Att vara ”etnisk” svensk i Sverige, en förbannelse


INRIKES. Nacka kommun har köpt in bostadsrätter för nästan en kvarts miljard kronor till de nyanlända migranter som man blivit anvisad av staten och nyligen köpte kommunen tre bostadsrätter till en muslimsk man från Syrien, hans tre fruar och 16 barn för 14 miljoner. Nackas egna kommuninvånare åtnjuter inte samma sociala förmåner.

En utsatt äldre man i Nacka fick nyligen erfara att kommunen ansåg att kostnaderna för hans omsorg skulle bli för dyra. Mannen har tills nyligen bott på ett så kallat lågtröskelboende men pga att han är psykiskt förvirrad och glömmer ta sina mediciner, valde boendets ansvariga att kasta ut honom.

Nacka kommun menar att en annan boendelösning, med det stöd och den omvårdnad som mannen enligt läkare behöver, blir för dyrt. Samtliga av kommunens boenden har stängt dörren och anser att man inte har råd att erbjuda mannen någon plats.

Socialtjänsten ska ha sagt rent ut till den äldre mannen att han får lov att sova utomhus. En socialsekreterare som ansåg beslutet inhumant har gjort en Lex Sarah-anmälan i ärendet.

Efter att mannen av kostnadsskäl lämnats vind för våg iakttogs han gråtande på gatan och hade tappat bort sina skor och en del andra kläder. Andra har också sett honom sova ute på gatan.

Bilden har inget med mannen i artikeln att göra.


86 responses to “Att vara ”etnisk” svensk i Sverige, en förbannelse

 • Brott mot grundlagen när kommuner köper bostadsrätter till migranter | Petterssons gör skillnad!

  […] bostadsrätter till en syrisk man med tre fruar och 16 barn för 14 miljoner samtidigt som man kastar ut en etnisk svensk på gatan av kostnadsskäl borde få en del kommunpolitiker att skämmas […]

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Som infödd svensk 50-talist och uppväxt i ett tryggt och helt annat Sverige än dagens politiskt korrekta och heligt mångkulturella Sverige undrar man hur dagens svenska snart anakistiska samhälle skulle sett ut och varit utan 7 klöverns totalt ansvarslösa och okontrollerade massinvandring som pågått de senaste 30-35 åren och som en politiskt styrd massmedia och ansvariga politiker från hycklande och förljugna 7 klövern ständigt och på alla sätt försöker skylla SD för men som naturligtvis de flesta vet inte har ett dyft med dagens katastrofala samhällsutveckling att göra.
  Att SD idag är näst största parti är självklart ingen slump.
  Mvh/
  Kenth Andersson
  Örebro.

  Gilla

 • Jhonsson

  Stefan Löfven påstår gång på gång att ”invandringen blir lönsam lite längre fram”
  När ”lite längre fram” kommer att inträffa talar han dock aldrig om. Inte heller för vem invandringen blir lönsam.
  Kanske blir det svårt för Nacka kommun attt få det att gå ihop, då de skall köpa bostadsrätter till de 16 barnen, när de växer upp.
  Asylinvandring har inte någonstans i världen visat sig vara en lönsam affär utan tvärt om. Det är endast i våra politikers fantasivärld som den är lönsam.
  Landet Sverige styrs uppenbarligen av dårar och i vägen utför mot bananrepublik går det med rasande fart.
  Valet 2018 är sista möjligheten att sätta stopp för galenskapen.
  Om det inte redan är för sent.

  Gilla

 • Nils Dacke

  När jag läste detta blev jag så förbannad på svenska politiker och myndigheter så jag höll på att gå i atomer. Det finns många skäl till min ilska men månggifte och köp av dyra bostadsrätter i Saltsjöbaden är skamligt mot svenska medborgare och skattebetalare, tänk 20-30 år framåt vilka enorma summor för att försörja denna ” storfamilj”. Det är bara att inse att Sverige är förlorat. SD måste gå vidare och ta upp detta i riksdagen.

  Gilla

 • Nosferatu

  Det är skillnad på skit och pannkaka…förlåt, svensk och migrant.

  Gilla

 • Tony

  Men denne Avelshanne från Syrien måste vara en oerhörd tillgång för kommunen? Barn och bostadsbidrag till denne drönare måste uppgå till astronomiska siffror? Sen är frågan kommer någon av dessa barn komma ut i arbete idag 16 st. när han slutat är där kanske 35? Hur i Helvete kan
  denna dårskap få fortsätta? Ett år kvar till valet, undrar om ifall Svensken kommer att vakna till liv innan landet är totalförstört av fullblodsidioterna??

  Gilla

 • Bosse

  Är man 57år och har tre fruar och 16 barn och söker sig till Sverige då flyr man inget krig. Då är det bidrag som hägrar.Flyr man krig då hade man stannat i Grekland eller Turkiet. Detsamma med denna 106 åring.I den åldern så tar man sig inte ända till Sverige om man vill fly krig.Det är ett
  bedrägeri som pågår så det är inte sant.Det finns bara en sak att göra och det är att flytta. Det går inte på demokratiskt sätt att ändra landet genom val.Dom som kommer till makten nästa år är av samma sort som dom som sitter nu.Svenska folket kan inte vara friskt.Hur kan Löfven få ökat förtroende vid varje ny mätning? När han varje dag sänker detta land mer och mer.Att starta ett inbördeskrig hjälper inte.Då hamnar man i fängelse och kan inte alls påverka.Vi som älskar ett Sverige som det var förut är totalt bakbundna. Det finns inget vi kan göra som jag ser det.Det finns ingen politiker som tänker på grundlagen ”att all makt är av folket”.Om SD skulle få 40% nästa år så blir det precis som det är nu ändå. Då skulle alla andra gå ihop av ren ondska och förstöra för SD.

  Gillad av 1 person

  • heraldikern

   Ja, tyvär så har du alldeles rätt där! Det tråkiga är att SD inte kan göra en ordentlig utrensning av alla medlemmar som är nazister eller har sådan anknytning. Dom skulle tjäna ytterligare väljare på detta. Dom har tyvärr valt att sitta väldigt tysta och avvaktande då de andra partierna hela tiden gör att dom växer. Men som sagt en utrensning skulle få dem att växa än mer samtidigt som det vore lättare att få regera i koalition med något annat parti! Som det är nu så kommer aldrig SD över 50% och aldrig heller att få en koalition! Så vi sitter i skiten som du redan påppekat!

   Gilla

  • Tony

   Ja och i landet med världens mest korkade beslutsfattare kan man säga att denne Syrier verkligen dragit högvinsten, det jävliga är att ingen ställer frågor om idiotbeslut. Om några år när barnaskaran utökats ytterligare kommer förmodligen denne herre att kräva ett eget hyreshus, och MÄHÄN i kommunen kommer säkert att bevilja detta!

   Gilla

  • Grune

   Alla andra har redan samma agenda och verkar under ett namn 7-klövern. Det finns bara ett enda parti i Sverige som är demokratiskt och som inte kan tänka sig att bedriva diktatur som de odemokratiska 7-klövern gör Dom har bestämt sig för att utrota Svenskarna och ersätta dom med analfabeter från Afrika.
   Detta kommer att fortskrida så länge vi har en muslimsk regering och det har vi så länge någon från 7-klövern regerar.

   Gilla

 • Albert

  Kommunstyrelsens ordförande i Nacka, Mats Gerdau (M) medverkade i dagens Studio Ett tillsammans med Mikael Strandman (SD), där han ungefär förklarade att han ”bara lydit order”, (likt de åtalade tyska krigsförbrytarna efter WW2). Om Löfvén skulle beordrat honom att gasa ihjäl alla etniska svenskar i kommunen skulle han förmodligen utfört även den ordern utan att tveka…

  Han och hans vidriga, cyniska kollegor borde själva sättas på gatan och fråntas alla personliga tillgångar och medborgerliga rättigheter. Helst även spärras in på lämplig institution då de utgör en allvarlig fara för medborgarnas välbefinnande och säkerhet!
  Må de för evigt brinna i helvetet!

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=6780361

  Gilla

  • Kalasbetalaren

   Du får gärna förklara för mig varför han skall straffas för att han följer en lag som 87% av dom boende i Sverige står bakom?

   Denna lag är det bästa som har införts i Sverige på år och dar! Ingen kan rösta för ockupation och sen kunna köpa sig fri!

   Gilla

   • Albert

    Kanske därför att han är en medlöpare, en Quisling som inte vågar ifrågasätta makten? Ansvaret måste läggas på alla politiker som aktivt medverkar till detta vansinne vi just nu befinner oss i. Är heller inte så säker på att 87% av Sveriges befolkning verkligen står bakom alla galenskaper som beslutas högt över deras huvuden. De bör nog mest betraktas som lättlurade och vilseförda fårskallar.

    Valen idag kan väl bäst liknas vid ett enda stort riggat hasardspel, där ingen riktigt vet vad som väntar och där de som bluffar med mest trovärdighet är de som vinner flest fårskallar på sin sida. Med ett ärligt uppsåt kommer man inte långt idag (något för SD att tänka på).
    Ingen kände väl vid förra valet till att Löfvén med sitt bihang skulle visa sig vara mer galna och destruktiva för vårt land än sina företrädare. De som röstade på Socialdemokraterna 2014 kände heller inte till partiets dolda planer på att byta ut landets befolkning mot lycksökare från jordens mest dysfunktionella kulturer. Och detta därtill helt bekostat av dem själva, (ungefär som i Kina där man får betala för sin egen avrättning).

    Bara för att den imbecille diktatorn Löfvén bestämt att han vill omforma hela vårt samhälle till ett Helvete på jorden, delvis med hjälp av kommunernas (folkets) skattemedel (trygghetsbuffert) behöver det inte anses vara en bindande lag. Om regimen inför lagar som sänker landet för all framtid så har de ungefär lika stor legitimitet som tyskarnas tvångslagar under deras ockupation av Norge.

    Sådana totalt omvälvande förändringar av vårt samhälle som nu genomförs (även NATO-smyganslutningen) MÅSTE ha folkligt demokratiskt stöd genom t.ex. folkomröstningar.
    Några få självupptagna galenpannor som vid det här laget visat oräkneliga exempel på sin totala inkompetens (Transportstyrelsen, Polisens kollaps, krigen i förorterna, våldtäktsepidemin, Eliassons landsförräderi, vård & skola som hämtade från en dystopisk Kubrickfilm, MP;s falska dubbelspel & samröre med extremism/fascism m.m. m.m.) kan inte tillåtas ha ansvaret att besluta i sådana stora frågor.

    Den svenska demokratin är idag helt satt ur funktion och med det även legitimiteten av våra lagar…

    Gillad av 1 person

  • Mr Q

   Albert:
   En mycket bra beskrivning av landets tillstånd.Finns inte mycket att tillägga.Bara att tacka dig !

   Gilla

   • Grune

    Det som Albert skrev är den absoluta sanningen om Sverige.
    Den s.k. 87-klubben bestod till 100% av imbisilla idioter som blivit grundligt lurade att rösta på ett parti som är totalt inkompetenta till att sköta om ett så komplicerat arbete som att värna ett land och dess innevånare.

    Gilla

   • Kalasbetalaren

    Det spelar tyvärr ingen som helst roll om dom 87%:en står bakom politiken eller inte, dom har röstat fram den!

    Vad S står vad det gäller Islam och ockupationen är känt sen långt innan valet 2014 och gjorde väl knappast någon hemlighet av att vansinnet skulle öka! 20-30% tycker tydligen att S gör ett så bra jobb att dom vill att det ska fortsätta efter 2018!

    Men fortsätt ni på den inslagna vägen, rösta på politiker som öppet går till val på att vi alla skall tvingas betala för vår utrotning och klaga sen när så blir fallet!

    Det har ju fungerat bra!

    Gilla

   • Kalasbetalaren

    Här kan ni se hur tragiskt lån gt hjärntvätten har kommit i Sverigeistan!

    http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/k%C3%A4rleksmarsch-i-protest-mot-nazisterna-1.4646577

    Demonstrera för sin egen utrotning! Måste vara världsrekord!

    Gilla

 • Suzie

  Samtiden skriver om att Nacka kommun kastar ut flera barnfamiljer med blöjbarn,familjerna berättar att de får ny grannar från Somalia som naturligtvis får all in clusive av svenska folkets skattemedel.

  MÅNGGIFTESKANDALEN I NACKA: SVENSKA BARNFAMILJER HÄNVISAS TILL HÄRBÄRGEN

  https://samtiden.nu/2017/09/manggifteskandalen-nacka-svenska-barnfamiljer-hanvisas-till-harbargen/

  Gilla

  • Lena

   Suzie
   ”Liten tuva stjälper stort lass”, inte för att den ”tuvan” var liten, dock när vi alla vet vad invasionen ungefär kostar så drunknar det här i de astrononomiska summorna !
   Vi redovisas ju aldrig det vi alla skattebetalare tvingas betala.

   Gilla

 • Grune

  Ordet ”Rasist” har sagts så många gånger nu så jag begriper att ordet betyder ”EN SOM ÄLSKAR SITT LAND OCH SINA LANDSMÄN”
  Därför är jag stolt över att kallas rasist.
  Motsatsen till rasist är ju invandrare som betyder en som hatar det land han lever i och de som byggt det.

