Samhällsinformation, vi är ockuperade


Viktigt meddelande till allmänheten

Då var det dags igen, ockupationen fortsätter återigen och igen och igen, missnöjda utlänningar kräver vårt land till sig och de sina. Klockan tio på förmiddagen idag var det fortfarande sömnigt och lugnt på ockupationsplatsen, man snusade lugnt vidare.

Bilderna som följer sändes till mig från en ung man som ser sin dotters fria framtid krympa dag för dag. Och eftersom jag är en person av ordning, skrev jag ett tips-mal till polismakten om överträdelsen:

Vill göra er uppmärksamma på att det ännu en gång är utländsk ockupation av gräsmattan utanför Migrationsverket på Agnesfridsvägen i Malmö.

Ser med stor tillförsikt på om att polismakten använder sig av de lagar och ordningsföreskrifter som gäller för Svea rike.

Vänligen

Eva-Marie Olsson

Detta bildspel kräver JavaScript.


11 responses to “Samhällsinformation, vi är ockuperade

 • Fu allah

  Knappast de vågar dom inte världens fegaste poliser värre än batikkärringar

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Jalla jalla asyl åt alla.Vad härligt jag kanske kan söka asyl och dryga ut pensionen,hur gör Man? Det kanske inte så illa som det låter.Eller är det inte vansinne att snart är vi flycktingar i vårt eget land.Eller att vi snart måste söka asyl i Polen eller Ryssland. Vem vet den som lever får se.Ha det så gott Adolf

  Liked by 1 person

 • Lena

  Ockupationshelvetet kan svältas ut………….INGA BIDRAG, inget överhuvudtaget mer än en biljett till där de kommer ifrån, schas !

  Liked by 1 person

  • Ama Tona

   Ja Lena!
   INGEN bidrag till dem som inte har rätt att vistas här och redan har haft möjlighet att återvända ….
   Hur gör man en elektroniskt samlingslista som alla skriver på och skickar till regeringen? …
   Det är bedrövligt att se utstötta svenska människor som har blivit av med sin lägenhet och måste bo på gatan utan några bidrag eller pensionärer som måste plocka burkar för att drygga ut pensionen, och går på tandlös ….

   Liked by 1 person

 • Mimi N.

  ”Jalla, jalla, asyl till alla ” Hehe, vad ni kan, gökungar ! – Försök ta ert skräp till mitt hemland och känn hur ni får på skallen !

  Liked by 1 person

 • Ledsen

  Det var skoj att se Sylvi Listhaug åka till Sverige. Jäg är förvånad över en sak; Listhaug och hennes svenska motpart sejer två saker. Dom är inte överens. Det betyder att en av dom ljuger. Det er 100% säkert, en av dom måste ljuga. Så hvem ljuger? Norrmannen eller svenskan? Och hur kan folk ignorera detta? Vi har tagit två politiker på fersk gjerning, vi vet att en av dom ljuger och det är mycket viktigt att finna ut hvem som ljuger. Men ingen reagerar. Man blir ledsen.

  Liked by 1 person

  • Lite

   Citat från bloggen http://iotakt.se/

   ”Knappt hade den norska ministern landat på Gardermoen, och knappt hade Karin Wanngård hunnit hämta andan efter SVT-insatsen innan Rinkeby hamnade i fokus igen. Inte i TV, inte i radion, inte i tidningen – men väl på Flashback. Den lokalt kända, ökända rapparen Jaffar Byn förnedras inför rullande mobilkameror i Rinkeby. Han får stryk. Han pissas på, och då inte bara bokstavligt. I den fina stadsdelen Rinkeby, där det sprudlar av livskraft och energi.” …forts.

   Tydligare svar kan Du nog inte få…

   Liked by 1 person

 • Falköga

  Ja, men rikspolischefen har ju personligen ryckt ut och avvisat två pensionärer från en bastu på Gotland. De var visserligen svenskar, men han måste ju ha något att öva på innan han kan gå till objekt som gör motstånd.

  Gilla

 • Carl

  Sverige blir snart ett nytt Syrien fortare än vi tror om vi byter ut befolkningen mot krigiskt hetlevrat folk från världens alla oroshärdar. Man behöver inte vara en Einstein för att fatta det. Dom här folkslagen kan aldrig någonsin bidra till något vettigt. Bara krig elände och misär.

  Gilla

 • Pica pica

  Att polis och myndigheter ser genom fingrarna trots lagbrottet i Stockholm skulle få efterföljare kunde man räkna ut med lilltån. Ibland är migranterna lättlärda men tyvärr inte vad gäller språk, utbildning och arbeta.

  Liked by 1 person

 • Kalle

  Välfärdssystem allemansrätt.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: