Amir Nabizadeh – Anti Rasism

INVANDRING. Amir Nabizadeh är 18 år och flykting från Afghanistan enligt egna uppgifter. Han tillhör dem som häckar på Medborgarplatsen tillsammans med #UngiSverige och #låtdeungastanna. 

Amir Twittrar en hel del…

https://twitter.com/nabizadehse/status/900631755404840961

https://twitter.com/nabizadehse/status/900816792158908417

Läxläsningen gav snabbt resultat. Amir skriver nu blogginlägg på i det närmaste felfri svenskan och har full koll på kommateringens svåra konst. Eller är det så att han även fått lektioner på hur man använder spökskrivare?

”Som ni vet så skriver jag ofta på mitt Facebook-konto, men jag skriver mest på Twitter. Där diskuterar jag ofta med folk, och ibland med politiker. Jag är mycket politisk, så det är helt normalt att jag har politiska diskussioner med politiker. För två dagar sedan så började jag en diskussion med Hanif Bali om hans uttalande om sittstrejken på Medborgarplatsen. Jag tycker inte att hans svar var bra som en svensk politiker här i Sverige. Politiker i deras svar borde tänka medmänskligt. Han gjorde inte det, han svarade som en diktator, även om han är en politiker i ett demokratiskt samhälle…” läs vidare på Amirs blogg, där svenskan blivit perfekt på en vecka, det är säkert hans egna ord…

Och nu till alla rasisters värsta mardröm. Amir i mitten.

https://twitter.com/nabizadehse/status/901104407575748610

https://twitter.com/nabizadehse/status/901104407575748610

12 thoughts on “Amir Nabizadeh – Anti Rasism

  1. Skulle alla de på Medborgarplatsen åka hem, som bestämts skulle de minskade kostnaderna räcka till för att öppna och driva BB i Sollefteå igen. Det skulle också ge en bra signal till ytterligare tiotusental att låta bli att komma hit och försöka bli försörjda. De som inte klarar av att ta sig hela vägen hit, är de mest akut behövande och får minskad akuthjälp tack vare alla bidragsturister här. Sverige kan inte vara hela världens socialkontor, det är och har varit ett ruskigt svek mot svenska skattebetalare och behövande svenskar i nöd. Dessutom har regeringen mage att vilja höja de redan skyhöga skatterna, utan minsta tanke på exempelvis människorna i och omkring Sollefteå. Lägg ned Arbetsförmedlingen, Migrationsverket och Landstingen. Byt rikspolischef och regering. Det är skandal hur riksdagen så till den milda grad tycks fortsätta förnedra svenska väljare och skattebetalare.

  2. Varför detta förlöjligande och ironiserande av ambitiösa unga flyktingar? Och f ö – vad är det för fel OM Amir tar hjälp av ngn med bättre svenskkunskaper? Hur många etablerade politiker är det inte som låter en pressekreterare redigera bloggar, tweets eller debattartiklar innan de publiceras?

    • …att man sticker dit böcker i deras händer på trappan betyder inte att de är ambitiösa. Den enda ambitionen de hade/har var att få ”all inclusive” i Europa/Sverige,alltså de kom inte för att studera. Och sen är de inte ”flyktingar” som söker skydd utan välfärdsmigranter.
      Enligt FN så är knappt 3% verklga flyktingar de som sökt sig till EU.
      EU själv rek att man skickar tillbaks bla dessa sk ”ensamkommande”
      och EU har gjort ett återanvändande-avtal med just Afghanistan:) som anses som säkert.

      ps: se nedan inlägg om flyg/resebolag som erbjuder semesterresor till Afghanistan:) vilket visar på att området är lungt:)

    • Hälsningar i aftonklämtningen!
      Ambitionen dessa opportunistiska språkrör från gatans parlament så flitigt aviserat, borde i stället kanaliseras på hemmaplan där de ungas insatser erfordras för hemlandets återuppbyggnad, var nu detta står att finna.

      Sverige har aldrig varit dimensionerat eller socialt och polisiärt kapaciterat för den massiva migrantillströmningen, där de kaotiska konsekvenser samhället via de globaliststrategiskt navigerande politikerna nu erfar uteslutande har den välfärdsindustriella bidragshysterin som attraktionsmedel.

      Ridån borde för länge sedan fallit framför de illegala aktörernas storståtliga teaterföreställning, och de förnumstiga pekpinnar och anförda klander de dristat sig anföra gentemot våra svenska lagar och förordningar, kan endast betraktas som samhällsomstörtande verksamhet, undereldad av lystna värdegrundslakejer som vet att det gynnar karriären att positionera sig bland Thalias maskrosbarn.

      Emellertid är det inte främst mot denna för Sverige i grunden så ovärdiga ansamling lycksökande ockupanter vår huvudsakliga erinran riktas, utan mot samhällets allomfattande och suicidala funktionsrubbningar, vilka förhindrat och förhalat de fullt motiverade avvisningsbeslutens verkställande.

      Andreas.

    • Om han nu är så ambitiös som du beskriver så gör han nog mest nytta i sitt hemland för har har vi många ambitiösa etniska svenska ungdomar som vi kan satsa på.

    • 1. Han är inte flykting och det har han papper på.
      2. Han är i Sverige illegalt och ska utvisas och det har han papper på.
      3.Då han just nu begår en brottslig handling varför ska man beakta hans åsikter oavsett det är hans eller de andra brottslingarna som sitter på ett torg? De pengar han kostar som illegal sittande på en trappa, vem betalar det? Betalar du det ur egen ficka som skriver här? Den svenska staten ska inte beskatta svenska medborgare för att försörja människor som inte har rätt att vara i landet. Vi andra får försörja oss själva

  3. Amir och fatemeh åk hem till ert land och bygg upp landet. Vi hade ett bra land innan ni komm hit med alla andra lycksökande slödder .Det här inte ert land fatta nångång. Hej då ,hgodaffez på persiska.Mvh Adolf

  4. asatemplet – Asatemplet är en folkbildningsblogg om nordisk kultur och tro. Den forna nordiska tron ("asatron", den forna seden) tillhör oss - det nordiska folket. Till skillnad från nyare religioner så är den inte påtvingad utan den är spunnen ur vår folksjäl. Andra ämnen kan eventuellt dyka upp.
    asatemplet skriver:

    Att åka till ett annat land och göra allt man kan för att byta ut den ursprungliga befolkningen är inte anti-rasim.

KommenteraAvbryt svar