  Gillad av 1 person

  • Kalasbetalaren

   Varje gång någon kallar mig rasist blir jag sedan länge glad och stolt som en tupp! Tar det som ett sundhetstecken! Rasist i dag innebär att man inte vill betala för sin egen utrotning!

   Gilla

 • Grune

  Det är till 100% den IS ledare som kallar sig för Sveriges statsminister som bär skulden för att Sverige i dag är ett U-land.

  Gilla

  • Kalasbetalaren

   Nja, jag tycker nog att dom 87% som röstade fram honom också har en liten del i skulden!

   Förstår att du vill förtränga Reinfeldt, men han har väl kanske också en liten del i hur det ser ut!

   Gilla

   • Grune

    Givetvis har han som satte igång denna karusell och alla i 87-klubben skuld i detta veritabla helvete som alla etniska Svenskar idag upplever.

    Gilla

 • Kalasbetalaren

  Den enda glädjen man känner i dagens Sverigeistan, är skadeglädjen över vetskapen om att alla kommer att bli berikade!

  Kanske inte lika roligt längre att rösta på Moderaterna och att vi alla måste öppna våra hjärtan för ockupanterna när mångkulturen har flyttat in i fina bostadsrättsföreningen!

  Här kan ni som klagar på politikerna se hur ni har röstat:

  http://www.val.se/val/val2014/slutresultat/R/kommun/01/82/index.html

  Gilla

  • Grune

   Den som röstar på något parti i 7-klöver är inte psykisk frisk och borde omhändertas omgående.

   Gilla

  • Jack

   Som man bäddar får man ligga. Hade i efterhand varit klokare att rösta på SD. Jimmy Åkesson borde ha samma status som Muhammed minst. Han förutsåg allt elände Sverige skulle drabbas av, men få trodde på honom.

   Gilla

  • Kalasbetalaren

   Här är bostadsrättsföreningens val:

   http://www.val.se/val/val2014/slutresultat/R/valdistrikt/01/82/0202/index.html

   Det glädjer mig av hela mitt hjärta att dom har trott att dom har kunnat köpa sig fria från mångkulturen, men blev berikade istället!

   ”När Samhällsnytt når Stefan Hallonkvist, ordförande i bostadsrättsföreningen Ljuskärrsberget, visar det sig dock att kommunen har ansökt om tillstånd för andrahandsuthyrning till familjen i 3 år – alltså inte i 2 år som kommunpolitikerna påstår. Hallkvist anser att lagstiftningen är ”helt galen” därför att bostadsrättsföreningen inte kunde säga till om någonting, varken förvärvet av bostadsrätterna eller om de tilltänkta hyresgästerna:”

   Där ser man vad olika man kan tycka, helt galen, jag tycker den är underbar!

   ”-Vi försökte påtala att enligt vår förenings stadgar kan juridiska personer inte köpa bostadsrätter hos oss. Men då använde de en punkt i bostadsrättslagen som säger att kommuner kan köpa bostadsrätter.

   Har ni blivit tillfrågade om de hyresgäster som kommunen har inkvarterat i lägenheterna?

   -Nej. Vi kan neka hyresgäster om det handlar om vanliga medlemmar. Men när det kommer till kommunen kan vi inte neka.

   Stefan Hallonkvist bekräftar att familjen har flyttat in för några månader sedan, men vill inte uttala sig om familjen i övrigt. Han medger dock att det kommit en del synpunkter från föreningens medlemmar.”

   Inte uttala sig om familjen i övrigt? Vad är det för snack? Stefan borde hamna i Gulag om han inte talar om att dessa är dom finaste människor som nånsin har trampat runt på jorden!

   https://samnytt.se/bekraftat-nacka-kommun-kopte-tre-bostadsratter-for-manggift-nyanland-fran-syrien/

   Gilla

 • Lena

  Jag blir galen! Muslimer kommer hit i miljontals och kräver och får allt! Så fel och vansinnigt!

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Nackabornas stora och öppna hjärta, gäller tydligen med vissa undantag.

  Gilla

 • Kattsand

  Är det detta som vänstern kallar ”allas lika värde”?

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Som vanligt spys det en massa över politikerna! Vad har dom för val? Vad tycker ni att dom skall göra?
  87% av dom boende i Sverige (jag vägrar att kalla dom svenskar) har röstat för att vi alla måste öppna våra hjärtan och att alla resurser skall gå till ockupanterna!

  Gilla

 • Conny Lundberg

  De som röstar på nuvarande styre i 7-klöverns regering är uppenbarligen självmordsbenägna! En regering som inte kan ta hand om sina egna därför att de omprioriterar pengarna till välfärdsmigranter är sociopater!
  Hela Sverige styrs av en rädsla för att säga eller göra ”fel” saker – kollektivet är allt och de inhemska svenskarna inget.
  Fy f-n!!!

  Gilla

  • pettersonaxeagentlemansgentleman

   Väl talat!
   En patologisk politik av Sveriges katastrofala kaliber kan endast åstadkommas av den som är behäftad med psykopati och därmed urståndsatt att skilja mellan rätt och fel, falskt och sant – där icke minst oförmågan att förhålla sig rationellt till den faktiska verkligheten tar sig alltmer bisarra, människofientliga och rent allmänfarliga uttryck.

   Fascistregimens empatiska depåer omfattar naturligtvis inte den etniska befolkning vars antal enligt den globalistiska agendan med alla till buds stående medel skall decimeras.
   Den av Sveas söner eller döttrar som av skilda anledningar kommer på obestånd eller drabbas av ohälsa får klara sig utan den humanitära stormaktens nådiga överinseende.

   Det torde följaktligen endast vara en tidsfråga innan genuint svenska familjer tvingas motta besked om radikalt reducerade barnbidrag, då ymnighetshornets hela innehåll flödar över den importerade valboskapen.
   Andreas.

   Gillad av 1 person

   • Kalasbetalaren

    Barnbidraget? Ni har nog inte förstått vad det handlar om! Inom en snar framtid kommer alla svenskar att kastas ut från sina bostäder, dödas eller förslavas!

    Gilla

   • pettersonaxeagentlemansgentleman

    A la bonneheure!
    Får det fortsätta i denna vanvettiga takt håller man inte detta dystopiska scenario för otroligt. Icke minst vid tanken på att de så kallade balkongflygningarna blivit ett alltmer vanligt förekommande inslag inom den kulturberikade nation vi en gång kände som Sverige.

    Emellertid kommer etablissemanget i sedvanlig ordning försåtligt insmyga de restriktioner som krävs för att betvinga det lilla motstånd som fortfarande finns kvar hos den etniska delen av befolkningen.
    En av statskonstnärernas främsta uppgifter omfattar ambitionen att undvika panik.
    Andreas 🙂

    Gilla

 • Falköga

  Den svenska modellen…………….

  Gilla

 • Mimi N.

  Nacka kommun ??? Samma Nacka som köpt 3 bostäder för flera miljoner kronor till en muslimsk polygam med 3 fruar och 16 barn ??? Och dessa tvåbenta vägglös kommer att försörjas resten av livet av dumma svenskar.
  Satan ta er i det djupaste helvetet, politiker och er värdelösa kyrka !!!

  Gilla

 • Mia

  Så kallat tröskelboende brukar ges till uteliggare med stora alkohol och drogproblem. Mannen klarade tydligen inte av att bo så, men då borde han istället få någon form av vård i annat slags boende.
  För övrigt får man ju knappast veta något om hans ålder, bakgrund och vad som gick fel innan han vräktes och hur störda hans omgivning blivit.

  Gilla

  • Lena

   Mia
   Läs evas kommentar här under , Sverige i ett nötskal !

   Gilla

   • Kalasbetalaren

    Vad spelar hans ålder eller bakgrund för roll? Ingen som inte kan ta hand om sig själv ska väl behöva leva på gatan!

    Gilla

   • Mia

    Och därför skrev jag att han borde få vård i ett annat slags boende, eftersom han inte klarade av det han hade.

    Gilla

  • OPete

   Mia ! Får höra istället vad du tycker om Nackas välinvesterade 14 mille skatte stålar till Syrien med 3 fruar . Tycker du det var bra av sosse politikerna ???

   Gilla

   • Kalasbetalaren

    Jag såg också att du skrev det! Jag förstår bara inte vad du hade haft för glädje av att hänga ut honom och berätta hans historia!

    Gilla

   • Mia

    OPete
    Jag har aldrig tidigare hört talas om att någon kommit hit med tre fruar och 16 barn och det måste kännas för de svenskar som skulle behöva en lägenhet men inte har råd att köpa.
    Men när kommuner köper lägenheter är det ju fortfarande de som är ägare och kan sälja dem senare med eventuell vinst.
    Det är inte meningen att en sådan lägenhet ska få användas mer än två år, men att kunna skaffa något annat med alla dessa barn låter inte så troligt.

    Kalasbetalaren
    Jag menar inte att hänga ut någon, men hur ska man kunna ta ställning om något som man inte vet något om.Man läser då och då att uteliggare får chans till en lägenhet men de klarar inte av det utan blir vräkta.
    För övrigt har jag alltid känt för hemlösa, köpt deras tidningar som de säljer och bidragit med pengar till Stadsmissionen.

    Gilla

   • Kalasbetalaren

    Varför ska du eller någon ta ställning? Vad är det att ta ställning till! Vi kanske ska ha nån sorts handuppräckning efter att alla har fått ta del av hans livs historia, om ifall han ska ligga kvar på trottoaren eller inte?

    Får man en lägenhet och inte klarar av den, så ska personen flyttas till ett annat boende!

    Personen skall ha en plats på något boende, punkt slut! Går man runt utan sina skor och gråter måste väl till och med du förstå att han behöver hjälp!

    Gilla

   • Mia

    ”Får man en lägenhet och inte klarar av den, så ska personen flyttas till ett annat boende!”

    Nästan exakt vad jag själv skrev, men jag tillade att han kanske också behövde vård.

    Byt ordet ”ta ställning” till att ”tycka”.
    De kommentarer som skrivs går väl ut på att man tycker något. Och det är lättare att ha åsikter om man har information om vad som har hänt.

    Gilla

   • Kalasbetalaren

    Jag är kanske blödig, men den informationen att någon går runt barfota och gråter räcker alldeles utmärkt för mig för att tycka att personen bör få hjälp!

    Gilla

   • Mia

    Det tycker jag också.
    Plus alla andra som befinner sig i samma situation.

    Gilla

  • Bosse

   Mia! Tror du att muslimen som är 57 år,tre hustrur och 16 barn som fått tre lägenheter inte kommer att störa sin omgivning? Det där svinet stör mig fast jag bor långt från Nacka. Det där svinet behövde inget tröskelboende utan han fick TRE fina lägenheter direkt. Om några år är det dags för pension för den där parasiten.Innan dess blir det barnbidrag till 16 ungar och dom tre fruarna får också ersättning. Har du aldrig regerat över detta satans elände som sker i Sverige? Vad är ni för människor som inte bryr er om medborgarna i landet? Ni hyllar våldtäktsmän och andra kriminella. Feminismen och vänstern har inga bekymmer med att svenska flickor håller på våldtas till döds. Kan du se en flicka i ögonen utan att skämmas? Eftersom du står på dessa parasiter och våldtäktsmäns sida. Har du aldrig funderat över hur man kan ha tre fruar i Sverige?

   Gillad av 1 person

   • Mia

    Nu får du skärpa dig!

    Och det går inte att bemöta de anklagelser mot mig du radar upp.
    Skriv ett mail/brev till Nacka kommun om16-barnsfamiljen istället men håll då en vettigare ton.

    Gilla

  • Grune

   Felet var att han var Svensk !

   Gilla

  • centurion

   Mia;- Hans ålder: max. 15 år. Bakgrund: Det vet vi ej, för han har ju ¨tappat¨ sitt pass. Vad som gick fel: Förföljd i sitt hemland. Och vad störningen beträffar: allahu,akbar-vrål vare timme. Houpps, tänkte inte på det. Det var ju ingen invällare – bara en vanlig inföding… Det gäller att hålla isär äpplen och kameler.

   Gilla

  • OPete

   Mia ! I Malmö kommun som har köpt in 380 boende har 260 av dom blivit permanenta för dom boende har inte velat flytta . När det har gått dom2 åren så blir det väldigt svårt för kommunen o sälja . Men det tycker väl du funkar bra med sosse politiken . Farför skulle vårt eget folk få något ??? Förutom äran att att bekosta Syrien med hans 3 fruar och 16 barn för all framtid . Man kräks över sådana som du / ni som tycker detta är bra .Som jag sagt kommer många få stå till svars !!!

   Gilla

   • Mia

    Jag har inte påstått att det är bra att låta 16-barnsfamiljen få 3 lägenheter. Tvärtom skrev jag att det inte skulle kännas bra för de svenskar som skulle behöva en lägenhet som de inte har råd med.

    Gilla

  • Tony

   Du sitter kanske i den kommunstyrelsen Mia, då får man gratulera till detta Syriska kap?

   Gilla

  • Dino

   Mia vet du hur det är att leva på soc och vet du överhuvud taget hur vissa boenden för missbrukare funkar om inte så tycker jag du inte ska orda så mkt och det sägs ju att vi alla är lika mkt värda men bara på papper inte i verkligheten det är 4a måttstockar som gäller en för svenskar och en för nysvenskar och så givet vis den 3e och och 4e måttstocken den för missbrukare och den för psykiskt sjuka

   Gilla

   • Mia

    Ja, att leva på socialbidrag betyder att man bara har till livets nödtorft.
    Vad det gäller boenden för missbrukare så tror jag inte att kommunerna satsar så mycket på det, men det är många frivilliga som försöker göra livet lättare för den gruppen. Det är inte så lätt då missbruket hela tiden förstör så det bästa är inläggning på ett behandlingshem, tror jag.
    En del får chansen till en vanlig lägenhet, så kallad tränings- lägenhet. Men det brukar tyvärr ofta sluta med ännu ett misslyckande.
    De psykiskt sjuka som blivit utskrivna utan att klara livet på egen hand är också en grupp som ofta far illa.

    Gilla

   • Stenbock

    Mia:
    Vad tycker du annars man skall göra för alla dessa tusentals inhemska,som av olika anledningar hamnar under en bro -nattetid-…? Kanske likväl ordna lägenhet hos Rikshem med personal,likt de som finns tillgängliga för ”lyckosökarna”,i de flesta spridda boenden i landet !

    Gilla

   • Mia

    Även en del nyanlända hamnar numera under broar, står och säljer de hemlösas tidning o.s.v.
    Menar du att de ska behandlas på samma sätt som de
    ensamkommande?

    Hellre då ett behandlingshem för missbrukare.

    Gilla

   • Dino

    Mia jag vet att vissa kommuner slänger ut sina missbrukare mellan vissa tider oavsett väder och vind och att vara psykisk sjuk idag är ett hån då man efter 10ggr anses vara botad och som svensk får du vänta minst 3 månader om du ska få hjälp men det är inte säkert du får för du ska ju ha sparat ihop helst mer än norm du borde ju tänkt på att du kan behöva bidrag längre fram i livet.

    Vi matas varje dag med att inte ställa grupper mot varandra vad gör många jo just den saken politiker och msm och anhängare av denna enorma utgift som ingen vet priset på.

    Jag är sj invandrar barn men gud nåde mig om jag betedde mig som dem gör nu jag har lärt mig visa respekt mot äldre och andra jag är tacksam för den hjälp jag fått och jag är oerhört tacksam mot våra äldre som gett mig det skyddsnät som funkar lite si och så idag det var fn så mkt bättre förr

    Gilla

   • Mia

    Du kanske menar härbärgen som bara har öppet nattetid och som de som sovit där måste lämna på morgonen oavsett väder och kyla. Ja det kan inte vara lätt att vara hemlös. Själv skulle jag knappast kunna tänka mig något värre,
    särskilt inte i ett land med vinter nästan halva året.

    Du verkar ha fått en del hjälp från äldre personer och som du också är tcksam för. Även om kommunerna inte alltid fungerar så bra för människor i nöd så finns det många vanliga svenskar som är beredda att ställa upp där det behövs.

    Gilla

   • Dino

    Jag fick lära mig att vara artig och hjälpsam mot dem äldre vilket jag fortfarande bär med mig men jag anser det vara en skam att vi inte kan hjälpa dem äldre och svenskar som är utsatta även om man är missbrukare är man en människa.

    Men inte lika mkt värd tydligen många struntar i varför en missbrukare hamnade där det kan vara många olika orsaker och dem som blev utförsäkrade vad fick dem för kompensation när deras inkomster gick åt pipan jo inget jag vet var där själv och varför är inte alla människor lika värda utan vissa mer än andra och man kan glömma att en svensk familj skulle få likvärdigt som en nysvensk eller tycker du att det är ok med ett ofantligt slöseri med våra skatte pengar.

    Det är rent ut sagt ett hån mot många när man handskas med skatte pengar på detta vis skulle det vara ett företag så skulle det vara i konkurs redan men vi är snart där då man skrikigt vargen kommer lite för mkt och vissa ord har tappat sin mening och det finns ingen sans i verkligheten numera då msm blå ljuger och man vill helst glömma och gömma vissa grupper till förmån för andra kan bara säga fy fn åt det.

    Jag har röstat på rött,grönt,blått men vad har det gett mig jo inte ett skit utom förstörd hjärna och fått massa spe för att man anses vara ngt man inte är

    Gillad av 1 person

  • OPete

   Mia ! Du har inte påstått ??? Men likväl röstar du för detta som kommer att fortgå . Precis som du säger att vi tog emot för många 2015 . Men som sagt , är du för denna politik och svenskarnas undergång . Framför allt barn och barnbarns framtid . Så du kan lägga ner dina bortförklaringar !!!!

   Gilla

   • Mia

    Nacka är en rik kommun och det brukar betyda att moderaterna styr. Och dessa har jag aldrig röstat på. De är också mycket för bostadsrätter och inte hyresrätter som många frågar efter.
    Ja, det kom alldeles för många asylsökande hösten 2015, men det har man kraftigt dragit ned på. Även möjligheten att komma hit som anhöriginvandrare.
    Helst skulle jag vilja ha en rejäl paus för att återställa ordningen.
    Du röstar på SD, men vad har det hjälpt sedan de kom in i riksdagen?
    Inte ens att man drog i nödbromsen för asylsökande 2015 berodde på dem, utan omständigheterna som rådde.

    Gilla

   • Mr Q

    Vad ville du SD skulle uträtta med sina 13 %,mot dina och andra idioters 87 % ?
    Det är så att ännu råder ”demokrati” i landet,vilket orsakat det kaos som nu råder.Kanske har du svar på frågan vad som skall göras…
    F.ö. ”minskat antalet”, men dagligen anländer nya araber/niggrar med färjorna till de svenska hamnarna,och begär asyl som de beviljas,trots att de tidigare passerat flera EU-länder !

    Gilla

   • Mia

    Det brukar ta upp till 1 år eller mer att få sin asyl beviljad eller avslagen, så hur kan du veta hur många som får stanna

    SD får nog mer än 13% vid nästa val, så får vi se hur det går efter det. Ju fler ”syndare” Jimmie Åkesson slänger ut ur partiet ju bättre är det nog för att SD ska anses som rumsrent.

    Gilla

   • Mr Q

    Mia:
    Det behöver vi inte vänta ett helt år på. Det finns ju uppgifter kring de futtiga hundratal,som i ensam-flyg delvis försökts avvisas,av de 80.000,som dvärgen påstod,skulle sändas hem.Alltså behöver du inte akademisk grad,för att se hur detta i n t e hellre fungerar i landet !
    Men okay lev du gärna kvar i dina drömmar,tills du själv sitter på gatan !

    Gilla

   • Mr Q

    Om du nu skulle ifrågasätta mina antal,finns i nedanstående länk till Nya Tider idag följande reportage från 19/9:
    https://www.nyatider.nu/endast-fa-utvisas-men-det-kostar-anda-miljoner/

    Gilla

   • Mia

    Under 2016 genomfördes totalt 3 953 sådana utvisningar, enligt Nationella Transportenheten.
    Detta kunde man läsa i Nya Tider. Hur många det varit i år vet jag inte, hade inte tid att läsa hela artikeln.

    Ja, jag håller med om att det är för få men några futtiga hundratal är det inte som du påstod.

    Gilla

 • eva

  Som svensk har du (om du inte är skattebetalare) inget värde annat än som död. Den besparing samhället då kan göra på dig kan ju användas till den nya adeln.

  Gilla

 • Joy

  Det går inte att fatta, vad är det för humanitär stormakt som trampar på sitt eget folk och samtidigt låter vuxna män leka barn med full uppassning?!
  Det går inte att med ord beskriva vreden och avskyn jag känner inför våra politiker och journalister som jamsar och daltar med andra länders befolkningar och anser att de har rätt att ta för sig av Sverige.

  Gilla

 • ossie

  Tänk om en invandrare behandlats så. Oj Oj löpsedlar m m. Rasism Nazism Fascism som sossarna brukar skrika när deras argument tagit slut.

  Gilla

 • Lena

  Sverige är inte för etniska svenskar, vi ingår i globalisternas utbyte de vill ha landet brunsvart !
  Förakt ett djupt förakt för allt som heter PK !

  Gilla

 • Realist

  Oj oj detta skriver ”metro” om !!!
  Att dom inte skäms för att vara en del av ”rasismen” ,,,,,,, 🙂

  Gilla

  • modernghost

   Att svenskar inte skäms för att bli våldtagna stup i kvarten är för mig, en anhöriginvandrare, en jäkla stor gåta.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: