Olämpligt utstyrsel i civiliserade sammanhang

Australiska Senatens president förväntas formellt driva på för en strängare klädkod efter att Pauline Hanson spökat ut sig i en burka i kammaren.

Senator Hanson chockade med sina kollegor när hon kom in utspökad i en burka under en frågestund. Hon har flera gånger föreslagit  att l att burkan skulle förbjudas i Australien.

LÄNK

5 thoughts on “Olämpligt utstyrsel i civiliserade sammanhang

  1. Det råder inte den minsta tvekan om vilka slags grupper som hör till världens absolut sämst klädda. Det finns vissa nyanser i fråga om den spektakulärt dåliga smak som karakteriserar dem, dock finns en självklar gemensam nämnare – de är alla muslimer.

    Ett icke oansenligt antal kulturrelativister vidhåller tramsargumentet att smaken endast är av individuell beskaffenhet där inga bestämda gränser för vad som är normalt eller onormalt, civiliserat eller ociviliserat kan stipuleras, utan hänvisar till den specialkonstruerade värdegrund som gör gällande att allt och alla är precis lika mycket värda. Ett sådant resonemang erfordrar givetvis en totalt förtvinad hjärnkapacitet eller ideologisk vanföreställning, vilket i och för sig kan betraktas som två sidor av samma falska mynt.

    Gränser mellan gott och ont, falskt eller sant etcetera avgörs via det sunda, vuxna förnuft och normala omdöme med vilket de flesta av oss ändock är begåvade – trots de mentalt vanföra hysteriker, zombier och pseudofilosofer som i den groteska globalismens namn hävdar motsatsen.
    Andreas.

  2. Bra Pauline, ibland måste man vara övertydlig för att få dumskallar i senaten att fatta vad de beslutat, eftersom inte de heller kan dra konsekvenser av vad de beslutar, liksom dumskallarna i Sveriges riksdag och regering.
    Skall vi leka tittut leken med sopsäckarna från Mena land

KommenteraAvbryt svar