Stora gatstenar kastas mot blåljuspersonal i Gottsunda och Valsätra, Uppsala

INVANDRARVÅLD. – Pettersson säger att den typen av “skadegörelse” borde kallas mordförsök och polisen borde svara med verkanseld. Fast jag hörde att Sarnecki, Schyffert och Betnér sa att svenska män har alltid brutit upp stora gatstenar och kastat på blåljuspersonal, det är bara anmälningsbenägenheten som ökat. Så vi ska inte vara rädda utan fatta att Sverige aldrig har varit tryggare…

Om Gottsunda på bloggen…

Om Valsätra på bloggen…

12 thoughts on “Stora gatstenar kastas mot blåljuspersonal i Gottsunda och Valsätra, Uppsala

 1. Jaha, ännu en gruppvåldtäkt… Jaha, ännu en skjutning i Malmö… Man blir tydligen så pass blasé att den naturliga reaktionen nästan uteblir. En form av hjärntvätt, alltså. Mycket illa . Nej, ryck upp dig, Svensson. Danne-kräket tycks ha fått det som han vill i alla fall. Stora delar av poliskåren har blivit så hjärntvättade att de ser dessa upplopp som ett normal-läge. Nästan ingen reagerar på vansinnet. Och media mörkar. 1 år kvar känns väldigt avlägset. Hoppas VI hinner.

 2. Det är så det går till i ett samhälle, som S MP och V har för stort inflytande över. Med diffusa uttalanden och ekonomiska bidrag, flörtar eller lierar regeringen sig, med de kriminella invandrarkulturerna, vilket verkar vara den nya självgoda värdegrunden. Som om man redan är gisslan och måste smeka dessa onda krafter medhårs för att de inte skall bli ett otrevligt hot.
  Det känns, som en väldigt utsatt situation för allmänheten. Jag hoppas jag har fel, men får inga tydliga tecken på det. Vad gör polisen när utländska rebellgäng försöker mörda dem? Vad gör rättsväsendet mot samhällsfientliga rebelliknande gäng?

 3. Som vanligt ingen misstänkt och ingen gripen.
  Det är dags för polisen att sluta leka och inte längre ställa upp som måltavlor fär stenkastande smågangsters. Visa för h-e lite stake. Ta fram den igenrostade polispistolen skjut några skott i i hopen och visa att ni menar allvar. Visa att leken är över och att det är blodigt allvar. Att aldrig våga ingripa gör, att dessa incidenter bara kommer att öka.
  Vi måste få en fullvärdig poliskår, uppifrån och ned. Se till att sparka Morgan Johansson och den fullständigt nollställde rikspolischefen Dan Eliasson.
  Sen får vi se till att få en sverigevänlig regering vid valet 2018.°0

 4. Allmänfarlig ödeläggelse och terror dåd och samhällsomstörtande verksamhet/brottslighet och alla brinnande bilar är + grov mordbrand
  men så länge det kallas för “händelser och olyckor”typ hoppsan en grov gruppvåldtäkt till och återgår man så fort man kan till att uppgradera sin jävla Facebook med bild på senaste frukost ägget och hoppas på massor av “likes”

 5. Schyffert o co är ett bevis på att stenkastning inte är en svensk tradition. Då hade de för länge sedan fått stenar kastade på sig och det har de inte. Pennan är vassare än svärdet. Svenskar har en tradition av att uttrycka sig. Som de själva är en del av.
  Men precis som skolresultat en är försvagade för att grupper ska “väntas in” och tas hänsyn till så är det allmänna samtalet tillfälligt underminerar av ett handikapp som består av att vissa saker i stället för att samtala om förtigs. Men det börjar så smått balanseras upp igen. Allt fler vägrar acceptera att tyst invänta dårskapen. Det är en dårskap som inte blir bättre. Men den måste hanteras. Inte med stenar utan med det som gör oss starka. Att kasta sten stärker uppenbarligen de som saknar argument. Vi saknar inte argument. Hela samhället är fullt av dem.

 6. “Ett 30-tal organisationer och partier har demonstrerat i Göteborg mot den pågående militärövningen Aurora 17.
  Sven Wollter och Gudrun Schyman samt uppträdanden av artister som Nynningen och Mikael Wiehe.”

  Vore det inte bättre att de demonstrerade mot det ökande våldet i Sverige?
  Mot gruppvåldtäkter, skjutningar, knivmord, stenkastning mot blåljusen?

  Varför hör man inget av B-kändisarna och gulligull-organisationerna då?

 7. Polisen svarar inte med verkanseld. I så fall är rumänska polisen dömd till
  helvete (?) för att skjuta mot inkräktarna även om dessa tänker bara tjuvfiska lite.
  Rumänerna kan t o m sänka en inkräktarbåt efter flera muntliga varningar – både på turkiska och på engelska – det hörs tydligt att en kustpolis säger i högtalaren: “We open fire”.
  Är den humana svenska polisers ultimata plikt att kapitulera och offra sina liv genom stening ?Så ljuder ordern från svetsaröverbefallaren (S) och hans två högra händer Dan Eliasson (S) och Peter Hultqvist (S) ……

  https://youtu.be/VA2RnB8aeww

  • Den fega lilla människa som bjudit på en tumme ned: titta på hela filmen och se att tjuvfiskarna räddades och deras vrak bärgats till slut. Polisen gick genom ‘stackars’ förbryttarnas tillhörigheter så att de inte fått med sig en liten sax ens – den är så farlig mot ägaren själv om han inte vet hur man hanterar en nagelsax t ex (!) …. det är ju gränsrutinkontroll.

  • Nej det är order från Dan Eliasson han håller tummarna och önskar att allt skall gå över av sig själv och drömmer om ära och berömmelse när han fixat allt ,,,idioten förstår inte bättre,,

 8. Så länge förståndshandikappade styr detta land kommer packets ligistfasoner bara att öka.
  Märkligt att dom har kraft till att bryta upp gatstenar men inte till att
  skaffa sig en försörjning via jobb. Inga permanenta uppehållstillstånd förrän efter 10 års klanderfritt uppförande..

Kommentera