Belgien: ”Var femte moské en säkerhetsrisk”


ISLAM. För några år sedan svepte en ny trend över Europa. Medan antalet jihadistdåd hela tiden ökade hävdade ett antal forskare att man kan ”avprogrammera” jihadister. I Sverige fick Mona Sahlin en egen liten myndighet för ändamålet. Det blev en lyckträff för henne och den nye älskaren: De kunde sko sig ordentligt och köpa en lyxvilla…

Det enda konkreta resultatet efter tre år: Den unge jihadisten  Mustafa Suldan från Lund hämtades hem med regeringsplanet när han tröttnat på att leka krig i Syrien. Och sedan kunde han återuppta sin imamkarriär…
”Avradikalisering”, pyttsan…

12 responses to “Belgien: ”Var femte moské en säkerhetsrisk”

 • Hans Nilsson

  Någon förvånad?

  Gilla

 • Ulli

  http://www.religiousfreedomcoalition.org/2013/08/28/ex-imam-islamists-run-all-danish-mosques/
  According to Akkari:

  ”The truth is that there is not a single mosque or Muslim organization in Denmark that is not run by Islamists. As soon as you enter the house of the believers, you are met with Islamism whether you want it or not. As soon as you become a devoted Muslim, you are infected by extremism.”

  Gilla

 • Tomas O'Maely

  Jag tror att det inte bara är var femte utan alla.

  Gilla

 • Luntan

  Svenskar! Varför gömmer ni er? Tror ni att ni därigenom kan klara er?
  Det är bara att inse, att kriget nu påprackats er. Ställer ni inte upp och börjar ge igen med ALLA medel så återstår er bara graven.
  / Finlandssvensk född i Helsingfors under krig 30 jan. 1944 som utsattes för över 2.000 terrorattacker i februari 1944.

  Gilla

 • Mr Jordan

  Kom att tänka på en gubbe i Småland som jag snackade med för många år sedan, han kallade sig kristen och hans uttalande förvånade mig. -Har man mördat en annan människa så behövs ingen rättegång eller fängelse, det är bara väck med honom på direkten. Nja, invände jag, jag är emot att staten ska ta någons liv, det känns inte helt rättsäkert, det har faktiskt hänt att oskyldiga avrättats. Det var då det, innan medeltiden hade slagit rot i det gamla folkhemmet. I krig, heligt eller inte, gäller andra spelregler. Står man i en moské och predikar att otrogna bör mördas, så ser jag inget skäl till att en sådan människa bör få leva. Kör man en lastbil rakt in i en folkmassa så visst, väck med honom. Psykisk sjukdom? Ja, kanske i några enstaka fall, eller hur vet vi det egentligen? En överfull moské, hatpredikningar, ingen går ut, alla står kvar, ingen protesterar. Gäller då fortfarande religionsfriheten, är inte det att tänja något alldeles fruktansvärt på Sveriges lagstiftning? Detta måste stoppas omedelbart, varför i helvete ska oskyldiga svenskar drabbas av sådant horribelt vansinne? Svara på det KD, Svenska kyrkan och alla andra ryggradslösa politiker och kommatecken till PK-figurer!

  Gilla

 • Putte Fnask

  Trams!

  ALLA moskéer är säkerhetsrisker. De är fientliga befästningar och hotar vår befolkning och demokrati. Masstängningar av dessa terrorceller måste bli första prioritet när SD tagit makten nästa år. Annars går det åt helvete.

  Förr eller senare kommer man att våga erkänna att islam och muslimer hör hemma i öknen. Inte i Sverige!

  Gilla

 • Mr Jordan

  Sossarna borde väl fatta att avprogrammering inte funkar, de har ännu inte lärt sig skillnaden mellan skattepengar och egna pengar. Mona är själv ett lysande exempel. Hur tror hon att individer som är beredda att mörda ska kunna avprogrammeras, är hon en 99, inte helt hundra? Ja, det var en retorisk fråga.

  Gilla

 • OPete

  Vad är det som är så svårt att begripa för svennebanan ??? Man behöver inte vara raketforskare för att läsa lite historia angående det mörker som sprider ut sig !!!

  Gilla

 • JEX

  Alla muslimer är mer eller mindre innerst inne terrorister och rasister. Dom har ju en instruktionsbok (koranen) som dom följer .Där står det att dom ska döda alla otrogna kristna hundar och våldta och förslava alla otrogna kristna kvinnor .
  ”Och döda dem (de otrogna) då var ni än möter dem och fördriv dem från de platser varifrån de har fördrivit er; ja, förtryck är ett värre ont än döden. ” (2:191).

  Gilla

 • centurion

  Var 5:e ??? Troligen alla(h). Alla muslimer är nog inte terrorister, men alla terrorister är muslimer-verkar så.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: