Pensionsräddarna anländer från Finland


En grupp så kallade pensionsräddare, som inte är nöjda med de avvisningsbeslut de fått efter ett par år i Finland, gör över till Sverige för att ge de Svenska skattebetalarna förmånen att försörja dem.

OBS! Det finns ännu inga uppgifter på hur mycket de Svenska pensionerna kommer att höjas med anledning av dessa stackars pensionsräddares ankomst.

Det skjuts mindre än hälften så mycket i Finland som i Sverige, ändå ska de hit…

Har ingen informerat pensionsräddarna om att duger inte Finland så går det inte att söka asyl i Sverige enligt Dublinförordningen…


17 responses to “Pensionsräddarna anländer från Finland

 • introvert

  Ryktet att Sverige ska vara så mycket bättre än Finland är ju bara trams.
  Irakier är inte flyktingklassade, de söker ett bättre materiellt liv. Många blir
  bara besvikna och vänder hem igen. Har kollat videor från Tyskland ect.
  De känner sig vanligen lurade, sålde allt de hade hemma i Irak. Har inget
  att återvända till. För många betyder det att börja från noll igen, om dom måste tillbaka. Att tricksa i Sverige några år kanske hjälper. Glöm inte, åtminstone en miljard människor på det här klotet vill uppdatera sig materiellt. Så fler kommer att försöka göra så här. Deras sak är redan avvklarad i Finland. Så skattebetalare i Sverige ska betala ytterligare för
  att vissa individer utifrån missaktar lagar och beslut.

  Gilla

 • Janne

  Ja Sverige är tydligen inte riktigt fullt av slödder och pack ännu, det finns uppenbarligen några platser kvar!
  Landet sjunker som en gråsten!
  Janne

  Gilla

 • centurion

  Dom kan tydligen ta sig hit, men någon asyl kan det ju inte bli tal om. Mig veterligen förekommer inget krig i Finland, som man behöver skyddas mot. Men dom kan ju alltid bidraga med att lyfta bidrag. För när det gäller att ”kasta pärlor till gökungar”, så är vi inte bara finnkamp-mästare utan även VM-mästare.

  Gilla

 • Rosa Roslund

  Statsminister Juha Sipilä är lestadian och kan sin Bibel. Han vet att när Farao förhindrade Israels barn att uttåga ur Egypten drabbades landet av fruktansvärda olyckor. Tack Juha Sipilä för att du inte vill utsätta Finland för liknande olyckor. ”Folket” får utan hinder vandra ut till det ”förlovade landet”, Sverige där de hälsas med lycksaliga välkomstord.

  Gilla

 • Johan Herrgård

  Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
  Asylturism. Snart så är de i Malmö.

  Gilla

 • Observator X

  Okej, så det är bara att traska över gränsen till Svea Rike lite så där som man vill…Sverige har ju undertecknat Dublinförordningen, dessa kallar sig flyktingar men är inte nöjda med det Finland erbjuder.

  Underligt, Finland har även de undertecknat ovan flyktingskydd. Då ska ”flyktingarna” kvarstanna där, få understöd där(om de uppfyller kraven) samt hemforslas så fort det senare är möjligt.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Det klagas på att barn får namn efter nazister.

  Vad är poängen?

  Hur många av tyskarna agerade, frivilligt eller genom tvång, i nazismens namn? Det betyder att alla tyska namn är per definition nazistiska? Och alla som har ursprung i tyska namn. Det blir inte många kvar att välja på. Det viktiga är ju att reclaim the name.

  Om alla som Arnstad kallar nazister skulle hamna på en lista över olämpliga namn skulle det snart vara vara Mohammed kvar. Och det står väl bortom alla tvivel att hans inverkan på antalet dödsfall genom århundradena vida överstigit tyskarnas prestation (vilken även Moh kan ha haft inverkan på).

  Vi ser ju ständigt hur inkompetent begreppet skyfflas fram i ”debatten” och personer anklagas hitan och ditan för att vara nazister.

  Arnstad är så bortom förnuftets nivå att det är svårt att greppa? Henrik Mohammed Arnstad skulle det epitetet smickra honom?

  Gilla

 • JEX

  Hallå eller dom har ju inte rätt att flytta runt i EU enligt lag eftersom dom ska utvisas ut EU av Finländarna. Eller fungerar inte lagarna?Polisen måste agera där . Ut med dom . Eller sätt dom i Stängda läger allihop så dom längtar hem dit dom kom ifrån.
  😦

  Gilla

  • jr

   Tyvärr funkar det så att Finland har rätt att skicka dom hit då dom kom via Sverige. Vad Sverige däremot borde göra är ett skicka dom vidare utan dröjsmål.

   Gilla

 • Kurt

  Ockupations armen på marsch, och vi idioter bjuda dom på skjuts och uppehälle. Istället för att försvara våra gränser. Set upp Razor wire och ett par tanks

  Gilla

 • Mm

  Vilken cirkus, är landsförrädaren Reinfeldt där och hälsar välkommen till vårt öppna land.

  Gilla

 • angelicaplacet

  Jag har svårt att förstå hur någon kan sympatisera med alla dessa personer som vill ta resurser och pengar från våra länder.

  Gilla

  • Hönsmamman

   De är hjärntvättade och ingår i en större grupp där de får kraftiga reprimand om de inte sluter upp i lögnen?

   Gilla

 • Carl

  Är det en del utav dom här högutbildade som det var så mycket snack om förut? =/

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/paflykt/article21758341.ab

  Gilla

 • Falköga

  Alla tycks ha mobiler med kameror, kläder av modernaste snitt och packväskor. Är det finska staten som utrustat dem? Eller har de lyckats hålla sig så fräscha under sin långa flykt? Så snygg var inte jag, när jag var in till stan och handlade i dag.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: