Alexandra Pascalidou är ledsen

INVANDRARVÅLD. I går skrev vi om att en man blivit skjuten i Tensta, Stockholm. Idag är Alexandra Pascalidou ledsen för detta. Mannen har tidigare varit anställd som reporter på SVT.

-Pettersson hänger inte riktigt med i damens alla turer. Hon är och har varit en förespråkare för mångkulturen och detta är ett resultat över detta. Varför är Alexandra då ledsen?

Sedan kan man undra vad Pascalidou har för vänner? Det är sällen några oskyldiga blir skjutna i båda benen även om det naturligtvis händer.

Man kan naturligtvis också fundera på varför Alexandra pekar ut en hel fin Stockholmsförort för en enskild incident som damen själv brukar säga.

Nu har jag inte följt Alexandra Pascalidous Twitter speciellt noga men jag har inte sett att hon brukar kräva en haverikommission vid alla andra skjutningar.

Nåväl, det är väl bara att konstatera att Alexandra tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra och hoppas att det går bra för hennes vän, eldsjäl och föredöme…

Om Tensta på bloggen…

Om Alexandra Pascalidou på bloggen…

29 thoughts on “Alexandra Pascalidou är ledsen

  1. Mer här om skjutningen i Tensta.

    Tidigare SVT-medarbetare skottskadades i Tensta.
    Polisen: Vi har ännu ingen gripen
    (Publicerat måndag 18 september 2017)
    Läs gärna mer på länkarna nedan:

    http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6780689

    Ännu ingen gripen för skjutning av Tenstaprofil.
    Vem som helst kan drabbas säger Mohamed Nuur, socialdemokratisk lokalpolitiker i stadsdelen Spånga-Tensta.

    Det här visar att det här eskalerat på en högre nivå, tidigare har det varit i kriminella kretsar. Men igår sköts en man som har gjort så mycket för området. Det kan hända vem som helst. Det här är ett bevis för att det har gått åt helvete. (Publicerat måndag 18 september 2017)

    http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=6780533

  2. Det behövs ingen haverikommission. Alla med normal tankeförmåga vet vad skjutningarna beror på. Att åtgärda är enkelt. Stäng våra gränser för slödder och pack. Till att börja med kan man sedan sätta igång att utvisa alla, som vistas illegalt i landet. Ygeman lovade att snabbt utvisa 80000 (åttiotusen) sådana individer. Det blev några hundra. Sedan kan vi sända alla, som inte kan försörja sig i retur till den plats de kom ifrån. Svenska skattebetalare har inget ansvar för att försörja all världens fattiga och lycksökare, som Löfven och medlemmarna i hans regering tycks anse. De kan ju var och en ta hand om några ensamkommande.
    Kunde kanske vara en upplevelse att komma nära mångkulturen.
    Vi behöver en sverigevänlig regering. Sista chansen att rädda Sverige blir vid valet 2018.

  3. OT-off topic-

    se konstnären(?) Cleon Peterson från LA-Uza som visar sin antivita marxistiska white genocide konst i Amerika. Ingen anmäler honom för
    rasism för det.
    https://www.google.co.th/search?client=firefox-b&dcr=0&tbm=isch&sa=1&q=cleon+peterson&oq=cleon+peterson&gs_l=psy-ab.12…11408.11408.0.12904.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0….0…1.1.64.psy-ab..0.0.0….0.Jyt-rU7nZiY

    konstnären själv med ett av sina verk
    http://www.renegadetribune.com/wp-content/uploads/2017/05/Cleon-Peterson.jpg

  4. Den av kognitiv konstipation och klimakteriets kuriösa konsekvenser påtagligt drabbade Pascalidou har med all säkerhet intima kontakter med så kallade eldsjälar och föredömen inom detta formidabla förortskalifat.
    Vad dessa påstått förebildliga och passionerade konstutövare än må brinna för så torde det näppeligen vara till gagn och fromma för det land vi en gång kände som Sverige.

    Avslutningsvis kan man rent parentetiskt reflektera över vid vilken ålder det kan anses rekommendabelt att retirera från den offentliga scenen, icke minst sedan de rent lyteskomiska betingelserna tagit överhanden.
    Andreas.

  5. Nu är det dags att hon ställer upp för svenska – grisbönder och svenska – bryggerier (Pripps, Kopparbergs och resten är väl borta redan men finns det fler så ställ upp för dom också)

  6. Om Alexandra Pascalidou är ledsen då blir min själ jag Glad, denna uppblåsta tillgjorda Madame som tror att hon har något att lära ut,
    men verkar som en fullständigt urblåst Bimbo!

  7. Du skall icke vara ledsen. Du skall SKÄMMAS. Därför att du är, i allra högsta grad, medskyldig till det helvete som vanligt folk nu utsätts för.Du har i åratal talat dig varm för det muslimska övertagandet. Du har även hånat och baktalat de som redovisat relevant fakta mot galenskapen. Du har icke, på något vis, respekterat andras uppfattningar eller övertygelse om de har stått i motsatsförhållande till din egen. Du har aldrig tidigare visat någon som helst empati för alla oskyldiga som offrats på ditt och dina gelikar´s altare. Nu plötsligt blir du ¨chockad¨ över vår verklighet. Uj-uj-uj. T.o.m. dumstruten hänger löst !

  8. Och alla andra icke ”gängkrimella/slödder”, däribland så många etniska svenskar, varför förtjänar inte de din uppmärksamhet ditt medlidande, Alexandra?

  9. Man kan ju fråga sig varför alla de som våldtagits ej röner samma erkänsla, sympati?

  10. Vän, en människa, vem som helst, med annat ursprung än från Sverige? Eldsjäl, en själ som älskar att bränna bilar? Föredöme, en grovt kriminell som ännu inte har blivit dömd för mord eller dråp? Finns så många ulvar i exempelvis Fryshusets Trygghetsvärds-kläder, du har kanske varit naiv, Alexandra? Det största haveriet stavas svensk integrationspolitik, inte en vardagsmatsskjutning i ditt fina, spännande och mångkulturella Sverige. Ta din kommission och släng den i det runda arkivet!

  11. Vän, en människa, vem som helst, med annat ursprung än Sverige? Eldsjäl, en själ som älskar att bränna bilar? Föredöme, en grovt kriminell som ännu inte har blivit dömd för mord eller dråp? Finns så många ulvar i exempelvis Fryshusets Trygghetsvärds-kläder, du har kanske varit naiv, Alexandra? Det största haveriet stavas svensk integrationspolitik, inte en vardagsmatsskjutning i ditt fina, spännande och mångkulturella Sverige. Ta din kommission och släng den i det runda arkivet!

  12. Kom att tänka på Hasse o Tages 88:öres revy. Du ledsen är du medveten om att när Karl den 12:e blev skjuten av norrmännen, då sörjde hela svenska folket. Då kan man snacka om att vara ledsen. 88:öres revyn är för övrigt den bästa revy som gjorts i Sverige. Nästa gång jag passerar Tomelilla ska jag besöka deras museum. Förlåt att jag bytte ämne.

    • Roland Salomonsson – Pensionär F d officer (Marinen), Landstings-sekreterare, Säkerhetschef, IT-tekniker Intressen: Klimatrbedrägeriet, De Globala bedrägerierna, Historia, Teknikutveckling, De svenska samhällsbedrägerierna resp diktaturen (politik), Längdskidor och utövande orienterare.
      Roland Salomonsson skriver:

      Karl XII sörjdes knappast av hela svenska folket. Det är en myt. Karls regim var i princip en diktatur och folket led svårt av svält under hans tid. En stor del av arbetskraften, d v s ca 100000 män, dog eller lemlästades eller blev kvar som fångar i fiendeländer. Med en befolkning på typ 2 miljoner är 100000 män enormt och befolkningsutvecklingen påverkas för minst 100 år framåt

  13. Den damen vet tydligen inte vad en haverikommission sysslar med , inte katten är dom intresserade av att någon individ blir skjuten i benen . Då ligger det väl närmare till hands att dom undersöker vad regeringen sysslar med för är det något ställe som det är haveri så är det väl det där .

    • Och ett helt folk som har havererat.
      Betänk att ”Svenskarnas Parti” som hade lösningarna på i princip alla Sveriges och svenskarnas problem fick 1 promille(!) av rösterna 2014..
      Må detta folk få vad de röstat för och låt dem förstå det.

KommenteraAvbryt svar