Husköp *uppdaterat igen


Nacka kommun har köpt tre stycken bostadsrätter i Saltsjöbaden till en man och hans tre fruar. Uppdatering längst ned.

Om detta stämmer och uppgifter gör gällande att det så gör, är detta en av de större skandaler som följt i asylinvandringens spår.

Mannen och hans tre fruar kommer från Syrien och folkbokfördes i Sverige för nio månader sedan. Enligt uppgifterna har Nacka kommun köpt in dessa för en summa av 13,9 miljoner kronor och tittar man på Boolis webbsida och Nacka kommuns egen sida, ser man att två av bostäderna tillhör de största och dyraste. En 4:a i en av fastigheterna där kommunen köpt in dessa lägenheter 3,8 miljoner i december 2016. Bara kontantinsatsen till denna torde då gått på 570 000, avgiften ligger på 4 500 kronor i månaden och familjen som köpte denna har förmodligen skuldsatt sig resten av livet. Allt detta slipper den syriske mannen och hans tre fruar. Nackas skattebetalare står för notan.

Vad grannarna säger när detta kommer ut återstår att se.

Uppgiften kommer från SD Nacka och Samhällsnytt har följt upp detta och tänker ha det under bevakning.

Jag säger inget om att människor måste ha någonstans att bo, men i Sverige har det varit brukligt att människor som inte har råd placeras i bostäder där kostnaden är låg för både skattebetalarna och kommunerna. Det är andra tider nu när en ny adel anlänt, där riksdagen vill att det mångkulturella ska integreras och vi har en regering som med Vänsterpartiets stöd höjer skatt på skatt.

När det gäller månggifte (polygami) som är fallet, är detta förbjudet i Sverige. Det finns dock ett undantag och det gäller när äktenskapen begåtts i länder där polygami är lagligt och ingen av parterna har någon anknytning till Sverige.

Hur många barn mannen och hans tre fruar har vet vi inte, men det lär vara en del och fler lär säkert komma när de nu anlänt och fått ett gratis boende i bidragsparadiset Sverige. Givetvis medverkar Nacka kommun till den magnet som drar hit så många från 3.e världen. Jag tror inte att man någonstans i världen hittar den kravlösa generositet som Sverige visar upp. 20 procent av Nacka kommuns befolkning är förövrigt födda utomlands.

I Nacka kommuns årsberättelse för 2016 kan man läsa att ”En av kommunens större utmaningar under året har varit det ökade behovet av bostäder för olika sociala behov. Bostadsbristen gäller i synnerhet de som inte är etablerade på bostadsmarknaden, till exempel ungdomar och nyanlända”. Huruvida kommunens ungdomar tilldelades dyra bostäder med hjälp av skattebetalarnas pengar får vi gissa oss till. Troligen inte.

339 nyanlända togs emot förra året, den högsta siffran någonsin och kommunen fortsätter; ”Kommunen arbetar för att bostäder med olika upplåtelseformer ska finnas i alla kommundelar för att underlätta integration”.

Där har ni svaret svart på vitt.

*Uppdaterat

Nu vet vi att mannen och de tre fruarna har 16 barn. En läsare tipsade om Försäkringskassan och de ersättningar denna stora familj kan håva in i form av barnbidrag och flerbarnstillägg.

Räkna får ni göra själva, men uj vad mycket pengar familjen kan hämta in varje månad, skattefritt dessutom. På tal om magneter incitament att ta sig till Sverige från hela världen.

*Uppdatering 2

Nacka kommun fortsätter spendera pengar på lägenhetsköp till nyanlända. Hittills i år hela 30 miljoner, men köpen ska fortsätta.

Det är för att klara flyktingmottagandet”, säger moderaten Mats Gerdau och tillägger att detta ”bidrar till att underlätta integration”.


28 responses to “Husköp *uppdaterat igen

 • Niklas Bengtsson

  ja tyvärr svenska fattigpensionärer som jobbat hela livet får den billigaste tandvården och dra ut tänderna. men nyanländ lyxrenovering av tänder 50 kronor lyxläkarvård 50 kronor jag fickbetal 400 akut vård alltså betlär jag 8 nyanländas läkarvård tandläkartandvård 1500 alltså 30 nyanländas tandvård och medicin 400 8 nyanländas mediciner. talas aldrig om fattigpensionärer som byggt vårar land jobbat i 40 år . medan nyanlända aldrig gjort ett handtag i sverige och många går före i bostadsköer svenska ungdomar får inga bostäder för tur till nyanlända. nyanlända vägrar ta bostäder v blir anvisade åker till släktingar+ hur har man råd ? varför inte skicka ut om man inte gillar i så fal inga bidrag och ingen sjukvård,tandvård,mediciner inga bidrag ur tan släktingar får försörja dom stopp med alla bidrag. prövotid på fem år 1 person5000 2 personer 9000 och familj med två barn 13000 plus bostadsbidrag 2000 15000 och betala tandvård,sjukvård,medicin 35000 låna pengar och betala tillbaka barn till 18 år gratis som barn här och över 18 år 35000 låna. fattigpensionärerna 250 kr för tandvård,sjukvård,medicin. omfördela detta tack? mitt förslag till bättre hushållning med Sveriges skattepengar. och måste ha ett pass annars kommer dom inte in i Sverige. vi svenskar måste ha pass om vi ska komma in i deras länder. borde vara samma här. måste bevisa att dom kommer från de länder dom kommer från. annars avvisning

