Arabisk ex-fånge i Israel mördad i Sverige


INVANDRARVÅLD. En av Israel frisläppt arabisk-palestinsk fånge, Muhammed al-Buzam, dödades i sin lägenhet i Sverige, rapporterade Fatah-rörelsen i Gaza på lördagen enligt hebreiska medier.

Det palestinska Fatah-partiet anklagar i arabiska medier den israeliska säkerhetstjänsten, Mossad, för att ligga bakom dödsskjutningen på en ung man i Limmared. Dock hette mannen som mördades i Limmared Mohammed Kitta men det behöver inte betyda ett dugg, efterom Sverige inte har något som är värt att kallas ID-kontroll av asylsökande som ”tappat” sina id-handlinangar.

Polisen jobbar utifrån att mordet är en del av en kriminell uppgörelse med grund i knarkaffärer och inte en uppgörelse där Israel är inblandat.

-Pettersson antar att det ena inte behöver förta det andra. Den frisläppte fången kan mycket väl vara kriminell terrorist och kriminell knarkhandlare…

Det faktum att socialdemokraternas polare Fatah Twittrar om den den av Israel mördade ”befriade palestinska fången” tyder på att araben inte var en som var i Sverige för att trygga våra pensioner…

The Jerusalem Post


6 responses to “Arabisk ex-fånge i Israel mördad i Sverige

 • Mimi N.

  He, he, he, Mossad sover inte …….men Säpo då ? Hi, hi, hi ……..

  Gilla

 • Jhonsson

  Pettersson tror inte att han var här för att trygga våra pensioner. Nej nej, det det väl ingen som tror. Det är ingen från Mena-land, som är här för att trygga våra pensioner. De är här för att trygga sin egen pension och svenska skattebetalare verkar vara nöjda med att få betla kalaset.
  Annars hade de väl röstat annorlunda.

  Gilla

 • gamgubben

  Vad hade han i Sverige att göra? Utsänd av Fatah betald av svenskt bistånd kantänka. Helt i linje med den naiva svenska nomenklaturans sätt att hantera omvärlden.

  Gilla

 • Jack

  Kan vi skaffa oss lite bättre relationer till Israel? fru utrikesminister. Israel verkar vara ända land som fattar vad det är fråga om vad gäller muslimer

  Gilla

 • tikamax

  Gillar artikeln!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: