Många muslimer säga nej till jobb, eftersom de är förbjudna enligt islam, men de tackar inte nej till socialbidrag som är fel enligt koranen


INVANDRING. Mohammad 26 år från Syrien bor nu i Danmark. Han arbetar inte men avvisar gång på gång erbjudande om jobb. 

Danska TV-tittare träffade Mohammed i en sändning under hösten. Det var den kände affärsmannen Asger Aamund som försökte hitta arbeten till några av alla arbetslösa invandrare. Mohammed var en av dem. Men det var ingen lätt uppgift.

muslimer_tackar_nej_till_jobb_

Mohammed har en kandidatexamen i hotell och turismnäringen, och han skulle föredra att arbeta som receptionist på ett fint hotell. Men Mohammed är en muslim, så han inte skulle fungera på ett hotell där det serveras alkohol och fläsk, som är förbjudna enligt ortodox islam.

Mohammed är långt ifrån den enda att säga nej till arbete på grund av att de är förbjudna för muslimer.

Nu säger imamen Waseem Hussain att han ofta möter muslimer som tvivlar på att de kan utföra något arbete i det danska samhället. Imamen ger flera exempel i Kristet Dagblad.

Det är muslimer som tror att det strider mot Koranen och islam om de utför arbeten där de har med saker att göra som är haram, det vill säga förbjudet – i motsats till vad som är halal, dvs. tillåtet enligt Islam.

Det är väldigt många arbeten som är förbjuda för muslimer, om de följer Koranens ord.

Det kan vara förbjudet:

 • att arbeta i kaféer, hotell och restauranger, eftersom det serveras alkohol eller fläsk
 • att sitta vid kassan i en affär, som säljer alkohol och fläsk
 • att vara en taxichaufför eftersom muslimer inte kan transportera passagerare till krogar som serverar alkohol
 • arbetar med fläsk som köksbiträde i matsalar och andra platser
 • att arbeta i en bank, eftersom sharia i Islam inte tillåter muslimer betala eller ta emot ränta

Det var det lilla, läs vidare på Den Korte Avis…

-Pettersson tycker det inte verkar som några muslimer är speciellt korantrogna för de har inget emot att ta emot de otrognas pengar i socialbidrag trots att det står i koranen att en man ska försörja sig själv och sin familj.

De bryr sig heller inte om att det i koranen står att om de kommer till ett land där det inte råder sharialagar ska man anpassa sig efter det landets lagar. Det begreppet kallas Darura. 

Darura innebär helt enkelt att om det är nödvändigt får man göra det som är förbjudet ”haram” enligt islam och detta utan att Allah och Muhammed blir griniga.

 • Alltså finns det inget halalslaktat kött i Sverige eftersom det är olagligt att slakta utan bedövning här då äter man icke halalslaktat eller inte alls…
 • Finns det bara fläskkött på menyn går det bra att äta detta eller gå omkring hungrig…
 • Tillåter inte arbetet att man vänder arslet i vädret fem gånger om dagen så går det bra att be vid annat tillfälle…
 • Bor man i ett land utan sharialagar så får man acceptera det landets lagar…
 • Får man inget arbete för att man går klädd i tält går det bra att ta av sig tältet…

Darura ger muslimerna möjlig att ta seden dit de kommer om de vill. Tyvärr vill många av dem inte och eftersom Darura verkar vara ett begrepp som de inte känner till så får vi påminna dem och våra politiker att vi behöver inte anpassa oss efter dem.

Allah har godkänt att de anpassar sig efter oss – Darura på er!

Flyktingen Mohammed från Syrien berättar om sina plågor som mottagare av socialbidrag i Danmark. Mohammad tycker det är fräck av kommunen att skicka ut honom på en arbetsmarknad där han kan utsättas för alkohol och fläsk.

Det vore bra om svenska politiker och journalister läste på om Darura och att en muslim ska försörja sig själv…

Asger Aamund säger att Mohammed har kommit till fel land…


12 responses to “Många muslimer säga nej till jobb, eftersom de är förbjudna enligt islam, men de tackar inte nej till socialbidrag som är fel enligt koranen

 • rositalowenberg

  Wysłano z telefonu Samsung

  Gilla

 • Jhonsson

  Det finns en enkel lösning. Dra in bidragen till den, som nekar att arbeta.
  Enklare än så är det inte. Eller ge honom ett meningslöst ”hittepåjobb” som tex att plocka kottar o pinnar i skogen. En tom påse på kvällen ingen lön. Han kunde få sällskap med alla arbetsskygga kvinnor med sina kolsäckar över huvudet.
  Sluta dalta med dessa parasiterande individer.
  Vi kan inte försörja alla parasiter från Mena-länderna.å

  Liked by 1 person

 • centurion

  Dom brukar stå parkerade utanför socialkontoret i sina flotta bilar. muhammed kvar i bilen med motor´n på tomgång. Medan, den sopsäcks-försedda, kärringen ger sig in bland socialens köttgrytor för att inkassera. Pensionsräddarna Berikar……….sig själva !

  Gilla

 • centurion

  Tål att upprepas : 0,0% har kommit hit för att arbeta. 100,0% har kommit hit för att lyfta bidrag, skapa kaos, ha ihjäl den hand som föder er, islamisera oss, införa sharia…osv… Men ,som sagt, de otrogna hundarna´s pengar Kräver de att få serverade. Även HUND-ralappar tycks gå för sig.

  Gilla

 • NisseBerra

  Muslimerna inte jobbar, inga bidrag alls. Hur svårt kan det vara..??

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Muslimerna ser det inte som bidrag utan som en skatt som dom har rätt att ta ut av dom otrogna! Inkassera denna ses som ett arbete!

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Jizya

  Gilla

 • ossie

  Släng ut dessa parasiter !

  Gilla

 • Cinna

  I ex Egypten och Dubai finns många fina hotell som serverar alkohol och de som jobbar där har inga problem med att servera det och jobba där!

  Nä, det är de lata som kommer till Norden som skyller på Islam för att HÄR kan de få pengar utan att arbeta.

  Gilla

  • NisseBerra

   I Dubai, i serviceyrken jobbar indier, bangladeshare, filipinare, m.m. Knappt inga infödingar gör det.

   Gilla

   • Cinna

    Må så vara att Dubai har många gästarbetare, ex från Bangladesh (som f.ö. också är muslimskt) ang. Egypten, VET jag att inhemska muslimer jobbar på hotellen, även i barerna, så poängen kvarstår; DÄR går det bra för dem som jobbar där att jobba!

    Gilla

  • Joy

   Exakt Cinna! Det är ett himla tjafs inom tand-och sjukvården med muslimer som inte kan sköta sitt jobb på grund av muslimska levnadsregler. Men jag pratade med en hygiensköterska som arbetat i ett muslimskt land. Det fungerar bra där, de sköter vården efter etablerade regler, när de går hem igen klär de sig enligt islam.

   Det som händer nu är bara för att flytta fram islam i Sverige och visa makt och bråka. Det ser ut så här u varenda land i världen, sedan islams början, bråk, våld, förtryck, hat etc. Historielösa västerlänningar fattar ingenting av mentaliteten hos detta folk.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: