Utan tillstånd?


MEDIA. Korrekt, opartisk och allsidig rapportering brukar tidningsutgivarna skryta om. 

-Pettersson kan inte minnas sådana är rubriker när AFA och andra vänsterextremister härjar utan tillstånd, inte ser jag några sådana skriverier när ”de ensamkommande flyktingbarnen” sittstrejkar utan tillstånd att vara i landet.  

Aldrig har jag sett Aftonbladet och Expressen skriva något om att det saknas tillstånd när zigenarna slår sig ner och våldgästar på olika ställen i vårt land…märkligt.

Undrar om rubrikerna blir likartade klockan 22 i kväll när tillståndet att demonstrera går ut för de ljugande illegala afghanerna på Norra Bantorget.

Däremot tycker jag Nordiska Motståndsrörelsen också gör fel, men polisen ska ha en eloge som inte ingrep mot nationalisterna eftersom de inte ingriper mot de andra kriminella vänster och invandrargängen.

20170917_202215.png


9 responses to “Utan tillstånd?

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: