Muhammed – den perfekte mannen

ISLAM. Profeten Muhammed betraktas som en förebild för alla muslimer och som det perfekta exemplet för hur man bör leva, hur man bör klä sig, äta och behandla sina medmänniskor. Muhammed betraktas som den siste profeten.

Detta betyder att han är den sista människan som fick ta emot Guds sanningsord och föra dem vidare till resten av människorna på jorden. Som muslim tror man på att Muhammed tog emot Guds ord från ängeln Gabriel, dessa ord ligger till grund för Koranen.

En troende uttalar inte Muhammeds namn utan att lägga till “Frid över hans namn” efteråt. Muhammed hade i sitt liv funderat mycket över hur man borde leva, vad som var viktigt och betydelsefullt.

-Pettersson håller helt med. Profeten Muhammed är den perfekte mannen för den dödskult han skapat och som kallas islam och som inte är en religion utan ett hot…

18 thoughts on “Muhammed – den perfekte mannen

  1. Islam är en perfekt religion om dess utövare håller sig i sina hemländer och inte parasiterar på andra länder.

  2. Muhammed är ingen man HON är en mordlysten manslukerska som älskar fläsk som hon sköljer ned med brännvin.

  3. Med en psykopatisk pederast som portalgestalt och primus motor är det föga besynnerligt att den samlade mänsklighetens värsta fiende – islamismen – förvandlat jordgloben till ett veritabelt inferno av bestialiska övergrepp och terrorattentat.
    Just den verkliga satanskult som ivrigt subventioneras och omhuldas av det svenska fascist- och koranetablissemangets viljelösa ventrilokvister.
    Andreas.

  4. Och icke mohammedaner har i en mohammedan’s ögon ett värde mellan skit och svettet från en kamel som har ätit dålig mat.

  5. Märkligt vad olika man kan tycka! Istället för att kalla honom till den perfekta mannen – så i min värdeskala placerar han sig någonstans mellan en fästing och en tarmparasit

Kommentera