  Gilla

 • Niklas Bengtsson

  Ja tyvärr sveriges pengar går åt helvete? varför kan inte den mannen komma till sverige när inte danmark vill ha honom skicka tillback denna . vad kostar inte den polygama familj dom skrattar åt dumma jävla borgerliga politiker ja och amman till allt medan vi svenska barnfamiljer får gå till härbärge. jag tycker att om man ska in i sverige ska man ha pass annars får man inte komma in? jag måste ha pass. vi har slösat 222000. hade räckt med 25000 hade varit lagoms. och kostat minimalt.+ gett pensionärer,funktionshindrade barn;barnfamiljer mer hjälp än dessa 195000 som inte borde komma in tänk vad 600 miljarder gett oss svenskar hjälp som funktionshindrade barn,pensionärer och mycket som bara slösas bort.döv person fins ingen utbildning i stockholm för döva personer som man kan få betyg. måste åka utanför stockholm men nyanlända slösas det hela tiden. döva varit här före alla nyanlända kommit men självklart nyanlända får all lyx slöseri med våra skattepengar dom kostar för mycket med 500-650 i veckan ja onödigt slöseri. svenska politiker sä jävla naiva

  Gilla

 • Nacka köpte bostäder åt nyanlända för 305 miljoner | Petterssons gör skillnad!

  […] dem som fått lägenheter finns en syrisk familj, som består av en man, hans tre fruar och deras barn. De har tilldelats tre lägenheter i Nacka, vilket får hård […]

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Nackaborna har tydligen ett stort och öppet hjärta.

  Tydligen gott om skattepengar också.

  Gilla

 • Att vara ”etnisk” svensk i Sverige, en förbannelse | Petterssons gör skillnad!

  […] kronor till de nyanlända migranter som man blivit anvisad av staten och nyligen köpte kommunen tre bostadsrätter till en muslimsk man från Syrien, hans tre fruar och 16 barn för 14 miljoner. Nackas egna kommuninvånare åtnjuter inte samma sociala […]

  Gilla

 • Kurt

  Ännu ett bevis på Svenskens mentala ohälsa. Som tillåter detta utan att protestera på allvar,

  Gilla

 • Kurt

  Nu kräktes jag över tangentbordet, va händer om en svensk konvertera och gifter sig med 3-4 tanter och avlar sig, köper kommunen i det fall också 3 villor?

  Gilla

 • Ståfräs

  7 klövern alla PK och M i synnerhet i Nacka tackar alla skattebetalare och välkomnar minst 10 000 män till med fruar x 3 och barn x4, barn anhöriga, grattis.

  Gilla

 • Nacka gör reklam för sig i den muhammedanska världen | Petterssons gör skillnad!

  […] Nacka vill ha fler muhammedaner med flera fruar och många barn. […]

  Gilla

 • Santa

  Skriv ut artikeln från Samhällsnytt eller Fria tider och sätt upp i stan, busskurar, lägg i folks brevlådor osv. Vanligt folk måste få veta vad som händer. Jag uppmanar alla här till detta och att fortsätta sprida ut information till folk. Valet 2018 är viktigt.

  Gilla

 • Ama Tona

  Jag föreslår att alla ringer imorgon till Nacka kommun.. Mats Gerdau var namnet.
  Så kan man informera honom att den här mannen lurar både Sverige och islam.. Man får gifta sig med fler enligt islam, men man skall kunna försörja de.. Men det är klart lura otrogna kanske räknas som inkomstkälla ..

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Detta är ingenting annat än organiserad kriminalitet på elitnivå, där statens styrande och deras underlydande medlöpare inom det asylindustriella och försåtligt välfärdsterapeutiska komplexet begår repetitiva krigshandlingar mot den etniska befolkningen, och där den demografiska ommöbleringen och förskingringen av skattemedel endast kan förnekas av den mest förhärdade politikerhjärna.

  En via fascistregimen implementerad strategi för att normalisera och på sikt legitimera polygami och andra destruktiva kulturyttringar som överhuvudtaget inte hör hemma inom vårt europeiska existensutrymme.
  Andreas.

  Gilla

 • Fyllfinnen

  På tal om ”röstboskap”. Undrar om dom får skriva under ett dokument innan dom får lägenheten, att alla i familjen och efterlevande ska rösta på S annars får dom ingen bostad ?

  Gilla

 • Mimi N.

  Det är inte säkert att kommunen köper bostadsrätter, kommunen har ju rätt att konfiskera bostadsrätter till förmån för t ex en ”hemåtervändande IS-krigare” som de kallas på PK-språket. Detta sker med hjälp av kronofogden, statens hemskaste instrument att tillintetgöra folk – det räcker bara om en svensk fattig familj dröjer med att betala månadsafgiften, social hjälp får de inte. Jag känner till ett fall.

  Gilla

 • eva

  Skattepengarna är kommuninvånarnas! Hur handskas kommunen med andras pengar? Skamligt och ren stöld!

  Gilla

 • Dino

  Bara att gråta då vi är 3 st med en inkomst på 21 efter skatt och då har vi utgifter på 19 så resterande ska räcka till mat.
  En svensk familj med lika många barn kommer aldrig upp i dessa summor på soc som en nyanländ familj plus att en nyanländ familj har mer förmåner och mindre skyldigheter än en svensk

  Gilla

 • Hönsmamman

  Så hur finansierar mannen sin religion, 3 barnaföderskor/hushållerskor/älskarinnor som sköter markarbetet. I landet Sverige verket detta vara en lysande affärsidé.

  Givet att barnen är under 16 år och barnbidrag utgår så är det 1050 kr/månad.

  Vid flera barn utgår också flerbarnstillägg. Detta ökar med antalet barn. För 6 och fler utbetalas 1250 per barn.

  Varje barn: 2 300/mån. 27 600/år.
  16 barn: 36 800/mån. 441 600/år.

  Att en sådan här gruppering behöver fly förstår man. Vart ska de fly härnäst?

  De kan producera 3 barn/år eller det dubbla om tvillingar.
  3 barn: 6 900/mån. 82 800/år.

  Kvinnornas maxkapacitet (de är i åldrarna 40, 40, 43 och han 57) kanske kan vara 10 barn till.
  Om 16 år, när barnen över 16 och inga mer barnbidrag är de (56, 56, 59 och 73). Kommer de att bidra med skatt genom arbete under tiden fram till pensionen? Inte om deras prestation blir i nivå med andra jämförbara ”ny”anlända.

  10 barn: 23 000/mån. 276 000/år.

  Antar att de dessutom har andra bidrag kopplade till arbetslöshet/socialtjänst.

  Så jämfört med vad de ensamkommande kostar är detta en piss i havet. Vilket ytterligare understryker hur galet dränerande detta är på samhällets resurser.

  Gilla

 • NisseBerra

  Vad fan är detta, en jävla apfabrik..??

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Vansinnet har inga gränser.När börjar vi vakna och sätta stopp för vansinnet som pågår i vårt fosterland ,Mvh Adolf .

  Gilla

  • Mimi N.

   Jaa, jaaa – men hur, undrar man ? Människornas rädsla, passivitet och egoism hjälper inte. Man vaknar men förblir yrvaken hela tiden.

   Gilla

 • Kalasbetalaren

  Som vanligt kommer det att gnällas på politikerna! Vad har dom för val när en majoritet i Sverigeistan har röstat för att vi svenskar skall betala för att utrotas!

  Gilla

  • naimlap

   Att benämna svenskingarna för dumsvenskar är inte tillräckligt då det är länge sedan de passerade det stadiet. De är helt enkelt idioter lindrigt sagt. Jag har berättat detta för ”personer” i min närhet men, det utlöste ingen reaktion hos svinja – grisen, som är östeuropéernas
   öknamn på svenskar. Utan snarare ett tyst gillande ty det understöder dumsvenskens storhetsvansinne.

   Gilla

 • Argus

  Otaktiskt att avslöja det nu. Kunde väl ha väntat till strax före valet nästa år. Det är sånt här som får ”Nisse i Hökarängen” att sätta kaffet i vrångstrupen.

  Gilla

 • Finnjävel

  Det tycker jag var snålt! Bara 3 lägenheter? Vad händer om han skaffar ett par fruar till?
  Nu tänker de Svenska myndigheterna dåligt. De kanske är rasister?

  Gilla

 • NisseBerra

  Fy fan vad vidrigt..!! Och Nacka är väl moderatstyrt..?? Betala 15 miljoner för bostadrätter i Igelboda till blottar. FY FAN!!

  Gilla

  • Sven-Erik

   Enligt regelboken är antalet fruar begränsat till tre. Skälet är att mannen inte har förmåga att försörja fler. Detta gäller inte om mannen har rikedom att hålla sig med ett harem. Den aktuella mannen har allt, Nacka kommuns nickedockor som beviljar tre lägengheter för harem sex.
   Detta är banne mig ”haram” i Sverige där både köp av sex och månggifte förbjudet.

   Om nu den lagstiftade församlingen, riksdagen, funderar på ändra på att tillgodose alla(h)s troende är det jämlikt att tillåta köp av sex.
   Säkert ingen bra lösning för staten då egenrörelskans motjuckaren saknar egenförsöjrning. Polisen däremot kommer att välkomna en dylik lagändring, då antalet våldtäkter kommer att sjunka drastiskt.
   Vem blir först att skriva motionen; * Minst en bodell i varje kommun*

   Gilla

 • Nisse

  Ja just det skattebetalarnas pengar säger sossarna vi skall vara rädda om Men när det gäller babbar. (RÖSTBOSKAP) då går det bra att använda skattebetalarnas pengar. Kom ihåg en sosse är alltid solidarisk när andra betalar………

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: