Vänsterextremister grundlurar afghanerna

INVANDRING. Om Norra Bantorget är det tyst nu på morgonen. – Pettersson antar att de illegala och ljugande afghanerna sitter och ligger kvar trots att deras demonstrationstillstånd gick ut i går kväll klockan 22:00.

Jag är lika också övertygad om att Annie Lööf inte kommer att Twittra om att nu får det vara nog eller att Aftonbladet och Expressen gör några stora rubriker av detta.

Nåväl, det verkar som vänsterextremisterna som hjälper afghanerna har lurat i dem att vänsterns ideologi är lag i Sverige…

https://twitter.com/nabizadehse/status/909588159465484288

Anders Lindberg och herr Arnstad är upprörda över att Nordiska motståndsrörelsen demonstrerade utan tillstånd i Göteborg men är tysta om afghanerna i Stockholm. Trots att de illegalt uppehåller sig i landet och demonstrerar olagligt, de har haft tillstånd klockan 8-22 men har varit kvar på nätterna i över en månad…

12 thoughts on “Vänsterextremister grundlurar afghanerna

  1. Till den numera riksbekanta korantransan Fatemeh och hans kringvandrande teatersällskap kan vi härmed framföra det för alla normalbegåvade individer uppenbara faktum att det alls icke är en självklar rättighet att få stanna i det av illegala och oseriösa samhällsaktörer översvämmade Sverige.

    Att friska personer i arbetsför ålder under en längre period väljer att sitta overksamma under dessa omständigheter, går sannerligen stick i stäv med deras egna kavata påståenden om att de minsann skall ”bygga Sverige”.

    Fastmer påvisar deras enträgenhet endast den bland migranter så grasserande åkomman lättja, där samhällets förmåner förväntas regna som manna från himlen och där frånvaron av krav på rimliga motprestationer endast överträffas av det korrupta politikerskråets tragikomiska impotens och förakt mot Svea Rikes befintliga lagstiftning.
    Andreas.

  2. ”Nazistisk terror”…?

    Jag vill inte försvara nazister, men…

    Den ständiga terrorn som svenska fiolket utsätts för hela tiden, som tvingat fram vakter på sjukhus, bibliotek och badhus, som kastar sten/raketer/flaskor på bläljusen, som gruppvåldtar, knivmördar, kidnappar, hotar, kränger knark, misshandlar…

    Det är ju så mycket större och borde ju därför vara ett så mycket större hot än några nazister!

    När ska Arnstad reagera på detta?

  3. Det skall vara en finländsk professor för att förklara det logiska för svenskar.
    Helt suverän intervju på en halvtimma, denna gång på svenska, jag har sett och lyssnat på många intervjuer ………….den här är en av de allra BÄSTA !
    http://www.swebbtv.se/
    Del 1 och det kommer fler !

  4. Mongot Futumeh Khavari blandar ihop begreppen ’rätt’ med ’privilegium’. Hen tillhör ’klubben’ UngiSverige vilket på rumänska betyder ”du smörjer/fettar in Sverige”. Och talibanen Amir ville vara med och rösta i kyrkovalet, kanske för fru Ulla Löfvén som kyrkvaktmästare. Hon själv kom ut med att kandidera.
    Till Aktuellt i Politiken säger Ulla Löfven att hon ser likheter mellan Jesus och Socialdemokraternas värderingar.
    Vilket fromt och gudfruktigt fruntimmer – hon följer både Jesus och partiet som installerat henne i Sagerska palatset !!

  5. Vad menar yrhönset Anna Johansson med ’uran tillstånd’ ? Tillstånd av bryta uran ?
    Fast jag vet att hon tog fel på tangenten ’r’ bredvid ’t’. . . Hon är höns ändå ….

  6. Jag anser att man inte ska ha rätt att demonstrera eller manifestera utan tillstånd. De som oftast ägnar sig åt detta är kravallvänstern som inte bara demonstrerar utan tillstånd, utan som också använder våld mot både motståndare, polis och oskyldiga butiksägare.
    Om detta står det inget i media.

  7. Idioten Arnstad: ”tjänstefel”, hade han kunnat lagen och någonting annat överhuvudtaget, så hade han vetat att det hade varit tjänstefel att avbryta demonstrationen. Så länge det inte skapar ordningsproblem eller trafikproblem, skall demonstrationer låtas pågå, oavsett om den har tillstånd eller ej.

    • Det största tjänstefelet i hela Sveriges historia, är att Arnstad och Lindberg är utanför ett madrasserat rum med bortkastad nyckel.

Kommentera