Bara en skribent på Aftonbladet kan vara så dum


MEDIA. Åtta unga invandrarmän åtalas för tre uppmärksammade mord som ägde rum i början av året i Stockholm. I januari sköts en 25-årig man till döds i ett parkeringsgarage, sex veckor senare knivmördades ett gift par i samma område.

Nu beklagar sig Aftonbladets Oisin Cantwell över att säkerhetskontrollen in i Stockholms Tingsrätt tog ”en evighet” och att rättegången försenades 45 minuter.

Cantwell gnäller också över att polisen fotograferar åhörarnas och därmed de anklagades vänners legitimationer. Allt annat borde vara tjänstefel.

Nåväl, ni kan läsa hela Cantwells inlägg på Aftonbladet.

-Pettersson tycker att herr Cantwells intellektuella kapacitet framgår av hans tidigare insatser på bloggen…allvarligt talad så hade Cantwell och hans kollegor berättat sanningen om invandringen från Mellanöstern då hade han och andra sluppit köa i säkerhetskontrollen. Då hade det inte varit någon rättegång och inga mord…


14 responses to “Bara en skribent på Aftonbladet kan vara så dum

 • Mjölner

  Cantwell borde besinna sig och tänka på mordoffren. De befinner sig i evigheten.Kan inte jämföras med 45 minuter väntetid till en rättegång.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Meskalin har en konstig inverkan på vissa.

  Gilla

 • Tony

  Kampen om vem som är det värsta dumhuvudet på Aftonlögnen är stenhård.

  Gilla

 • ulsansblogg

  Oissin Cantwell är inte den ende på Aftonbladet, där finns det fler ”ljushuvuden.

  Kan en dator vara rasistisk ?
  https://ulsansblogg.wordpress.com/2017/09/05/kan-en-dator-vara-rasistisk/

  Gilla

 • weasel

  Oisin har en poäng…
  Det är ju verkligen hemskt att dom har säkerhetskontroller på rättegångar där folk är anklagade för mord.
  Särskilt på sådana rättegångar där offren/gärningsmännen tillhör klaner som är kända för att ägna sig åt att hämnas skjutningar genom att skjuta tillbaka.
  Det vore ju mycket bättre om vänner till gärningsmännen eller vänner till offren kunde promenera in i rättssalen med automatvapen .
  För då skulle ju Oisin slippa bli försenad i 20 minuter.
  :/

  Gilla

 • Falköga

  Det är aldrig synd om brottsoffren, i värsta fall den mördade eller livstids handikappade, i Aftonbladet, DN, Expressen, SVT/SR. Nu var det väldigt synd om Cantwell. Men det var väl i hans arbete och då får alla i olika yrken räkna med vissa problem för att lösa sin uppgift. Och han får ju betalt, kanske t o m övertidsersättning.

  Gilla

 • ruben

  Det skall förhoppningsvis bli olagligt att ställa dessa haverister inför svensk rätt, de bör återkallas sitt ev. svenska medborgarskap och utvisas på direkten på livstid. Rättegångarna har ingen mening, kostar miljontals om dagen och leder ingenstans för svensk säkerhet, varken symboliskt eller praktiskt. Dessa kriminella hör inte hemma här.
  http://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/polisens-fruktan-for-hot-mot-rattegangen/

  Gilla

 • jr

  Detta är journalistisk fint för att ta bort fokus från det riktiga problemet,inget annat.

  Gilla

 • Mr Jordan

  Spektakel, just det. Vad är problemet, trodde han att han var publik på Oprah? Han kan ju alltid beklaga sig för sin evigt lata och korkade kollega, Hanne Kjöller. Hon tog faktiskt upp hur otroligt resurskrävande de gängkriminella invandrarna är, när de kommer in skottskadade på akuten. Oväntat ärligt och gränslöst för att vara kvällstidning, nästan förbluffande. Hon insinuerade till och med att de kan fixa sina skador själva, om allt de kan bidra med till samhället är kriminalitet och hot mot sjukvårdspersonal. Vi får kanske vänja oss vid sådana utspel, ju närmare valet vi kommer. Regeringen betraktas som så usel att de regimtrogna journalisterna får påminna väljarna om den politik som inte sägs och inte förs och värderingar som inte finns, i hopp om att undvika en fullständig katastrof nästa höst.

  Gilla

 • angelicaplacet

  Varför har han så bråttom in?

  Gilla

 • Sven-Erik

  Är färgen på huvan (se bild) en symbol för status i klanen? Jmf antalet livvakter kring statsministern. Att klanledaren är ute efter diktatorisk makt och rikedom betvivas inte. Är Steffo också en klanledare?

  Gilla

 • ossie

  Expressen är väl ungefär på samma låga nivå.

  Gilla

 • Fredde

  Ja, Cantwell och hans gelikar vägrar ju inse verkligheten, det är det ingen tvekan om.

  Om man importerar lycksökare och låter dem ta över i samhället – då blir det såhär.

  Det är inte svårare att fatt än att 2 plus 2 blir 4.

  Tyvärr har PK-maffian inte ens de mest grundläggande kunskaper i matematik, eller minsta uns bonnförnuft.

  De fortsätter hävda att 2 plus 2 blir 3, och att alla som påstår att rätt svar är 4 är fördomsfyllda och fulla av hat.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: