Man skjuten i Karlskrona


2017-09-03 03:36, Skottlossning, Karlskrona. Man skottskadad, Österleden.

En man född -94 anträffas skadad på Österleden och förs till sjukhus. Han skall ha blivit skjuten i en personbil på aktuell adress och i bilen har ett antal personer befunnit sig. Omständigheterna kring hur händelsen gick till är oklara, det går således inte att fastställa om händelsen har varit avsiktlig eller om det rör sig om någon form av vårdslöshet. En anmälan är därför upprättad om försök till mord.

Polis arbetar med tekniker på platsen, som är avspärrad. Man spårar med hund i närliggande område och söker vittnesuppgifter. Mannen uppges vara lindrigt skadad och vidare förhör kommer att hållas med honom under dagen. Den akutella bilen har kvarstannat på platsen. Resterande personer som fanns i den tros ha lämnat till fots.

Polisen


9 responses to “Man skjuten i Karlskrona

 • Hans Nilsson

  Snart i en stad, samhälle och by nära oss ALLA.

  Gilla

 • Blåsfirren

  Ännu ett kräk som belastar sjukvården.

  Gilla

 • Nisse

  Stefans Svenska modellen blir mer o mer tydligt med babbe importen…..

  Gilla

 • ruben

  Vad är det för typ av vårdslöshet att man ”råkar” bära med sig laddade vapen? Var det ett gäng hobbyskyttar på väg till eller ifrån en skjutbana? Ett vådaskott gick av och en blev träffad och ingen ville hjälpa honom till sjukhus. Varför såna fantasier? Det måste ju vara en enkel sak att veta om det är ett gäng hobbyskyttar, som varit ovanligt vårdslösa. Eller är det ett kriminellt gäng, som varit beväpnade, det brukar inte kallas vårdslöshet? Det är då minst av allt vapenbrott och borde resultera i minst ett års fängelse samt utvisning om det är ett asyl-ärende.

  Gilla

 • Cinna

  Nu har jag tappat räkningen på skjutningar den här veckan.

  Gilla

  • benke

   Med den här så är det nog 119 skjutningar i år

   Gilla

   • Mr Q

    Nej i så fall 120…. I Bonnierblaskan HD påstås att en missades vid skottlossning på Minörgatan i Helsingborg.
    Vet de f-n om inte skyttarna är påverkade av knark ,eller kröken.För en nykter skytt kan ju knappast missa på några meter !

    Gilla

 • mari

  Vårdslöshet……..Fy fan. Nu vill jag veta om gangsters lagligt ränner runt med vapen. Fy fan för detta satans förfall. ” Det mörkas o undanhålls oss Folket den sanning vi i allra högsta grad har rätt till. Sanningens Dag skall ingen komma undan med att ” Bara följt order” Att fungera lydgosse är alltså inget försvar.

  Gilla

 • Bajen666

  Hoppas skottet tog i skrevet, för jag är övertygad att detta är snorungar som lekt gangsters.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: