Åtta invandrare åtalas för tre brutala mord


INVANDRARVÅLD. Åtta unga invandrarmän åtalas i dag för tre uppmärksammade mord som ägde rum i början av året i Stockholm. I januari sköts en 25-årig man till döds i ett parkeringsgarage, sex veckor senare knivmördades ett gift par i samma område.

25-åringen sköts med flera skott i ett garage i Hallonbergen i Sundbyberg den 22 januari. Den 7 mars dödades det gifta paret i 40-årsåldern i ett knivdåd i samma område. Flera personer tog sig in i parets lägenhet och högg ihjäl kvinnan. Mannen flydde genom fönstret men blev upphunnen.

Enligt åklagaren hänger händelserna ihop. Den mördade maken var vittne till mordet på 25-åringen, vilket tros ha varit motiv till att även han dödades.

Samtliga åtta misstänkta, som är mellan 16 och 21 år, sitter häktade. Sex åtalas för det första mordet och fyra för det andra. Två av dem ska ha varit med på samtliga tre mord.

Åtalet kommer även att omfatta grovt övergrepp i rättssak, synnerligen grovt vapenbrott, narkotikabrott och misshandel.

En av de talade invandrare, 21-år, har fått frågan hur han kommer att reagera om han blir dömd – Mycket arg. Kaos. Jag kommer att bli aggressiv…

-Pettersson undrar vad han kallar sig själv nu, när han begår brutala mord? Snäll, mild och organiserad?

Om Hallonbergen på bloggen…

Mannen som aldrig ljuger, den 9 mars 2017

TIDIGARE 2017-03-10. Tre babbar häktade för morden i Hallonbergen

INVANDRARVÅLD. Tre personer som är misstänkta för morden José och Elizabeth Ruth Axelsson i Hallonbergen har nu häktats misstänkta på sannolika skäl. Alla tre männen förnekar brott. 

Polisen kom till platsen i samband med mordförsöket på en man och en kvinnan. De avled kort tid senare som en följd av sina skador.

De häktade ”Sundbybergarna” är…

 • Fouad Saleh, född 1995
 • Mikael Chamoun, född 1996
 • Adam Boto, född 2000

Adams Facebook

TIDIGARE 2017-03-07. Fyra anhållna för dubbelmord i Hallonbergen

INVANDRARVÅLD. En man och en kvinna har dödats i ett våldsbrott i Hallonbergen norr om Stockholm. Polis på plats sköt för att ”avbryta pågående brott”. Fyra män har gripits och anhållits. Larmet om händelsen kom in från allmänheten till polisen strax efter klockan nio på tisdagsförmiddagen. Två personer hittades med svåra skador.

– Den ena hittades inomhus och den andra utomhus, säger polisens presstalesperson Towe Hägg. Den person som hittades utomhus fördes till sjukhus med mycket allvarliga skador och avled senare. Även den som hittades inomhus dog av sina skador. Det rör sig om en man och en kvinna, bekräftar polisen. Stora avspärrningar har upprättats och tekniker undersöker platsen för att hitta spår.

Polisen avlossade ett skott i samband med händelsen. Lars Byström, polisens presstalesperson i Stockholm, vet inte om polisen fick skjuta för att gripa eller avbryta pågående dödligt våld. – Men ingen skadades av skottet, säger polisens presstalesperson Lars Byström.

Händelsen utreds av polisens avdelning för särskilda utredningar.

Till att börja med greps tre personer. Senare meddelade polisen att ytterligare en person gripits och att en person hämtats till förhör. De fyra gripna är nu anhållna av åklagare misstänkta för mord alternativt medhjälp till mord. Alla är män. Polisen vill inte säga om de söker fler misstänkta.

Om morden tidigare idag…enligt vissa källor kan morden ha samband med detta Babbe mördad i Sundbyberg

-Pettersson vet i varje fall att det är en vanlig dag i landet Babbelonien och den är inte slut ännu…


9 responses to “Åtta invandrare åtalas för tre brutala mord

 • Bara en skribent på Afton bladet kan vara så dum | Petterssons gör skillnad!

  […] MEDIA. Åtta unga invandrarmän åtalas för tre uppmärksammade mord som ägde rum i början av året i Stockholm. I januari sköts en 25-årig man till döds i ett parkeringsgarage, sex veckor senare knivmördades ett gift par i samma område. […]

  Gilla

 • Jhonsson å

  Av Löfvens sk ”hårda tag” har väl inget märkts hittills. Straffskärpning har inte förekommit. Domarna mot kriminella invandrare är oftast löjligt låga. Och om någon döms till utvisning, är det endast för några få år. Då gränskontrollen är obefintlig är de snart tillbaka.
  Löften från Löfven är inget värda, få blir uppfyllda.

  Gilla

 • NisseBerra

  ”Dom hårda tagen”, börjar bli dags att ta fram dem nu, kanske….?? På riktigt alltså, men så fort babbar är förmodat inblandade är polisen så passiva. Inga haffade blattar, ingen blattekriminalitet. I statistiken, alltså….

  Gilla

  • Tony

   Nej har man order uppifrån att tysta ner all utländsk kriminalitet ,så blir polisen förtegen trots att det säkert hos många poliser kokar inombords, man kör med fikonspråk som två män i 25 års åldern
   o.s.v, istället för att utförligt beskriva figurernas utseende och hårfärg, vad själva åldern har för betydelse i sambandet är oklart speciellt när en 35 åring i andra sammanhang beskrivs som 16 åring?

   Gilla

 • jan

  ”Multikulti bleibt eine Lebenslüge” – Angela Merkel

  Gilla

 • Tomas O'Maely

  Här kommer en rejäl påfyllning av mångfald till våra fängelser.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: