Tryggare kan ingen vara


-Pettersson undrar när våra politiker, journalister och väljare ska inse att poliskåren är fullt tillräcklig för svenska kriminella men den är absolut inte dimensionerat för att klara av Mellanösterns och Nordafrikas kulturer och dysfunktionella. 

Kom dessutom ihåg att det inte är invandrarnas fel. Det är de invandrares fel som vägrar integrera sig och de politiker som låter dom hållas.

Dessutom importerar våra politiker unga män från dysfunktionella kulturer och placerar dem i utanförskap trots att de vet att unga män i utanförskap är enormt överrepresenterade när det gäller kriminalitet. Den politiken är kriminell.

Tryggare kan ingen vara är en psalm skriven av Lina Sandell cirka 1850 som hon bearbetade 1855, då den trycktes i Andeliga daggdroppar som hon gav ut anonymt.


9 responses to “Tryggare kan ingen vara

 • Billy Boy

  Svidande kritik mot samhället och ffa mot politikerna i Sverige:

  Delcitat

  PO jobbade på Säpo i 30 år- varnar för utvecklingen i utsatta områden

  Utanförskapet i särskilt utsatta områden har blivit ett växthus för terrorism. Det säger PO Hellqvist, som har arbetat 30 år på Säpo i Göteborg, till SVT:s Agenda. Han känner stor oro för utvecklingen som han menar går mot parallella rättssamhällen och fattigdom.

  Han har jobbat på Säpo i Göteborg i 30 år, spenderat mycket tid i extremistmiljöer och träffat både IS-resenärer och deras familjer. Nu har PO Hellqvist lämnat Säpo och börjat jobba för polisen. För SVT:s Agenda berättar han om sina erfarenheter av extremistmiljöer i Göteborg under åren på Säpo.

  – Jag vill påstå att det är utanförskapet i de här särskilt utsatta områdena som har blivit en drivbänk för både kriminalitet och våldsbejakande extremism.

  – Jag ser parallella rättssamhällen, jag ser skolor med dåliga resurser, jag ser fattigdom, jag ser stor arbetslöshet, jag ser frånvaro av unga kvinnor i offentliga miljöer, jag hör talas om moralpoliser. Jag hör och ser saker som inte riktigt hör hemma i en demokrati så som vi känner den.

  Slut delcitat

  Läs gärna vidare och se och lyssna på videon på länken nedan.

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/han-jobbade-pa-sapo-i-30-ar-ser-parallella-rattsamhallen

  Ämnet tas upp i SVT Agenda senare i kväll kl 21:15.

  Gilla

 • Suzie

  Fasansfullt! Sverige är ingen rättsstat längre,kvinnofridslagen från Birger Jarls tid har Ruinfeldt och Löfven helt avskaffat.Hur många pedofiler och våldtäktsmän söker sig hit till stora Gökboet när de vet att det är fritt fram att begå alla slags skändliga brott mot Svea rikes barn och kvinnor då polisen bortprioriterat att utreda grova brott mot barn och kvinnor,polisen har lämnat fältet fritt för pedofiler och våldtäktsmän.Svenska folket måste göra skatteuppror då alla skattemedel går till fortsatt massinvandring av män från barbarikulturer med djävulsk kvinnosyn.

  Gilla

 • centurion

  Jag börjar, tyvärr, tro att det inte handlar om förmåga längre. Utan att media, politrukerna, Bilderberg och bankerna-ja, de som bestämmer, alltså- har kommit överens om att förflytta oss till medeltiden. Allt för att anpassa oss till muslimskt levnadssätt. På något sätt inbillar sig då de styrande, att deras rikedomar kommer att öka ännu mer. Ja, jag vet i fa´n hur de får ihop det………Eller ?

  Gilla

  • Suzie

   Samma gamla sataniska kommunism som går ut på att ett fåtal i förhållande till folkmassan skall bli ännu rikare och folket bli allt fattigare.Härska genom att söndra och skapa total kaos och anarki är det världseliten sysslar med mitt framför våra ögon och öron.

   Gilla

   • observatör

    Den globala finanseliten, bankerna etc är ju inte kommunister! Tvärtom!
    Hade Sovjetkommunismen fortsatt regera med järnridån som ogenomtränglig gräns hade vi inte haft den folkvandring som nu sker till Västeuropa från de forna sovjetstaterna, därför att det fanns inte en minsta chans att komma ut genom järnridån. Jag passerade själv gränsen mellan Sovjet och Finland resp Kina på 1980-talet och den ryska gränskontrollen var enormt hård och noggrann.

    Gilla

  • pettersonaxeagentlemansgentleman

   God afton, Lundberg!
   Har åter noterat att några omdömesbefriade besökare satt i system att rösta ned Dina länkar – infantila manövrar som tyder på att somliga är urståndsatta att hantera den verklighet vi övriga söker analysera och bedöma.
   Andreas 🙂

   Gilla

 • angelicaplacet

  Journalisterna berättade ju aldrig hur många våldtäktsmän som skulle komma till Sverige.

  Gilla

 • Johan

  Det vet de. Men deras ambition är en annan än att skapa ett tryggt folkhem för svenskar.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: