äter är ätligt. Samma sak med det skrivna ordet.

        Särskilt idag när det förekommer att matvaror saboteras i affärer, hundar hittar förgiftade godisbitar i parker. Rakblad som stoppas in i leksaker. Osv. Det är upp till dig själv att vara kritisk.

        Samma sak med det du läser. Du får kolla själv och kontrollera vad som är korrekt.

        För vissa kan detta vara den tröskel som för alltid håller dem kvar i okunnighet.

        Jag är här. Du är där. That’s it.

  30. Jag råkade ha på TV4-nyheterna i går och blev hånad av vår justitieminister. Han syntes dessutom stolt över sitt påhopp på konkurrenter. I morse när jag satt på träningscykeln på gymmet kl 0715 med en TV-skärm framför mig med TV4-nyheterna så hade man oförskämdheten att ha Reinfeldt i soffan; tack och lov så var ljudet avstängt. Det är mycket som man utan egen förskyllan måste stå ut med.

    • Reinfeldt dök upp i både SVT & TV 4 …FR är verkligen en av vår samtids mest avskyvärda figurer.
      Steffo & Jenny Strömstedt är också verkligen vedervärdiga…man står inte ut mer än ngn minut med deras floskelsprutande..

  31. Den lilla komplextyngde halvfiguren som fick uttala sig i TV4nyheterna igår, sa på reportens uttalande om att Jimmie Å också ville vidta åtgärder mot organisationer synonyma med NMR, att SD bara vill få bort en konkurrent med damma åsikter. SVT verkar ha klippt bort sossemobbaren uttalande i detas nyhetsutsändningar.

  32. Konstigt att dessa hemska rasister är det enda parti som föreslår totalförbud för nazister. Sen ska man utesluta var femte svensk till överläggningar i förhandlingar? Kanske inte riktigt demokratiskt, eller? Partier som L, Mp, V o Kd får ju vara med. Dom har alla runt 5% . Jag fattar inte längre men jag har ju varit psykisk sjuk o är därmed DUM.

  33. Tyvärr är denna fakta något som aldrig kommer spridas i svensk PK-media.
    De är förblindade av hat och styrda av politiker som hellre motarbetar SD än ser till Sveriges bästa.

  34. Tiden läker tydligen alla sår- så med den här logiken accepteras SD om 100 år av motståndarna, trots att det är vårt största eller näst största parti

    • Man får inte glömma bort att med DÖ avskaffade 7-klövern demokratin i Sverige. Så det enda parti som är demokratiskt i Sverige är Sverigedemokraterna.

KommenteraAvbryt svar