En muslim med otur när han tänker

Denne Jordanske så kallade ekonom har antagligen ådragit sig hjärnskador på grund av fastan och huvuddunk i golvet under de fem dagliga bönestunderna.

Han är så övertygad om de idiotier han framför att man kan misstänka att han är Miljöpartist, eller möjligen Vänsterpartist!

11 thoughts on “En muslim med otur när han tänker

  1. Han har ju i stort sett rätt förutom nör han pratar om Medicin. Det är ju dom utvalda som äger det mesta här i världen. Sen att man blir idiotförklarad när man påpekar fakta säger ju en hel del om den sk Åsiktskorridoren.

  2. Lever dom i samma universum som vi andra? Detta Svammel slå även sagor bokens tusen och en natt. Kanske det förklara varför det finns så ”Många” Arabiska/Muslimska Nobel pristagare

      • @Fj.Öst.Red. Sant att solen går upp i öster och att krutet kom från Kina. Du har ännu inte förstått.
        Ekonomen kokar soppa på en spik. Det obegipliga, ofattbara är att han inte pratar strunt utan sanning, men inte alla sanningar.
        Den kommentar som @Bassplayer gör är ett sant påstående och jag ansluter mig till det. Det är inte Rotchild gruppen ensam utan alla: Big Buck kontrollerar alla stora företag inom mat, medicin, transport etc., BB kontrollerar den politiska makten i EU (utom V4). BB kontrollerar media. Listan är längre.

        I min soppa ingår Bilderbergggruppen och Barcelonaprocessen (Obs inte terrordåd även om dådet är en eftersmak) och New World Order (Vad det nu är och vad är målet?). Soppan smakar mycket beskt, har inslag av allas lika kryddors värde, allas lika kulturella smak, allahs smak tränger igen, när vi ska matas och öppna våra strupar och med öppna hjärtan ska mättas med skräp. Jag äter den inte!

        Så om du tycker att min sanning är fadd i din smak och fejkad provsmaka en av Julia Caesars soppor.
        Sopa undan tvivlen och njuuut!

        http://snaphanen.dk/2017/08/27/sondagskronika-till-dig-som-annu-sover/#more-189552

      • JaJa der ”Böse” Jude, jag ha för mig att vi hade detta kapitel redan, mellan 1933 till 1945. Under århundraden va pengar handel det ända som va tillåten för Judarna här i Europa, klart att de ha lärt sig. Och när makthavarna inte ville eller kunde betala tillbaka det han hade lånat för sin krigföring (för det mesta) av den ”onda” Juden så körde man ett litet pogrom och problemet var löst. Israel ett litet land i Mellan Östern ha klarat av att håller muslimen stången,medan vi kan inte ens få pli på de vi ha i landet fast vi är i majoritet (än så länge) Medan Israel/Judarna är i klart minoritet i Mellan Östern.
        Jag är så trött på dessa bruna konspirations teorier.

      • Håller fullständigt med dig Kurt. De andra som skrivit i detta inägget är den gamla vanliga högen av antisemiter som inte har mycket av fungerande hjärnceller, utan tar varje chans till att hata judar. Konspirationstöntar!

KommenteraAvbryt svar