Isbjörnsljuget håller inte längre

Bland andra Världsnaturfonden har använt de ”utrotningshotade”  isbjörnarna för att lura av godtroget folk pengar, att man under många år med felaktiga påståenden lurat folk på pengar, stör naturligtvis inte dem. Syftet med de insamlade pengarna är ju gott, att försörja: Världsnaturfondens anställda medarbetare!

Läs mer på: POLARBEARSCIENCE isbjörnarna är fler och fetare än vad man någonsin räknat in.

14 thoughts on “Isbjörnsljuget håller inte längre

  1. Scientific Working Group uppskattar antalet isbjörnar i nuläget till mellan 22000 och 32000 individer. Det är betydligt fler än de 6000, som man uppskattade fanns på 1960-talet.
    Isbjörnarna är inte heller helt beroende av att bygga ide på den is, som finns i Arktis. Det har visat sig, att allt fler bygger sina iden på norra Kanadas fastmark. Samma sak i norra Ryssland.
    Se upp för medias och politikers Fake News.
    Från dem kommer inte mycket sanning.

  2. Eftersom den globala uppvärmningen är en av de värsta lögner som någonsin spridits i världen så är också isbjörnarnas utdöende en lögn.
    Vi går inte mot en tropisk värme, utan mot en ny istid.

  3. Ja, ljugeriet med Förintelsen av isbjörnarna hade även det funkat innan internet. Att ljuga är inte lika lätt nu. Och det är inte lika svårt att vara en isbjörnsFörintelseförnekare.

  4. Ni kommer väl ihåg WWF, och deras resor?

    De är en femtedel så många som Läkare utan gränser, men har ändå fem gånger så hög resbudget!

    Då är det inget snack om onödiga flygresor….

  5. Finns mkt som är lurt med miljömupparna.
    Ta exempelvis EUs: förslag på totalförbud att fiska på ål i östersjön under 1år!???Ålen i östersjön är sista vuxna fasen innan dom slutligen återvänder till sargassohavet på andra sidan atlanten…samtidigt som tonvis av sk. glasål (ålyngel) smugglas ut ur medelhavsområdet utan att EUs miljömuppar i bryssel int gör ett skit… o dessutom älskar dom vattenkraften som inte bara förstör för ålen utan för så gott som alla strömmand vattenvarelser!men ojojoj vad tyst det är där.
    Bara för att idioterna vill ha bort den ända rena energikällan kärnkraften..

    Tror ärligt inte foliehattarna har så mycket att skydda !

    • I Spanien älskar man glasål. Då det stod klart att det är ett oskick att äta dem har man en variant som ser likadan ut som glasålen, som säljs billigare och som det görs mycket reklam om. Tror det är en bättre väg att gå, upplysning och en alternativprodukt. Som de där crabsicks där en krabba lyser med sin frånvaro

  6. Jag lyckades faktiskt bli av med Postkodlotteriet´s brevlådeterror. Ringde och sa ifrån på Skarpen, några gånger. Och det hjälpte faktiskt…Kors i taket.

    • Jag returnerade alltid deras brev genom att tejpa över min egna adress och stoppa i lite extra skit i kuvertet. Syns det bara vem som är avsändaren så går det tillbaka när man stoppade det på lådan. Jag har varit postkodsfri i flera år nu.

  7. Rent förbannat oförskämt och sensationellt girigt att driva geschäft med folks naturliga välvilja och omsorg om den arktiska faunan, vilken tveklöst skall beskyddas från skoningslösa jägare och brottslig miljöpåverkan.
    Människan uppför sig icke sällan som ett veritabelt as!
    Andreas.

  8. Röda korset, Rädda barnen, Läkare utan gränser, Majblomman, Värdsnaturfonden, etc,etc. De förnekar sig inte. Det är ofantliga skaror som ska försörjas innan gåvorna når fram till de arma stackarna. Jävla asgamar. Skäms på er. Att bedra de mest utsatta. 16 000 barn, 0-5 år, dör av svält varje dag, och det rullar på hela tiden. Satsar du en hundring på dessa skojare, får du nog vara glad om en 50-öring kommer fram.

    • Inga är så stora skojare som Postkodslotteriet. Inte nog med att de luggat svenska folket, de har avlönat landsförrädare som Bill Clinton och Tony BLiar.

    • Läkare utan gränser ska sluta med flyktingsmugglingen nu. Finns minst tre alternativ, de blev avslöjade, de fick in mindre bidrag, Libyen skickade iväg dem från deras vatten.
      Isbjörnsbilderna. Det står en stackars isbjörnsunge på ett krympande isflak. Lögnen är briljant-det ska illustrera att isen smälter och försvinner medan istäcket ökar i verkligheten. Isbjörnar har ökat i antal i flera år och det skojigaste- isbjörnar kan simma! Det sistnämnda verkar vara en total hemlighet för WWF med flera experter

KommenteraAvbryt svar