Gulinghumor om Kina faller inte korean i smaken

IDIOTI. Tobias Hübinette, som numera kallar sig ”Forskare i kritiska ras- och vithetsstudier”, men som i verkligheten är en ökänd vithetshatare och antirasistisk rasist. Tobias Hübinette är känd för att vilja förinta svenskarna och för att en massa andra galenskaper som vi tagit upp på bloggen tidigare

Nu har herr Hübinette värk ut sig en debattartikel om ”gulinghumor” på Nyheter24, där han påstår att Coops reklamfilm är rasistisk. Tobias är lika tokig som Lindberg och Arnstad, jag menar varför ska han klaga på kinesiskt fläsk, han är ju korenan och verkar totalt humorbefriad och intolerant i muslimklass, döm själva. Är filmen rasistisk?

17 thoughts on “Gulinghumor om Kina faller inte korean i smaken

  1. Aldrig förr i världshistorien har de ideologiskt desorienterade, religiösa galningarna och utpräglade psykopaterna fått komma till tals i den spektakulära omfattning vi nu erfar, och den gemensamma nämnaren är att samtliga fungerar som kavata katalysatorer för koranslaveriet.

    Fastmer gäller doktrinen ju galnare och mer verklighetsfrämmande – desto bättre, i en tid då den sociala ingenjörskonsten inkluderar konceptet att låta största möjliga antal rabiata rabulister, omedicinerade radikalfeminister, utomparlamentariska åsiktsspioner och övriga moraliskt defekta snedseglare lägga beslag på det offentliga tolkningsutrymmet.
    Andreas.

  2. Dåren mår inte bra, men vem hade gjort det om man ser ut som kom och hjälp mig att dö.
    Ett tips till dåren blir alltså undvik speglar, så slipper du dina inre demoner.

  3. Ha visat denna clips för min hustru och styvdotter (Kineser) de tyckte den va rolig och inte alls rasistisk, Ha set många kinesiska cartoons, de är tecknade som kinesen som pryda en godispåse i stråhatt och stora tänder.
    Hübinette, Arnstadt mm. är sinnessjuka, som uppfinna problem där det inte finns några, för att tillfredsställa sig själva.

  4. Om han inte känner skam över sitt namn så måste det vara över sitt utseende. Inte vet jag, jag bara undrar, varför är han så hatisk och förbannad hela tiden? Står alla psykologer helt maktlösa, finns det inte någon som kan hjälpa honom? Ja, jag vet, han tycker inte själv att han har problem, det måste ske med tvång. Stackars människa…

  5. Vet en adopterad indiska på Malmö högskola som mobbade öppet och skamligt en medstudent som var inne i en djup kris och utstrålade socio-psykologisk svaghet p g a detta. Denna indiska som säkert kom från den kastlösa parian i Indien blir adopterad av en svensk familj med höga inkomster, bra ekonomi och dessutom ett högt socialt anseende, (Det är ju bara dessa som kommer i fråga för adoption i Sverige då kontrollen av adoptivföräldrar är rigorös och långt i från alla får adoptera). Denna indiska som automatiskt hamnar i socialgrupp 1 förnedrar den inhemska svenska white trash – samma motsvarighet som hon kommer ifrån Indien.

  6. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    Sara! Kinesiskt fläsk är inte skinka.

  7. Vad gör denne idiot här i landet? Om han hatar den vita rasen så är det väl fritt att åka och bosätta sig i ett land med gurkmeja färgade människor,
    eller??

  8. Skånsk kalops…. brukar celebritetscheferna skryta med på sina menyer ända upp till Stewreplane. Och – värre än så, ”skånsk äggakaka”, som är en kränkande lingvistisk felstavning – det heter ’kauga’.

    Jag är kränkt. Ersättning till alla skåningar.

    Kinesiskt fläsk – my ass.

KommenteraAvbryt svar