Jag tyckte om att tortera kvinnor. Särskilt när deras fäder eller män var där


Kvinnlig ISIS medlem beskriver grymheter hon gjort och säger att de brittiska kvinnliga jihadister var de mest brutala.

En kvinnlig avhoppare från den muhammedanska (de fredliga och humana) ISIS berättar att gillade att tortera andra kvinnor framför deras familjemedlemmar under sin tid i en jihadistisk brigad i Raqqa i Syrien.

Kvinnan, endast känd som Hajer, berättar också att de brittiska kvinnliga jihadisterna skulle vara de mest sadistiska torterarna.Den 25-årige ”damen” var en av de första rekryterna som gick med i Al-Khansaa-brigaden en helt kvinnlig grupp ,som har jämförts med Hitlers Gestapo.

Al-Khansas roll var – och är – att fungera som en religiös polis, de säkerställde att invånarna i Raqqa, den islamiska statens så kallade huvudstad, följde de strikta regler som muhammed satt upp.

För de som bröt mot reglerna fick hårda straff, men Hajer säger att hon inte hade något problem att utföra brutal piskning. ”Jag tyckte om det, jag tyckte om att tortera syriska kvinnor – särskilt när deras pappor eller män var där”.

Hajer berättar också att hon bevittnade tortyr och mord på en jordanisk armépilot som brändes levande.

Muath Al-Kasasbeh fångades efter att hans F-16-stridsflygplan kraschade nära Raqqa på julafton 2014. I januari 2015 släppte ISIS en skrämmande video som visar att den 26-årige brinner levande i en bur. Jag kommer fortfarande ihåg hur Um Salama och Um Rayan torterade honom. Det var den mest brutala tortyr jag någonsin har sett. ”

DailyMail

Tidigare på Pettersson om hur de ”fredliga och humana” brände den Jordanske piloten finns bland annat HÄR

 


2 responses to “Jag tyckte om att tortera kvinnor. Särskilt när deras fäder eller män var där

 • Falken

  Välkpmmen till Malmö och jobb som fritidsledare och suppleang i FI ihop med Kawesa (chokladbollen) här här kan vi verkligen ta hand om folk och när dom bara anländer till landet som går dom från hemska till att bli änglat i ett handslag och allt kan göras till ett underbart teportage om va bra vi är undfallande. Välkommen till Sverige och givetvis skall hon ta med hela sin fina släkt och besöka närmsta socialkontor och kviittera ut alla upptänliga bidrag retroaktivt.

  Gilla

  • Kattsand

   Ja i Sverige får man skyddad identitet, förtur till lägenhet, jobb och pengar, dvs krigsförbrytelser värre än nazisternas belönas numera.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: